אחח S3NSA
אין עליך
קבל, תראה לי מטריצה שמוזנת ע"י משתמש (ריבועית בלבד - וחובה עליך לוודא שהיא ריבועית!)
תראה לי פונקציה שמבצעת הופכית למטריצה (לפי חוקי אלגברה לינארית כמובן)
אה וזה חייב להיות מבוצע בC או C++ בלבד
GOOD LUCK
אחח S3NSA
אין עליך
קבל, תראה לי מטריצה שמוזנת ע"י משתמש (ריבועית בלבד - וחובה עליך לוודא שהיא ריבועית!)
תראה לי פונקציה שמבצעת הופכית למטריצה (לפי חוקי אלגברה לינארית כמובן)
אה וזה חייב להיות מבוצע בC או C++ בלבד
GOOD LUCK
|
|
הפוכה הכוונה מהסוף להתחלה נכון?
אחח... ב Java זה היה משחק ילדים....
ב- C זה ידרוש קצת יותר ממני, אבל זה אפשרי.
אגב, עוד לא קיבלתי את הגישות וצריך לסדר כמה עניינים, אז בינתיים נעול עד שהאתגר ימשיך.
כשהוא ימשיך אתם כולכם תזכו לדעת
עריכה:
שיט, שכחתי שאין לי עדיין גישות :|
אז תדמיינו שהוא נעול![]()
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 12-10-2009 בשעה 17:30.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
ב- VB .
interval זה הקצב של הטיימר, (1000 זה שניה)
num זה מאיזה מספר להתחיל את הטיימר.
אין לי מושג ובחיים לא שמעתי על זהקוד:Option Explicit Dim num As Long Private Sub Form_Load() num = InputBox("הכנס מספר") Label1.Caption = num Timer1.Interval = 1000 Timer1.Enabled = True End Sub Private Sub Timer1_Timer() Label1.Caption = num - 1 num = num - 1 End Sub
שאלה יפה, נקודה.
ב- Java:
קוד:long num; System.out.println("הכנס מספר של 18 ספרות"); num=reader.nextLong(); long digit, newNum=0; while(num!=0) { digit=num%10; newNum=newNum+digit; if(newNum>9) { if(num=0) { num=newNum; newNum=0; } } } System.out.println(newNum);
ווייפר אני אנסה את התרגיל שלך ברגע שאני אבין מה זה מטריצה הפוכה![]()
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 12-10-2009 בשעה 23:53.
נכתב במקור על ידי אושרי
אני עדיין מנסה להבין מה זה בערך...
מצטער, זה מעבר ליכולתי.
אני לא בטוח איך, יש לך נקודה.
אתם בכוונה מבקשים ב- C??
למה לא Java?? חח
אני מקווה שזה בסדר, C זה לא הצד החזק שלי.קוד:int year, month, day, i, j, t; int countDay=0, countMonth=0, countYear=0; scanf("%d",&day); getch(); scanf("%d",&month); getch(); scanf("%d",&year); getch(); for(i=year;i<2010;i++) { for(j=month;j<13;j++) { switch(month) { case 3, 5, 7, 8, 10, 12: for(t=day;t<32;t++) { countDay++; } break; case 1, 4, 6, 9, 11: for(t=day;t<32;t++) { countDay++; } break; case 2; for(t=day;t<29;t++) { countDay++; } break; } day=1; countMonth++; } month=1; countYear++: } printf(countYear+" years, "+countMonth+" months, "+countDay+" days.");
מבחינה לוגית זה צריך להיות בסדר.
אני גם מקווה שמותר לעשות ככה את ה- case, במידה ולא רק צריך להפריד כל אחד בנפרד, אבל זה לא עקרוני.
נכתב במקור על ידי אושרי
אחי, הערה קטנה, בC אסור לרשום I=0 בתוך הלולאה כי הקומפילר מציג אזהרה או שגייה!
israeliviper, אחי "קצת" הגזמת!!!
אלגרה לינארית זה חומר של שנה א' בתואר {מחשבים, מתמטיקה וכד'} לא נראה לי שהוא יודע לעשות כפל מטריצות אתה רוצה שהוא ימצא ימצא לך את מטריצת ההפיכה?!
בעיקרון זה סתם עבודה קשה לבנות עכשיו מחלקה של מטריצות ועמסת אופרטרים כדי לעשות כפל.
הממ, אם אתה יודע אסבלר זה השאלה שלי:
תיצור IF המורכב משני תנאים כך
קוד:IF (a==b || b==c) { code } else { code }
תעשה איקס עיגול ב-c++ (אני יודע שזה קל אבל בישביל הכיף חח) ..