יאללה לקחתי עומץ ויצאתי לפתוח סטים=]
חח הייתי עם חבר שלי בתל אביב במרכז ויצמן משהו כזה[קניון כזה]
ואמרתי לעצמי,יאללה לא מכירים אותי פה בכל מקרה,ננסה מה יקרה כבר..
רציתי סט של 2 בנות וילד אחד[ניראים בגיל שלי][אני בן 14 אבל כל מי שלא מכיר אותי אומר לי שאני נראה בן 16XD][טוב נו מטר 76 כיתה ח'XD]
אמ..ככה בסט הראשון לא הלך לי כל-כך:הלכתי,ושאלתי אותם שאלה מעבר לכתף,שאלתי אותם,אתם יודעים איפה זה במקרה האוכל סיני פה,אני וחבר שלי הולכים לשם...ואין לי מושג איפה זה,הם הראו לי את הדרך,אחת היית דבוקה לילד[הגיוני שהיא תיהיה חברה שלו]והשניה פחות כזאת חופפת עליוXDחח אז הבנתי שהמטרה שלי זה הילדה השניה,אמרתי תודה וזה,בהתחלה רק שאלתי שמות סבב קצרXDושאלתי גילאים[לא ישיר...בעקיף כזהXD]חח והם אמרו לי שכולם שם בני 15...בישביל לא לצאת מפודח אמרתי כה אני בן 15 וחצי..האמינו=]
חחח אבל לא הצלחתי לזרום יותר מזה...וככה עוד איזה 2 סטים ניסיתי לפתוח[פעמים 2 בנות]ולא זרם לי...ואז הלכתי לסט אמרתי יאללה זה האחרון,2 בנות..אחת ניראת מרוקאית ואחת אשכנזיה[אני אשכנזי וחבר שלי מרוקאיXDחחח ככה שיש לי לאן לחתור]
שאלתי אותם עם אפשר להפריע[כה לקחתי פה ממישהוXDתודה עזר לי מאוד]
והצליח ליXD
אז נכנסתי לסט[היו על ספסל]והם אמרו ברור,התקרבתי והם זזו,פינו לי מקום..יצא שישבתי בצד של אחת מהם[בצד של האשכנזיה]זה דיברתי איתם [בנות 14]וזרם לי יפה,אמרתי שחבר שלי צריך להיות עכשיו קומה למעלה בסיני,רוצות לבוא?הסכימו,באתי קרצתי לו וזה דיברנו ביחד ישבנו 4,אני ילד האשכנזיה והוא ליד המרוקאיץ[עשיתי בכוונה הוא ישב באיזה מקום באתי וישבתי מולוXDככה אחת מהם חייבת לבוא עלי,ופתחתי קצת יותר על האשכנזיה...בסוף ישבה לידיXD]
דיברנו אכלנו...הסתכלתי בשעון..אמרתי פאק אחי אנחנו נאחר הם כבר מחכים[סתם תירוץXDחח]ולקחתי את הטלפון של האשכנזיה..לחבר שלי לא היה אומץ לקחת את של השניה ונתנו נשיקה בלחי סתם כזה לשלום...
היה נחמד מאוד הסט האחרון,למדתי לקח,איך לפנות מתי לפנות וכו'
תודה למי שעזר לי..לא נירא לי שאני יתקשר..בכל זאת זה היה לאימון,אולי ניתקשר נירא

ציטוט ההודעה
)