יש לי גנב לא דקסלסס ועכשיו אני רוצה לעשות אותו דקסלסס אבל יש לי 66 dex אז זה בסדר (תענו בתגובות מהרר!!! עם אפשר לעשות שיש 66dex דקסלסס
יש לי גנב לא דקסלסס ועכשיו אני רוצה לעשות אותו דקסלסס אבל יש לי 66 dex אז זה בסדר (תענו בתגובות מהרר!!! עם אפשר לעשות שיש 66dex דקסלסס
נערך לאחרונה על ידי TheCocaCola; 09-10-2009 בשעה 01:46.
|
|
זה בסדר אבל הוא לא יהיה חדק כמו דקסלסס רגיל...
אני לא מציע לך לעשות dexless כי אתה לא תוכל ללבוש בגדים תצתרך סאונה חרא וקלאו לרמה נמוכה שלא מורידה כלום
אחי עזוב תעלה ל70דקס
ואז תעשה לאודקס
לא!!!!!!!!!!!!! מה יש לך? אתה מהחלל לדקסלסס חייב שהיה 25 דקס חייב!
אז לא הבנתי לעשות דקסלס עם 60 dex או להישאר גנב מה יהיה יותר טוב מה יוריד יותר הרבההה?
תשאר גנב דקסלס זה חרא! עם תשאר גנב במקום סאונה של 10+ תוכל לעשות 7+ 7+ בחולצה ובמכנסים אחי
וגם עם תיהיה דקסלס אתה צריך מלא כסף אחי מייפל קנאדיעו בערך 10 מיל סאונה עם הרבה לאק גם מלא לא שווה לך!
בואנה אתם מתחילים להיות יותר ויותר מפגרים נשבע לכם.... דקלס טוב הוא דקלס ש-
1. המיין שלו הוא עשיר (לא 10מיל יא נובים..) 200-100 מיל בערך זה התחלה טובה אבל לא תקנו בזב דברים טובים... אז תעשו דקסלס דיט והדיט יתן לכם המווווןןןןןןןן כסף והמווווווןןןןן נסיון (אני מציע- תהיו עשירי 500מיל ותעשו דקסלס)
2.ה DEX צריך להיות 25 כי אם יש לכם נניח 30 אז אפשר כן אבל לא יותר. דקלס טוב הוא דקסלס שיש לו כמה שפחות דקס- אל תהיו דקסנבים.
3. להיות עם סאונה 30 לאק לו חובה. דברים חשובעים הם קודם כל שוריקנים כמו סטילי. לא צריך אילבי.. אחד כך כפפות מייפל 30 ATT ככה (שיהיה כפפת מייפל רגילה 30 ATT וקנדיו 35+)
זה בסיסי שישי גם זאקום הלם וגם שיהיה כפפות עם ATT 6+ כי אם יש לכם 5 ATT או 6 זה לא טוב אז לכו על 8 או 10. בסיסי לכל ה אלה שיש להם 100מיל. הכסדה של זאקום קצת יקרה אבל תלוי איזה מיין יש לכם- אם אתם יכולים להשיג לבד תשיגו. מתקדמים לנעלי קרח רמה 50 שנותנים 2 ATT-קנו עצה שלי-3-4 ATT או 2 רגיל. וגם PAC 2-3 ATT רגיל. מתקדמים לחיזוקים כמו ONYX APPLE- זה לא חשוב אבל עם אתם הולכים לזאקום תשתמשו בכמה- כל אחד זה מיל אחד.
וואי אני עושה מכל דבר מדריך כי אני בטוח שיש פה כמה שזקוקים לכאלה. בקיצור- תעשו את אלה ודבר...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע אם 40 דקס גם לא פותחים דקסלסס אתה לא יכול לעשות דקסלסס
ודקסלסס צריך תקציב של 1b+
כן..... אבל אם אני עושה גנב אני יצטרך לקנות מלא ציוד ואני לא יודע להשיג כסף אני בyeloand וכולם שם קמצנים יש לי רק 3m אני נובבב איך אני ישיג כסף?
נוב טריידים!
ואחי לא כדי לך לעשות דקסלסס כמה שהוא חזק מביחנה כלכלים אין לך מספיק כסף לזה..זה סתם בזבוז.. אזשאר סין רגיל
גם 50מיל לסין רגיל זה גרוע..
אני אפס בנוב טריידים אני לא יודע לעשות
אז תשאר סין רגיל...(גם אני לא מוצא נוב טריידים טובים...)