7.5
X Japan - Kurenai
7.5
X Japan - Kurenai
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
7
Quiet Riot - Bang Your Head (Metal Health)
9
Kamelot - Until Kingdom Come
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
פיליפ אם אתה לא מכיר-אז אל תגיב
3
נשמע כאילו הכל במחשב :/
אבטיפוס - בוקר טוב עולם
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
8
אבטיפוס - תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום
6
Megadeth - Five Magics
7
Strapping young lad-detox
5
Motorhead - Killed By Death
חח אפילו לא שמעת,לא שאני מצפה ממך לציון כנה הרי כל מה שאתה עושה פה זה להעלות את המונה
9
Tad-jack pepsi
חחח
1000000 ללהקה
Diamond Head - Lightning To The Nations
9
Nirvana-The Man Who Sold The World
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()