דבר ראשון, זה לא עובר על החוקים, עברתי עליהם כרגע ואין שום איזכור בנושא.
ובדרך אגב, כל תוכנה פה מצויידת בפריצה, הדבר הזה לא שונה מכל פרסום אחר עם תוכנה פרוצה!
אז בואו נתחיל:
רק שניה לפני, אם אתם שמים למשהו מוזר שאולי החמצתי במדריך יש סיכוי אמרו כי לקח לי כמה שעות לעשות אותו ולבדוק את כל התוכנות שלי מה עובדת הכי טוב אז יש סיכוי שדילגתי על שלבון ^^, בקיור תהנו:
האשכול הגדול לפריצת משתמשים לRS.
קודם כל, דרוש ידע מוקדם קטן למדריך הזה, משתמשים חסכו את זה ממני ואל תציפו אותי בשאלות סתמיות בפרטי, תודה.
להתחלה, הורידו את התוכנות הדרושות, לינק:
http://rapidshare.com/files/29480260...ms_Include.rar
שלב 1) עכשיו, קודם כל, להתחלה בשביל שלא ניתפס וRS יתנו לנו באן נצטרך Proxy, היכנסו לתיקייה FPL.1.10.build.0715 ועברו על ההתקנה (בסוף אל תעלו את התוכנה). לאחר שהתוכנה הותקנה תצטרכו להשתמש בPatches, אז העבירו אום לתיקייה של התוכנה והפעילו את שניהם, לא משנה מי ראשון.
לאחר מכן היכנסו לתוכנה FPL.
תסמנו בV אתרים, עדיף את האתרים הראשיים ולא את הקישורים לאשכולות וכשהטעינה תסתיים (או כשתפסיקו אותה) היכנסו למה שנראה כמו לוח עם דף ושמרו את הקובץ טקסט איפשהו, אבל זכרו את המיקום והשם.
שלב 2) היכנסו לתוכנה Proxy Checker Lite, בשורה הראשונה לחצו Browse ובחרו את הקובץ טקסט מהשלב הקודם, ובשורה השנייה Browse וOK ותשנו למטה בOutput File ל Ip:port.
עכשיו לחצו Start בצד ימין והתוכנה תטען לכם את הProxy הטובים.
תהליך זה יקח מספר דקות, אנא העזרו בסבלנות (:
לא צריך כ"כ הרבה Proxy, לכמה שעות משהו כמו 50-100 פרוקסי טובים מספיקים ביותר!!.
שלב 3) אחרי שיש לכם רשימה של Proxy היכנסו לתוכנה Proxy Smoker כדי שלא ידפק לכם הפריצה בגלל פרוקסי מסויים, לחצו:
1. Load proxy's ובחרו את הרשימה האחרונה ששמרתם,
2. לאחר מכן לחצו על Smoke Duplicate proxy's
3. Smart Smoke Proxy's
4. Load Smoked proxy to save
5. לחצו על Save list והחליפו את הרשימה שהיית לכם בזאת (:
עכשיו, אחרי הרבה מאמצים, סוף סוף יש לנו רשימת פרוקסי טובה (:
שלב 4)שלב 4 הוא לא חובה, וניתן לדלג עליו אם תרצו, ואז בשלב הבא תיקחו את הרשימה של המתשמשים והרשימה של הסיסמאות, זו גם אפשרות(: עכשיו דבר הבא זה להיכנס לתוכנה Word leecher, שאני יסביר שניה מה היא עושה, היא לוקחת מילה (למשל Summer-קיץ) ומביאה רשימה של מלא מילים מתקשרות, אז מה שנעשה יהיה להיכנס לתוכנה, ללחוץ על לחצן LOAD ולבחור בקובץ טקסט "Users" וStart, עדיף להוריד את הSOCKES כדי ליצור רשימה יותר גדולה. תנו לתוכנה לעבוד, היא תוציא לכם כמה מאות אלפי משתמשים אפשריים (:
לאחר שהתוכנה הסתיימה, כן חיכיתם הרבה, שמרו את הקוץ של המשתמשים ע"י לחיצה קליק ימני בעכבר וSave.
שלב 5) עכשיו, סוף סוף, היכנסו לתוכנה Rs Cracker buddah, לכו לOptions, ניתן לעשות כמה דרכים (אם בא לכם Name as passwords או להשתמש בקובץ סיסמאות שאני פירסמתי, אני מעדיף את השיטה של הName As passwords.),
ושנו גם בCasing ל lowercase, זה עדיף. חזרו לCracker, תעשו Load לפרוקסי שלכם, ולUsers (ואם אתם משתמשים גם בקובץ סיסמאות.
ותתחילו בהפצצה(:
אם המנהלים לא ינעלו לי אני יוסיף תמונות.
בעיות נפוצות
חוסר בקבצי OCX- נכנסתם לתוכנה מסויימת ורשום לכם שחסר לכם קובץ ?
הוספתי לכם קבצי OCX שאותם תמקמקו ב C:\Windows\system32
ואחרי כך אתם תצטרכו לרשום אותם, היכנסו לCMD ורשמו:
Cd C:
Cd Windows
Cd System32
segsvr32 blabla.ocx
לכל OCX (:
יש לכם בעיה? רשמו אותה כאן בהודעה ואני אוסיף לבעיות כדי שכולם יכולו להיעזר.
אם יש לכם דעות אשמח לשמוע, השמצות לא פה וכמו כן קרדיט אך ורק לי על המדריך, איסוף התוכנות, העלאתן כקובץ אחד ועל פרסום המדריך.