טוב תקשיבו, אני בן 21, עובד פעמיים בשבוע במסעדה בחיפה, לא מרוויח משהו אבל בכל זאת חשבתי לשאול אתכם את השאלה הבאה:
מסגרת האשראי שלי בבנק הוא 500 שקל סבבה, זאת אומרת שאני יכול לקרוצ עד 500 שקל לא יותר מזה, אבל בזמן האחרון נתקלתי במושג "חילוק לתשלומים" אוקיי, ניסיתי את זה על המשחק טקן 6 חילקתי את זה לשני תשלומים שכל חודש זה 175 שקל למשך חודשיים, עכשיו יש לי שאלה כזאת, אם אני יכול לחלק לתשלומים משהו שעולה 350 שקל ומעלה(עד 500) האם אני יכול לחלק לתשלומים גם סכומים שהם מעל 500 שקל?
זאת אומרת אם בא לי לקנות משהו שעולה 1990 שקל סבבה, ונותנים לפרוס את זה ל-8 תשלומים מה שיוצא כל חודש 248.75 שקל למשך 8 חודשים, האם ברגע שינסו לקרוץ את כרטיס האשראי שלי האם הם יצליחו או שהוא ירשום שלא ניתן לקרוץ את הסכום הזה כי הוא מעל המסגרת האשראי שלי בבנק?
ואם נגיד בא לי לקנות את זה:
http://www.shekem-electric.co.il/?Ca...ArticleID=1305
ונגיד שזה עולה בין 4000-5000 שקל ונגיד שיהיה אפשר לפרוס את זה לבין 8-12 תשלומים, האם אני אצליח לקנות את הטלוויזיה התותחית הזאת?
כי אני מת לקנות טלוויזית LCD אבל פשוט אני לא יודע האם יתנו לי לחלק את זה לתשלומים או שאני אצטרך למצוא עבודה שמרוויחים בה בין 3000-4000 שקל ואז לקנות?
בכל מראה תודה על ההסבר.....

ציטוט ההודעה