למי יש פה?
יש לי כמה שאלות...
המבחן איזה סוגי שאלות יש שם? איך היה המבחן?
יש לכם טיפים לתת לי בקשר למבחן איך אני יעשה שבטוח אני יקבל?
לקחת תזמן או משהו.
תנו לי דוגמאות של שאלות.
אני הולך לאבחון יום רביעי.
למי יש פה?
יש לי כמה שאלות...
המבחן איזה סוגי שאלות יש שם? איך היה המבחן?
יש לכם טיפים לתת לי בקשר למבחן איך אני יעשה שבטוח אני יקבל?
לקחת תזמן או משהו.
תנו לי דוגמאות של שאלות.
אני הולך לאבחון יום רביעי.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
|
|
אני קיבלתי היום את הכרטיס שלי חח
עשיתי את האבחון לפני איזה 2 חודשים בחופש וזה בולשיט,יהיה לך שאלות במתמטיקה(כיתה ג')
שאלות כלליות,שאלות זריזות,שאלות זיכרון,ד'דוק ואנגלית
בתכלס גם אם אתה מבריק אחרי שטחנתה להם את הכיס בכסף הם יתנו לך כרטיס מבחן גם אם אתה אינשטיין המבחנים מאוד קלים!!
לי יש.....זה טוב לבגרויות...עשיתי אותו לפני איזה 3 שנים..
יש שאלות מכל הסוגים גם להעתיק צורות כאלו ומלא שטויות זה איזה 6 שעות אבל לי היה יותר כי אני עשיתי גם לבעיית קשב וריכוז....
אם אתה רוצה לקבל בטוח הקלות כי בעיקרון לכל מי שעושה איבחון גם אם הוא לא צריך הקלות נותנים לו.. שחק אותה דפוק אל תענה על הכל תגיד שאתה לא יודע תפוס את העיפרון קצת מוזר כזה ואתה יודע....
דוגרי גם אני שיחקתי אותה דפוק אבל יש לי מבחנים בע"פ הקראות מילונית באנגלית מבחן מותאם התעלמות משגיאות כתיב ועוד מלא דברים בעקרון יש לי כמעט הכל חחח זה עוזר.....אבל אם יתנו לך מבחן בע"פ אל תשתמש בזה כי אתה לבד עם מורה ואז אתה לא יכול להעתיק גם אני לא משתמש בזה רק עם זה עם מורה שאני מכיר והוא מגלה לי.. אני כיתה י"א ואני בכיתה בלי בגרות אז זה לא כל כך משנה לי...
נערך לאחרונה על ידי oz7900; 29-10-2009 בשעה 20:56.
תודה אחים.
עוד תגובות.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
איבחון זה מעולה!!
יש לי וזה מסדר אותי פיקס בכול הבגרויות..
אם אתה רוצה להוציא כמה שיותר תעשה את עצמך דבע' באיבחון..
זה סתם יש איתך איזה בוחן/נת ויש קטע שאתה צריך ליקרא באנגלית ולפרש ( תיקרא לאט ותיתקשה כמה שיותר בפירוש- ככה תקבל גם הערכת זמן (25%) וגם שימוש במילונית אלקטרונית או מילון)
אחרי זה יש קטע שאתה צריך להיסתכל על תמונה וליזכור כמה שיוותר דברים ממנה לצייר אותה אחד לאחד.. (גם את זה תעשה לאט ותיתקשה כמה שיותר בשיחזור )
ויש עוד כול מני שטויות של דברים בע"פ..
עשיתי תאיבחון ממש מזמן אני לא זוכר בדיוק מה עוד יש
שיהיה בהצלחה![]()
אחי אל תעשה את עצמך טמבל,תקשיב הם גם אומרים לך עוד דברים שההורים שלך לא יחשבו שאתה טמבל שצריך להיות ב-3 יחידות...
שמע,לי לא היה בעיה של זמן לא באנגלית ידעתי הכל ובכל זאת קיבלתי הערכת זמן,מילונית,התעלמות משגיאות כתיב באנגלית...
אין לך מה לתרגש זה ממש קל,תצטרך גם לצייר צורות,להמציא סיפורים...כמו בגן חח
איך אני משיג איבחון ????
לא קראתי את התגובות אולי רשמו את זה כבר אבל:
(יש לי תוספת זמן[עשיתי איבחון])
אם יש לך איבחון של מבחן במחשב כזה.. שמבקשים ממך ללחוץ כל פעם שאתה רואה ריבוע או משהו כזה.. קח תזמן+ תלחץ סתם לפעמים..
אם זה כזה ראיון.. תשחק אותה מעופף תגיד לו שאתה כל הזמן מעופף בשעורים וגם במבחנים ושקשה לך להתרכז 100% "יצאת צדיק" כאילו יצאת עם הארכת זמן.. תכלס יש לך כסף= יש לך הארכת זמן ופתורים.. ככה זה הולך.. כמה שזה נשמע לא פאר...