בעיני הם תותחים לא יעזור כלום אתה לא מסכים איתי סבבה
הגיע הזמן שהממשלה הזונה הזאת תבין שזה לא תפקיד של חילים לפנות יהודים מהבית נקודה בשביל זה יש משטרה !
בעיני הם תותחים לא יעזור כלום אתה לא מסכים איתי סבבה
הגיע הזמן שהממשלה הזונה הזאת תבין שזה לא תפקיד של חילים לפנות יהודים מהבית נקודה בשביל זה יש משטרה !
|
|
הכלא מלא במטומטמים כמוך אם אתה לא בא עם דעות שמאלניות לצבא אז הוא ידפוק אותך
אתה יכול להשתנות מא' ועד ת' בגלל הצבא לך תדע מה יקרה לך שם.. אתה מדבר כאילו אתה מכיר ערבים וכאילו עברת הרבה בחיים אבל אתה נשמע לי כמו ילד מטומטם שחושב שהוא יכול לפוצץ ערבים סתם ככה, אבל אני מבטיח לך אני זורק אותך לכלוב עם ילד בן 13 מעזא אתה מת מפחד מחרבן במכנסיים
היה שווה, מה אתה חושב חחח אני חושב שלא
נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 27-10-2009 בשעה 14:24.
צבא אתה אמור לבוא בתור עצמך לא בתור שמלאני מניאק....
עזוב אני בכלל לא יתווכח איתך כי אתה לא מכיר אותי ואתה לא יודע מי אני בכלל.....ותביא איזה ערבי שאתה רוצה אל תדאג לי
מה לעשות אני גזען....אמרתי לך אתה לא מכיר אותי אז אל תגיד לי אם יש לי אומץ או לא....
ושמאלני הוא בנאדם אבל בנדאם מסריח אוהב ערבים והוא לטובתם ניראה אם אני יקח שמלאני שאוהב ערבים וישים אותו באמצע עזה נירא אם הוא ישאר שמלאני ואם הוא ישאר בכלל....
אתה יהודי אתה אמור ליהיות לטובת יהודי לא לטובת איזה ערבי מסריח
ונתן זהבי איך שקוראים לו זה יכול למצוץ לי את הביצה השמאלית
בגלל אנשים כמוכם הייתה שואה. תעשו את החישוב לבד.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
תקשיבו, צבא זה לא דמוקרטיה וזה לא מקום למחאות.
ברגע שאנשים בצבא תופסים ביצים וחושבים שזה דמוקרטיה שם זה סכנה לבטחון המדינה ולעצם קיום המדינה.
אם כל פעם שחייל יפעל איך שהוא רואה לנכון כשהמפקד נותן פקודה, זו סכנה אמיתית לקיום המדינה ומתכון מושלם למלחמת אזרחים.
כשבנאדם נמצא במסגרת הוא חייב לכבד אותה, ושוב, צבא זה לא דמוקרטיה!
בקיצור זה לא היה במקום, להפגין זה טוב ויפה, אבל צבא זה צבא והפגנות זה הפגנות ואין קשר בין השניים.
שמע טוב טוב
אני לא חושב שצריך לשרוף ערבים הוא להרוג אותם ! אבל לחיות ביחד איאפשר אין דבר כזה שלום הבנתה?
תגור איפה שאני גר חודש נראה אותך גיבור תלך עם חברה שלך וערבים יצרפו לה ויצעקו לה לידך ולא תוכל לדבר איתם תלך תסתובב עם כיפה בקניון תראה איך הם מסתכלים עלייך עוד שניה ירצחו אותך אני מרגיש כיאלו אני גר במדינה שלהם
לפני שבוע בנאדם יהודי בן 52 נתקע לו האוטו 3 ערבים באו יעני לעזור לו זינו אותו מכות וצעקו אללה ואכבר ! הוא בבית חולים בעפולה וזה לא היה אפילו בחדשות רק בעיתון המסכן של העיר שלנו
והשואה תיהיה בגלל אנשים מסכנים כמוך ! השמלאנים המפגרים שרק נונתים לערבים ! תראה כמה ערבים יש במכללות כמה רופאים ערבים יש הם כבר שולטים בהכל עוד מעט אנחנו ניהיה פה מיעוט בקצב שהם מולידים ואז תדבר טמבל
צודק..
