אהלן
החלטתי לספר לכם קצת יותר (כשיש לי זמן , חשק , ועצבים) על סטים שלי לדוגמא...פעם ב...
זה בעייתי לספר כי אתם לא רואים שפת גוף , ואת ההרגשה שלי והכל , אבל אני נותן קטעים נבחרים לא כל מילה שלי או שלהן...
למה? כדי שתהיה לכם השראה...כדי לעזור לחבר'ה פה , כדי שתראו שהשד לא כזה נורא![]()
אז היום הייתי בארומה והיה משעמם עם חברים שלי
ראיתי 2 בנות יושבות לבד בשולחן אז אמרתי טוב נו ניגש גם ככה משעמם
(יש לציין שמרחוק הן נראו יותר טוב..אבל זה לא העניין)
אני : " היי , אפשר להציק לכן ?" (איזה פתיח מפגר אה ? :] מה אתם אומרים עבד או לא עבד ? )
הן :"מה כן בטח בוא שב איתנו!(מזיזות תיק שלהן מכיסא שלישי כדי שאני אשב) - ידידי היקרים , הפתיח עבד כמו קסם.
אני :"משעמם לי לשבת עם חברים שלי עם כל הדיבורי צבא האלה..."
הן:"אה אתה בצבא בלה בלה בלה"
אני : מספר קצת על הצבא מה אני עושה כאלה, הן משתתפות , באמצע אני עוצר אותן לסבב שמות קצר...
לאורך כל השיחה יורד קצת על המטרה שלי ומעלה את הערך של חברה שלה (היא זוכה לנקודות אצלי , כדי שתתחילי לעבוד יותר קשה או שהיא תזכה בי..דברים כאלה)
קטע יפה שחשבתי עליו באמצע הסט ואמרתי ואלא איך יוצאים מזה ? ועליתי על פתרון...ממש גאה בעצמי על זה
ככה נקרא להן אשכנזיה וספרדיה...אני כמובן מהיותי ספרדי מובהק פתחתי את הסט במטרה להכיר את הספרדיה , לאורך השיחה בגלל שאני כזה טובשמתי לב ששתיהן בקטע והאשכנזיה גם כן .
אז באמצע הסט אני שואל את עצמי , טוב איך לא פוגעים באשכנזיה ולוקחים טלפון מהספרדיה ? והתשובה קפצה לי לבד
"אני יגיד לכן את האמת , ראיתי את X ואמרתי ואלא הינה בחורה שחורה כמוני נלך להכיר אותה! אבל עכשיו Y (האשכנזיה) ממש הרשימה אותי" סתם אמרתי את זה בדרך אגב כזה והן צחקו , זה הראה להן שאני בקטע של הספרדיה . עוד דבר שעשיתי בנושא זה אמרתי "טוב מחר אחרי שתסיימו את העבודה , אני יביא את החבר האשכנזי שלי בשבילך (לאשכנזיה) ונצא ארבעתנו" והיא הסכימה .
עכשיו כדי שהיא לא תצא עם הכבוד ברצפה היא גם התחילה לספר שהיא יותר בקטע של אשכנזים וכאלה , אז זה ממש יצא לי טוב . כי הבחורה לא יוצאת פגועה מהעניין ואז מלכלכת עלי מאחורי הגב עם הספרדיה או משהו (תתפלאו בנות קנאיות מגעילות לפעמים שזה מדהים והן יכולות להרוס לכם בקלות רבה...אז שימו לב איך אתם מטפלים במכוערת שליד הכוסית שאתם רוצים כי למכוערת הזאת יש השפעה על הכוסית)
לקראת הסוף מוציא את הפלא מגיש לספרדיה ..באותו רגע פונה לאשכנזיה "לא אכפת לך נכון ?" "לא ממש לא בכיף! :} "
בנתיים יורד קצת על הספרדיה " כן כן מה את מתבלבלת ? לוחצים על המקשים והמספר מופיע על הצג..." (מת על זה ,שורה שלי תמיד עובד ומביך תבחורה)
"לא אני יודעת פשוט ..בלה בלה בלה " חחח גדול תנסו את זה.
עוד מסגרת הערכה חמודה שנתתי באותו רגע ואהבתי אחרי זה , זה שבאתי ללכת נתתי את הלחי לאשכנזיה והיא נתנה גם לחי , אז אמרתי כזה "ואי האשכנזים האלה ...אפילו הנשיקות שלהן קרות! (פונה לאשכנזיה) תראי עכשיו איזה נשיקה היא (הספרדיה ) תיתן לי! " ואז כמובן הספרדיה נתנה לי נשיקה ממש חמה על הלחי (זאת המטרה , למי שלא מבין למה שישאל אני יסביר לו)
כמה מילות סיכום -
אחלה סט , פתחתי מעולה , סיימתי מעולה.
לא באתי במטרה לסגור (הסבר בהמשך), שיחה ממש זורמת ממש נהנתי וגם הן נהנו לדבר איתי . לקחתי מספר , נתקשר מחר וננסה לזיין אותה
אז אתם בטח שואלים את עצמכם למה בחרתי לא לסגור?
עד לפני כמה חודשים הייתי חייב לסגור ולנסות לנשק או לקחת אותה לשירותים..עכשיו אני הרבה פחות לחוץ על זה(יבוא לכם עם הזמן).
יש לי את הפלא שלה אני יתקשר מחר, יקח אותה עם האוטו ,ויזיין אותה. הרבה יותר יעיל מאשר לחפש פתרונות באיזה סניף מעפן של ארומה שחברים שלך לוחצים עליך ללכת ואתה כבר עייף מיום ארוך.
חוץ מזה שכבר זיינתי היום ואני עייף
אל תתביישו לשאול מה שבא לכם, מקווה שלמדתם משהו.
שלכם תמיד ,
1o1x.

שמתי לב ששתיהן בקטע והאשכנזיה גם כן .
" סתם אמרתי את זה בדרך אגב כזה והן צחקו , זה הראה להן שאני בקטע של הספרדיה . עוד דבר שעשיתי בנושא זה אמרתי "טוב מחר אחרי שתסיימו את העבודה , אני יביא את החבר האשכנזי שלי בשבילך (לאשכנזיה) ונצא ארבעתנו" והיא הסכימה . 
ציטוט ההודעה
אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי