נכתב במקור על ידי Michael. היייתי בטוח אתה חנון שרואה רחוב סומסום נראה בן זונה אחי,הייתי עושה אותך חחחחחח קרעת אותי XD גמאני הייתי עושה אותך אנטון שים תמונות שלך D:
נראה טוב גבר.
נכתב במקור על ידי CryTom והפעם האחרונה שהראת תפרצוף המעפן שלך היתה לפני שנתיים אז מי מכוער פה? חחחחחח ימניאק נתתי לך תמונה השנה מה תמזיין במוח, פריק מגעיל חותך וורידים
נכתב במקור על ידי יהונתן חחחחחח ימניאק נתתי לך תמונה השנה מה תמזיין במוח, פריק מגעיל חותך וורידים ערס מגעיל חותך לאנשים אחרים וורידים*
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW ערס מגעיל חותך לאנשים אחרים וורידים* חח יהונתן בעצם צודק אבל אני לא חותך ורידים D: (אני גורם לאחרים לחתוך ורידים) ויהונתן תביא תביא תמונה עדכנית שלך יא טריפוליטאי סקסי
יווווו איזה חפרן אתה עם ה''תביא תמונה'' לא כולם פקאצות פייסבוק כמוך חחח
אני יעלה לך משהו בהזדמנות כפרה
נכתב במקור על ידי ๖ۣۜAnton יווווו איזה חפרן אתה עם ה''תביא תמונה'' לא כולם פקאצות פייסבוק כמוך חחח מה חפרן מה זה שאני צריך לבקש ממך תמונה שנתיים עד שתמביא זה לא אומר שאני פקאצת פייסבוק רוסי 3>
אחלה תמונות.
תודה
ניראה פצצה אחי! כוסון
קרא את חוקי החתימות. מבוכים ודרקונים
נכתב במקור על ידי ๖ۣۜAnton יווווו איזה חפרן אתה עם ה''תביא תמונה'' לא כולם פקאצות פייסבוק כמוך חחח סקוריך הקטן שב בשקט XDD
נכתב במקור על ידי ExpenzZxP פחות הוא יותר.
נכתב במקור על ידי idanrcool ניראה פצצה אחי! כוסון חחח תודה אחי דור קרעת אותי XD
ואי ואי לא תיארתי אותך ככה בגרוששש יא ילד מחשבונים נראה טוב אחי.
צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל. נכתב במקור על ידי Aviv.E האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?
וואי דומא לדוד שלי קופי
בברכה PiPi ToUcH7- את החטיבה !
חוקי הפורום