מה שרשום בכותרת...
מפרט:
Q9550
9800GTX+ 1GB
1 TERA
550W
קיצור ה6 ג'יגה ראם לא ינוצלו? יעני משחקים עריכות סרטים וזה?
למה לעזזאל מוכרים 6 ג'יגה אם הם לא מנוצלים
מה שרשום בכותרת...
מפרט:
Q9550
9800GTX+ 1GB
1 TERA
550W
קיצור ה6 ג'יגה ראם לא ינוצלו? יעני משחקים עריכות סרטים וזה?
למה לעזזאל מוכרים 6 ג'יגה אם הם לא מנוצלים
|
|
הם יש לך מערכת 32 ביט הם לא ינוצלו
כל מה שצריך לעשות זה לפרמט ולהתקין ווינדוס 64 ביט (לא משנה אם XP, ויסטה ,או 7).
כמובן אפשר גם מערכות הפעלה אחרות אבל גם הן צריכות להיות 64 ביט (למען האמת, זה לא מדויק- מערכות מבוססות Linux (ואולי כל מה שמבוסס על unix) יכולות להשתמש גם ב32 ביט ביותר, פשוט יש הגבלה של 2 ג'יגה לכל תהליך אבל ביחד זה יכול עד כמה שבא לך).
חחח ברור ש 64 ביט...ווינדוס 7השאלה אבל נגיד אני עורך סרט בווגאס כל ה6 ינוצלו או איזה ג'יגה או שתיים
אה...
זאת השאלה,
אז תלוי בפעולה או בתוכנה, סה"כ אני לא מכיר תוכנות שמשתמשות ב 6 (לא עורך סרטים אז אני לא יודע לגבי זה) אבל אם אתה מריץ כמה תוכנות במקביל אתה יכול לנצל 6.
היום 4 ג'יגה זה מספיק בהחלט אבל בשביל העתיד כדאי 6 או בכלל כמה שיותר.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
סוני וגאס בקושי לוקח ראם כאילו אישית על המחשב הישן שלי לא הרגשתי "קושי" שלו או משהו בסיגנון שהיו לו 512מגה ראם.
תרואה מזה קונים ואז שואלים מה מו מי ולמה.
בתכלס מפרט לא מאוזן
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 10-10-2009 בשעה 02:23.
אבל המפרט שלו לא מאוזן כי היה לו את הכרטיס מהמפרט הקודם, אז היה עדיף לו להוציא את כל הכסף על שאר המפרט מול לאזן את זה ולקבל מפרט בינוני אם כרטיס די זהה או טיפה יותר טוב.
תמיד אפשר לשדרג בעתיד.
אל תתבאס על הקנייה שאתה תעבוד עם מספק תוכנות במקביל תראה סרטים ותערוך בו זמנית אתה תרגיש את היתרון וכמובן במשחקים.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני בכלל לא מבין מה דגם הלוח שלך בכלל?!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני אישית הכי ממליץ להתקין את הגירסת 64 ביט של ווינדוס 7 , זה גם תומך בכמות זיכרון של עד 128 גיגה , וזה ממש המון , וגם כל תוכנה או משחק יעבדו הרבה יותר חלק ומשחקים מבחינה גראפית יעבדו הרבה יותר טוב , הווינדוס 7 מגיע עם DIRECT X 11 מובנה וזה נותן שיפור רציני לגראפיקה במשחקים , מה גם שבין היתר הזיכרונות מנוצלים הרבה יותר טוב...
מ א ו ש ר
ROKI5000 אתה מדבר שטויות בכמויות היסטריות! אז בבקשה רוצה להספים? לא כאן יש בשביל זה את פורום דיבורים!
למה פותח האשכול לא נותן תשובה לגבי דגם הלוח שברשותו?!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
אפשר לנעול תאשכול החלפתי ל4GB
XD