לא שווה אחי אל תקנה..
זה טעם של תרופה לא שווה ת'כסף..
שוט ראשון שני שלישי זה סבבה אח"כ זה פשוט מתוק ומגעיל בטעם של אקמולי.
שתו אבסולוט.
|
|
שמע, 200 זה מחיר סביר, מי שאומר לך 150 ומטה משקר.
המשקה הוא לא כשר מהסיבה שהוא נעשה בחו"ל ואי אפשר להכשיר אותו. יש כאלה שאומרים שיש בזה שומן חזיר-שטות. זה כמו שעוף בחו"ל לא כשר, הבשר של העוף כשר אבל השחיטה אולי לא הייתה כשרה.
זה תלוי כמה אתה שומר.
לדעתי שווה לנסות פעם, אבל אם זה כסף שחסכת הרבה זמן אולי לא שווה לבזבז אותו על אלכוהול.
אחלה משקה, תשתה אותו בשוטים ובשוט השלישי אתה כבר תתרגל לטעם. הסטלה גם שונה :]
אם בלך באתר הזה יישלך ב 140 שקל http://www.sunbar.co.il/rec/24
תנו לי לשפוך פה קצת אור של חוכמה בין כל השטויות האלה :
1. ייגר מאייסטר המקורי, זה שפותח האשכול הביא תמונה שלו לא כשר. למה לא כשר ?? בגלל כמה סיבות אין בזה שום דבר שאי אפשר להכשיר אותו בגללו, אלא פשוט לא הביאו רב ולא הכשירו אותו. כמו כן בגלל הצלב שרואים על עטיפת הבקבוק.
2. הייגר מאייסטר לא מכיל שום שומן חזיר או לא יודע מה.
3. הגדרה של הייגר - משקה העשוי מ56 סוגים שונים של עשבי תיבול. על בסיס אלכוהול נייטלרי.
בקיצור הטעם שלו מר, אולם הוא דיי בריא ... היה על זה מחקר שייגר טוב לקיבה ולעוד כמה איברים בגוף ( כמובן לא צריך להיסחף לא אמרתי שאם תשתו כל היום ייגר כמו מים תיהיו בריאים ).
4. ייגר דבש / ביטר מייסטר וכל האלה זה לא חיקויים אלה משקאות אחרים לגמרי שחברות מתחרות של ייגר מייסטר מייצרות.
הטעם הכללי של הייגר הוא מר, כן מזכיר בקטנה טעם של תרופה ... אבל מאוד נחמד לשתות אותו פעם בכמה זמן.
הכי הולך אם אתה שותה בירה, לפני הבירה אתה מוריד שאט, באמצע הבירה מוריד כמה שאתה רוצה ואחת לקינוח לבסוף אחרי הבירה גם שאט.
בעיקרון בגרמניה, ואירופה שותים ככה את הייגר.
אבל אם יש לך נגיד עד 200 ש''ח ואתה רוצה משקה איכותי, טעים אני ממליץ לך לנסות וויסקי.
הסיפור של ייגר מייסטר וביטר מייסטר וייגרטראום וכל השאר זה אותו הסיפור של הרדבול וה-XL וה-BLU, קודם יצא הראשון, היקר ואחרי זה יצאו כל מיני מתחרים שלא קוראים לעצמם באותו שם ככה שאי אפשר לקרוא לזה חיקוי (אבל ביננו, הם יצאו אחרי הייגר בגלל ההצלחה שלו) במחירים יותר אטרקטיביים אבל בניגוד לרד בול הייגר מייסטר הולך כמו שצריך.
על תשתה בכלל אתה ילד בן 13 לך מפה לך לישון בגלל ילדים כמוך המדינה מקום שני בעולם בסוטול ילדים מאלכוהול
סירופ לשיעול זה מה שיש לי להגיד לך.
אותו דבר רק הסירופ יות זול (:
יומטוב~