שאלה רטורית ומצחיקה....
איזה מונדיאל ואיזה נעליים
כן
לא
שאלה רטורית ומצחיקה....
איזה מונדיאל ואיזה נעליים
נערך לאחרונה על ידי pps7; 14-10-2009 בשעה 07:22.
פה זה ארץ ישראל,פה זה מדינת היהודים!!!!
|
|
אני לא מסכים איתך
אם נעלה בסופו של דבר כולם ישכחו את היכולות הממש ממש גרועה שהייתה לנו, את ההפסד ללטביה, את ההתנהלות הביזיונית של ההתאחדות, את הטקטיקה הגרועה של קשטן, וכמובן אחרי שזה יקרה אבי לוזון ישב על כיסא של מלך
ואם חושבים לטווח ארוך זה ממש לא טוב, הרי במונדיאל עצמו גם ככה אין לנו סיכוי אפילו לנקודה, חבל על הזמן של כולנו
צריך לשפר את הנבחרת, חוץ מבניון אין לנו כוכבים בנבחרת, היא חייבת לעבור שינוי משמעותי..
ועלייה למונדיאל לא תשפר את המצב ותגרום לנבחרת לשחק טוב יותר... ההיפך
לדעתי אתה צודק בכמה דברים אבל טועה בכמה.
א. גם אם נעלה אתה צודק יהיה לנו קשה להוציא נקודות מה לעשות
אנחנו עוד לא ברמה של הגדולים.
ב. ההתאחדות באמת בושה כול הקמפיין הזה, וגם אחרי הקמפין לדעתי גם אם יהיה נס ונגיע לפליאוף השחקנים יודעים שזה לא הגיע להם ככה אני חושב לפחות.
עכשיו בואו אני יגיד לכם גם איפה זה מתחיל הבעיה של הנבחרת.
סתכלו על הנבחרת האולמפית שלנו, הביאה תוצאות טובות, גם אם היו הפסדים חוץ מההפסד המביך של ה3-0 בבית מול דנמרק שלטנו כול המשחק לא היה מזל, עשו תיקו מול איטליה באיטליה תיקו בגרמניה, עכשיו כאן הבעיה.
שים את אותם נבחרות עוד 10 שנים ינצחו אותנו 3-0 והתשובה היא בגלל מה שעובר על השחקנים ב10 שנים האלה. והנה הסבר.
1. בזמן שהגרמנים והאיטלקים ישחקו בליגה טובה עם קצב מהיר הם יהיו בכושר יותר טוב וישחקו יותר טוב מאשר הליגה הישראלית בה אתה רק יכול לרדת ביכולות כשאתה בקושי רץ 20 דקות. זה כבר יתרון להם.
2. מתקני האימון, והאיצטדיונים: בעוד הגרמנים והאיטלקים יתאמנו במקומות הטובים ביותר וישחקו באיצטדיונים מרשימים, הישראלים ישחקו באוורה ובקופסא ויתאמנו במגרשי חול, עם כול הכבוד זה מוריד את החשק גם לצופים לראות את ה"כדורגל" שבקושי יש בארץ וזה פגוע גם בשחקנים.
מה שאני בא להגיד זה שכדי שניהיה ברמה של הגדולות קודם כול בוא נתחיל בזה ששחקנים שלנו שהם לא לגיונרים יוכלו לשחק במגרשים בלי חול כדורגל ויתאמנו במקומות ראוים. דבר שאולי יגרום גם לשיפרו הנבחרת וגם ליותר עניין בליגה.