נערך לאחרונה על ידי מכבי זה חיפה; 27-10-2009 בשעה 23:52.
נערך לאחרונה על ידי oz7900; 28-10-2009 בשעה 01:29.
צודק אפשר לנעול..אין לי כוח להכנס ולוויכוחים של ימין ושמאל
מהרגע שאתה מבוסס על גזענות אתה גמור כי זה מטומטם ואין בזה היגיון
לטובת היהודים זה לפתור את הבעיה לא להחמיר אותה ולפגוע בערבים
אני אגיד לך שאין לך אומץ כי אתה חי בבועה שאתה מסוגל לעשות משהו
אתה לא גנגסטר ולא כלום אתה שום דבר אין לך אומץ להתקשר אפילו לנתן
או ללכת ליפו ולהגיד לערבי שהוא מסריח כי הוא יפרק אותך
אני יצאתי לתחרויות איגרוף בכפרים של ערבים ונכנסתי עם ערבים לזירה
אולי פה שם הם מגנים בשמות מתעצבנים יותר מהר עליך מאשר על ערבי
אבל רובם אחלה של מתאגרפים אחלה של בני אדם ואחלה של חברים
ויש להם גם בנות פצצות מין אז צא מהסרט היית רואה אחת נראית לך
תימניה (לא ידעת שאבא שלה ערבי) אתה יוצא איתה מה תגיד אז
אופה חוש הגזענות שלך יא אהבל
אני מת להתגייס לצבא לראות אנשים כמוך נדחפים לכלא ומקבלים שכל
אתה מפגר שכלית כי אתה גר בעיר מעורבת אתה רואה פה ושם ערבים שמתנהגים חרא
ועל פי זה אתה שונא את כל הערבים!
בדיוק כמו שיש אצלך ערבים שעושים חרא אצלי יש פה ערסים ורוסים ועיראקים ותימנים שעושים בעיות לא פחות ומוחקים אנשים ושורפים מכוניות ואני לא שונא לפי עדה, אני שונא ספציפית את האנשים שהם זבל כי יש לי מוח על הכתפיים כי אני ידוע שיום יבוא ואולי ערבי יכול להיות הבוס שלי או חבר או בחורה יפה שהם בכלל לא קשורים לסגנון חיים שאתה רואה אצלך\אצלי בעיר
אני אומר לך אם תבוא עם כזאת גישה לצבא הוא יגמור אותך
זה בחור שמתאמן איתי העיפו אותו מפלס"ר גבעתי (ועכשיו הוא שמלאני) הוא אמר לי שהכלא מלא במפגרים שונאי ערבים
תקרא ספרים מכבי זה חיפה אין לי מה להגיד לך יותר מזה צא מהבית תפגוש אנשים תלמד כמה מילים בערבית לך תתחיל עם איזו בחורה מתוקה לא תצטער
נתקלת בערבי "מסריח" רק הוא מסריח לא כולם, אולי אבא שלו מפרק אותו מכות בבית כשהוא שומע מה הוא עושה והילד מוציא את זה בחוץ על כולם לך תדע?
יא מטומטם הם לא הולכים לגור איתנו תהיה גדר יהיה להם שטחים משלהם שיתפגרו שם למי איכפת מצידי שיירו אחד בשני ימותו מרעב לא יבואו לעזור להם, אם לא המצרים והירדנים אז גם לא אנחנו זה בטוח
שמעת מה אמרת 3 ערבים, אתה מתייחס לזה כאילו עשו לינץ' 300 על 1
מיעוט בקצב שהם מולידים? תחיה עכשיו פה מה שיהיה יטפלו בזה הפוליטיקאים פה הם טובים בזה לשמור על הכסא שלהם הם ידפקו חוקים כאלו שכולם יפחדו להוליד יותר מילד אחד או שיכריחו ערבים להתגייר בשביל להישאר בארץ מה אתה לא מכיר את ש"ס וכל שאר המפגרים האלו איזה צרות הם יכולים לעשות אתה לא מבין אני עליתי מברית המועצות זיינו לי ת'מוח תביא אישורים על כלום
נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 28-10-2009 בשעה 16:01.
