בתאכלס, יש לו מאסה, ואחלה שרירים, אבל במציאות - הוא על סטרואידים, ומאסת השרירים שלו לא טבעית לגיל שלו, וזה יפריע לגדילה תקינה של הגוף.
בקיצור, לא כדאי לילדים בני 16 להגיע למצב כזה, עדיף להיות נורמלים וקצת יותר. אבל לא מעבר.
בתאכלס, יש לו מאסה, ואחלה שרירים, אבל במציאות - הוא על סטרואידים, ומאסת השרירים שלו לא טבעית לגיל שלו, וזה יפריע לגדילה תקינה של הגוף.
בקיצור, לא כדאי לילדים בני 16 להגיע למצב כזה, עדיף להיות נורמלים וקצת יותר. אבל לא מעבר.
|
|
אתה בדיחה.
תראה לי מישהו אחד, שבגילאי 18 היה שיאן עולם, או אלוף, ואחר כך הגיעה להשגים דומים בבוגרים.
אני מדבר על אחד.
היחידים שעולים לי בראש זה נדאל ותיראה אותו עכשיו, סוחב פציעות, ואת בולט, שפשוט אי אפשר להסביר אותו.
בנשים אותו סיפור, הן בגיל צעיר מגיעות להתפתחות מלאה ופורשות מוקדם ביגלל שחיקה נפשית ופיזית.
חוץ מזה, בשביל ילד זה לא העבודה שלו, יש לי בית ספר, יש לו חברים.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 13-10-2009 בשעה 14:27.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
עכשיו זה לא נראה כזה יפה ועוד כמה שנים כשהוא יגדל זה יראה כמו שקים מכוערים מאוד שיש לו על הידיים...
וככה זה אצל כל הבודי בילדרים
קראתי תתגובות באשכול,בדרנים אתם
כל אחד פה מראה תידע הדל שלו ותגובה יותר מצחיקה מהשניה
הוא אחד הילדים הנדירים לגילו חוסר פרופורציות יסתדר לו מן הסתם הוא עוד ילד איך שאומרים
סטרואידים?נו בסדר כל מי שתחרויות על זה
קודם כל הוא נראה כמו איזה ענק ירוק דבר שני הוא לוקח סטרואידים ועם תשים לב הוא חיזק בעיקר את החלק האחורי של הגוף והחלק הקדמי חלש כמו הבטן ובגלל זה הוא הולך כמו איזה טרול
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)
צודק במאה אחוז!
בתחום הבודיבילדינג היום אפשר לקחת כל מיני שטויות ולהזריק לגוף ולקחת
תוספי מזון.להתפתחות שלהם אין גבול.
לעומתם,ספורטאים בתחום הכדור או אפילו האתלטיקה נניח, מגיעים לרמות הגבוהות ביותר ביגלל שמאמנים אותם נכון,בגילאים הצעירים צריך לעבוד על בסיס רחב וחזק!!!אחרת הם יגיעו לשיא היכולת שלהם ולא התקדמו לשום מקום וככה ינשרו מהמסגרות בגיל הנוער.למה הליגות בארץ לא מצליחות(ע"ע כדורגל,כדוריד,כדורסל,כדורעף)? הסיבה הפשוטה היא שלא עובדים איתם נכון וביגלל זה הרמה ברוב התחומים בחו"ל היא גבוהה וככה גדלים שחקנים עם יכולות שיא בבוגרים.ודרך אגב,ביגלל זה אתם לא רואים הרבה ישראלים
בכדורסל ואם כבר יש כמה אז גם הם לא להיט.צריך לדעת לאמן ולעבוד
עם ילדים ונערים בצורת אימון נכונה והדרגתית!!!
בשביל באדי בילדר הוא נראה בין התותחים..
כמה שאתם אומרים זה מגעיל, מכוער וכו', אני מתערב שאם אתם רואים אותו ברחוב אתם משתינים בפינה ומתפללים לאלוהים להיראות ככה..
אני אישית חושב שהמראה החטוב יותר יפה מזה..
נערך לאחרונה על ידי .NL; 09-11-2009 בשעה 19:00.
מתאמן SS/CrossFit כבר 3 שנים..
אני מאמין שכושר הוא המפתח להכל, כל מה שחלמת להשיג אי פעם יופיע יחד עם הכושר.
לא מאמין? נסה אותי...