אהלן חברה ותודה מראש על העזרה
אני מתכונן בקרוב לקנות קונסולה חדשה כי הPS2 שלי כבר פאסה...
אני מתלבט בין השתיים, PS3 או XBOX360 אלייט.
בבקשה תרשמו את מה שעולה לכם לראש, הייתי רוצה לשמוע את כל מה שאתם חושבים על הקונסולות.
שוב תודה
אהלן חברה ותודה מראש על העזרה
אני מתכונן בקרוב לקנות קונסולה חדשה כי הPS2 שלי כבר פאסה...
אני מתלבט בין השתיים, PS3 או XBOX360 אלייט.
בבקשה תרשמו את מה שעולה לכם לראש, הייתי רוצה לשמוע את כל מה שאתם חושבים על הקונסולות.
שוב תודה
|
|
אז ככה.
מה שאני אומר תמיד לאנשים שהכל תלוי באיזה קונסולה יש לחברים שלך וכמה כסף יש לך לבזבז על מישחקים.
כלומר עם אין לך יותר מדי כסף להוציא על משחקים ואם לחברים שלך יש אקבוקס אז בוודאי שעל אקבוקס.
ועם לחברים שלך יש ps3 ויש לך הרבה כסף להוציא על משחקים. אז לך על הps3.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
מבחינת גרפיקה, הPS3 טוב בהרבה מה 360?
כמעט ואין הבדל... אנשים עכשיו יתחילו להתעקש שיש ובלה בלה בלה, אבל בתכלס להשוות גראפיקה בשניהם זה בולשיט - יש משחקים שהPS3 יותר טוב ויש משחקים שהXBOX לוקח. בכל מקרה ההבדלים בגראפיקה הם כל כך קטנים ולא משמעותיים ברוב המיקרים ככה שזה אפילו לא נתון שאתה צריך לחשוב עליו.
אתה צריך לחשוב - כמה כסף אתה מוכן להשקיע במשחקים - XBOX אתה פורץ ואז קונה חבילה של חמש דיסקים VERBATIM ב80 שקל, PS3 אתה צריך לקנות כל משחק שזה יוצא בסביבות ה300- 450 שקל למשחק.
מובן שאם לחברים שלך יש PS3 ואתה לא אחד שחורש על משחקים ומסיים אותם בשבוע בערך אין סיבה שתקנה את הXBOX - כי 300 שקל בחודש זה עוד מחיר סביר למשחק שאתה משחק בו ברשת עם חברים
נ.ב.
הרשת של הPS3 חינמית ואתה יכול לשחק מידית, בעוד הרשת של הXBOX עולה כסף בשביל לשחק בה... לשיקולך![]()
הלייב של האקסבוקס עולה בערך 200 שקל לשנה.. זה גרושים
אקסבוקס יותר משתלם אבל זה תלוי בגורמים שכתבו למעלה
יש מצב 200 לשנה, אבל עם הפריצה אף פעם אי אפשר להיות בטוח...
לא משנה כמה תצליח לעשות העתק אחד לאחד של הדיסק, מיקרוסופט יוכלו לעשות עידכון כלשהו בלי אזהרה מוקדמת שיתן לך באן...
אני בחרתי בXBOX - נהנה מכל רגע.
אצלי הוא עונה פשוט על כל הקריטריונים - אין לי מספיק כסף לקנות שלושה משחקים בחודש, זה המכשיר שיש לרוב החברים שלי, ואני לא התלהבתי כל כך מהלייב ככה שלא חיפשתי את זה אפילו...
xbox 360
שולט !!!!!!! אבל יש משחקים שהPS3 יותר טוב מי בחינת גרפיקה ככה אי אפשר להשוות חובה להשוות בין משחק למשחק
וואי איזה שיעמום
תודה רבה לכולם במיוחד ל DoGow
עזרת לי מאד
אני כנראה אלך על ה360, הלייב לא חשוב לי (אני יותר בנאדם של לגמור משחק ולא של לשחק אותו ברשת)
אם אתה אומר שההבדל בגרפיקה לא מהותי ואפשר לצרוב משחקים ל360 אז זה עדיף בהרבה.
תודה רבה
נעול![]()
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.