אתה מפגר שכלית כי אתה גר בעיר מעורבת אתה רואה פה ושם ערבים שמתנהגים חרא
ועל פי זה אתה שונא את כל הערבים!
בדיוק כמו שיש אצלך ערבים שעושים חרא אצלי יש פה ערסים ורוסים ועיראקים ותימנים שעושים בעיות לא פחות ומוחקים אנשים ושורפים מכוניות ואני לא שונא לפי עדה, אני שונא ספציפית את האנשים שהם זבל כי יש לי מוח על הכתפיים כי אני ידוע שיום יבוא ואולי ערבי יכול להיות הבוס שלי או חבר או בחורה יפה שהם בכלל לא קשורים לסגנון חיים שאתה רואה אצלך\אצלי בעיר
אני אומר לך אם תבוא עם כזאת גישה לצבא הוא יגמור אותך
זה בחור שמתאמן איתי העיפו אותו מפלס"ר גבעתי (ועכשיו הוא שמלאני) הוא אמר לי שהכלא מלא במפגרים שונאי ערבים
תקרא ספרים מכבי זה חיפה אין לי מה להגיד לך יותר מזה צא מהבית תפגוש אנשים תלמד כמה מילים בערבית לך תתחיל עם איזו בחורה מתוקה לא תצטער
נתקלת בערבי "מסריח" רק הוא מסריח לא כולם, אולי אבא שלו מפרק אותו מכות בבית כשהוא שומע מה הוא עושה והילד מוציא את זה בחוץ על כולם לך תדע?
כמה שטויות אתה מדבר שברת את שיא הטימטום להכיר בחורה יפה?
יהודי יכיר ערביה? תגיד אתה חי בישראל ? עזוב שהמשפחה שלה תעשה עלייך לינץ' זה התבוללות ואל תגיד לי זה לא כולם
יא מטומטם הם לא הולכים לגור איתנו תהיה גדר יהיה להם שטחים משלהם שיתפגרו שם למי איכפת מצידי שיירו אחד בשני ימותו מרעב לא יבואו לעזור להם, אם לא המצרים והירדנים אז גם לא אנחנו זה בטוח
שמעת מה אמרת 3 ערבים, אתה מתייחס לזה כאילו עשו לינץ' 300 על 1
מיעוט בקצב שהם מולידים? תחיה עכשיו פה מה שיהיה יטפלו בזה הפוליטיקאים פה הם טובים בזה לשמור על הכסא שלהם הם ידפקו חוקים כאלו שכולם יפחדו להוליד יותר מילד אחד או שיכריחו ערבים להתגייר בשביל להישאר בארץ מה אתה לא מכיר את ש"ס וכל שאר המפגרים האלו איזה צרות הם יכולים לעשות אתה לא מבין אני עליתי מברית המועצות זיינו לי ת'מוח תביא אישורים על כלום[/QUOTE]
כל תגובה שלך יותר מצחיקה מהשניה לא מדבר איתך על פלסטינים על ערבי ישראל ! איזה חוק אפשר להוציא? שערבים לא יולידו ויהודים כן?
בעיר שלי כל הווילות כבר של ערבים וכל דירה למכירה אחרי יומיים שלהם תעשה טובה ביום כיפור הם עושים עלייך פוזות
ועוד שאלה למה יהודי לא יכול לגור בכפר ערבי אה ?!
ואל תגיד לי ש"ס ואלה סתכל על המפלגות הערביות בישראל
סתכל על התנועה האיסלמית !
והכי דפוק יצאת פה => "אתה מתייחס לזה כאילו עשו לינץ' 300 על 1"
אתה קולט שזה בן אדם בן 52?!? הוא יוכל להיות אבא שלהם והוא עכשיו בבית חולים בגלל שהוא יהודי במדינת היהודים ! כבר באירופה יותר בטוח ליהודים
ומה אתה בא להגיד שימני לא יוכל לשרוד בצבא? תראה כמה דתיים לאומים יש לך בצבא כל אלה ימנים !
נערך לאחרונה על ידי מכבי זה חיפה; 28-10-2009 בשעה 17:51.