|
|
יהיה טיפשי לא להתקשר אליה...
כמו שאתה מתאמן על להתחיל עם הבחורה ועל הסט עצמו,אתה צריך להתאמן על שיחות בפלאפון ועל דייטים וכל מה שמסביב
אני פאקינג לא מבין על מה יש להתאמן פה!
בחורה זה לא ספורט. בספורט אתה מתאמן שובר שיאים והכל.
אבל בבחורות הכל משתנה. בחורה אחת תעשה ככה ובחורה אחרת תעשה משו אחר.
פשוט תלמדו להתאים את עצמכם לבחורה (לא לסטנדרטים שלה, אלא על מה ש"עובד" על הבחורה הספציפית הזאת).
הדבר היחיד שצריך לעשות זה לא להתאמן או משו.
אלא פשוט לעשות הכל כרגיל.
כשאתה מדבר עם חבר, אתה "מתאמן"?
כשאתה רואה איזה מישהו שהיה איתך פעם באיזה שיעור ניסיון בכדורגל, אתה "מתאמן" עליו?
ולרוב עם האנשים האלה השיחה זורמת והכל... תחשבו לבד למה (ולא עשיתם שמה שום טריק של פיקאפ).
מתי שתסתמכו על עצמכם ומה שיש לכם, אתם לא תסתמכו על כמה שהגיים שלכם טוב...
וככה אתם בחיים לא תחלידו, אולי זה לא יתן לכם לזיין בכל יום. אבל זה יתן לכם הצלחה סבירה עם בחורות(שבתכלס זה מה שאתם באמת צריכים).
נערך לאחרונה על ידי songoku; 31-10-2009 בשעה 01:41.
מתוק שלי אתה טוען שכל האנשים מנהלים אינטרקציות בדיוק באותה צורה אם כן ?
איך אתה מסביר שיש חבר שהוא זה ש"מחליט מה לעשות" וכולם מתקשרים אליו לשאול לאן הולכים ,והוא נותן את המילה האחרונה , לעומת זה שרק מסכים כל הזמן , וכל הזמן נשאר לשלם תחשבון והוא אחרון כשמביאים בנות לחבר'ה ?
כנראה שזה שתפס את המקום של הלידר עושה משהו אחרת מזה שהוא nice guy
אם ככה הוא מתנהג אחרת , מנהל אינטרקציות אחרות עם אנשים אחרים בין השאר.
מכאן שהם מנהלים אינטרקציות שונות לחלוטין ( אני לא יגיד שהמנהיג מנהל יותר טוב , פשוט תלוי מטרה , אם את רוצה להיות נגרר אז סבבה)
מכאן שאנשים מנהלים אינטרקציות שונות עם אנשים שונים , ומה שאמרת זה הדבר הכי שטותי שקראתי פה עד עכשיו .
ואם אתה לא רוצה אל תקרא לזה אימונים , אבל אתה לא מסכים עם הרעיון שככל שתתרגל לעשות משהו ( לדבר עם בחורות לצורך העניין ) תעשה את זה נכון יותר ובצורה טובה יותר ? זאת אכסיומה אין על מה להתווכח פה בכלל ...זה דברים מוכחים.
בטח שאני צריך לסמוך על עצמי , אבל אני צריך פרקטיקה כמו כל דבר אחר.
כך דוגמא ממשית שקוראת לי עכשיו -
אני ממש סומך על עצמי ומחזיק מעצמי ויש לי המון ביטחון עצמי, וקניתי גיטרה קלאסית שאני פשוט לא יודע לנגן בה.
אם אני לא יתרגל אני עדיין לא אדע לנגן בה ואין לי מה לעשות עם זה...צריך תרגול, פשוט מאוד.
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 31-10-2009 בשעה 10:24.
מה שאני דיברתי עליו זה כדי להשיג הצלחה סבירה עם בחורות. ולא להיות אמן פיתוי מדרגה ראשונה.
ולזה שאמר שאני לא קראתי מספיק על פיתוי: חחחח אתה מצחיק היום... אני קראתי את מיסטרי, דיאנג'לו, גאנוויץ', דיויד X, שארק, גאמבלר והרשימה עוד נמשכת, והייתי פעיל בפורומים של פיתוי מעל שנה, ואני בתחום שנתיים אז אני כבר אכלתי חרא מהרבה גורואים.
אני לא אומר שלא צריך פרקטיקה.
צריך בסיס קטן מהתחום... וזהו אתה "מסודר" (בהנחה שאתה עושה עם זה משהו).
למשל אני מכיר מישהו שהוא רק קרא כמה מאמרים, והלך לעשות עם זה משו, סגר MC.
ברגע שאתם מתייחסים לזה בתור אימון, אתם מוציאים את כל הכיף מהמשחק.
ובגיטרה קלאסית, רק אנשים שרוצים להופיע ולנגן ולהיות רוקסטארים יתאמנו הרבה (ובצדק).
אבל אלה שעושים את זה בתור תחביב קטן, ובשביל הכיף.
פשוט ינגנו, וינסו לעשות את המקסימום שלהם.
עוד דוגמא משלי:
אני משחק כדורגל.
אני לא משחק בקבוצה, ואני יכול להגיד לך שאני יותר טוב מהרבה שחקנים של קבוצות בכירות כמו מכבי ת"א וכו', בכדורגל... למה? כי אני משחק בשכונה בשביל הכיף, ועל הדרך אני משיג כושר טוב, וכישורי משחק.
ועכשיו יש לי שאלה:
המטרה שלכם זה להיות גורואים בפיקאפ ולהרוויח מזה כסף, או שהמטרה שלכם היא להשיג תוצאות עם בנות? (שני המטרות הן לגיטימיות, ולכל אחת יש מסלול אחר).
וסנופקין:
אתה מאלפא? אני חושב שאני מכיר את הכינוי שלך... אקיצר אם אתה רוצה לראות קצת מי אני תחפש Just Pick-Up באלפא, אומנם לא דיווחתי על הרבה אירועים משמעותיים שקרו לי, אבל אתה יכול לראות כמה דברים עליי (יש לי 850 הודעות שמה, כך שיש מה לראות).
נערך לאחרונה על ידי songoku; 31-10-2009 בשעה 12:24.