בוקר טוב חברים יקרים.
באשכול שאתם קוראים ברגעים אלה אני הולך לדבר על אחת הבעיות הכי קשות שיש לנו , והיא שאלת השאלות הלא נכונות.
מה זאת אומרת ?
יש כאן אינספור אשכולות בהן נשאלות השאלות הבאות :
1. מה לומר במצב של...?
2. מה לעשות אם קורה כך וכך?
3. איך הייתי צריך להתנהג ?
4. איך אתם הייתם מתנהגים ?
וכו' וכו'.
מה התשובה לכל השאלות האלו ?
אין תשובה חד משמעית! הכל הוא עניין של תפישה.
מה אני רוצה מכם ולמה אני משגע אתכם ?
תשנו את התפישה שלכם. תפסיקו לחשוב שמה שתגידו משנה , תפסיקו לנתח כל דבר שאתם עושים ושהבחורה עושה. היא חייכה ? תגיבו בפאקינג טבעיות! אל תקחו נייר ועט , תגידו לה שניה , ותתחילו לעבוד עם נקודת השוויון של נאש (למרות שאני מעריץ את הבן אדם , זה לא מתאים לסיטואציה).
מה נכון לעשות ? להגיב.
מה לא נכון לעשות \לומר ? לא להגיב! לא לעשות כלום זאת הטעות היחידה שאתם יכולים לעשות.
מה הכוונה ?
מישהי ניגשה ואמרה לי "יש לך עיניים מדהימות!"
אני אגיב באופן אוטומטי : " תודה , גם את בסדר"
או :" אני יודע , אמרו לי את זה כבר =]"
או :" זה המשפט הכי טוב שלך עם גברים ? קדימה תנסי שוב ! אני יודע שאת יכולה :] "
איזה משפט הכי טוב ?! כולן טובים באותה מידה בדיוק!
תלוי בבחורה , אתם צריכים את הGUT FEELING שתגיד לכן לפי מה שהיא אמרה ואיך שהיא הציגה את הדברים - ככה את תגיב!
זאת בחורה עם המון ביטחון , תגיב בצורה כזאת! או, זאת בחורה נורא ביישנית , אל תהיה חריף מדי!
העניין הוא שהגרעין , הליבה של שלושת התשובות שנתתי למעלה , הוא זהה לחלוטין.
וכאן נכנסת לעניין התפישה שלנו!
המילים לא משנות , הניסוח ? גם לא .
העניין הוא שלא התלהבתי מהמחמאה שלה , למה ? כי אני אדם עם הרבה בטחון , ואמרו לי את זה כבר(אני באמת מאמין בזה , אם אתם עדיין לא , fake it til you make it )
... זה לא שאני איזה מסכן שפעם ראשונה שמחמיאים לו. אז החמאת לי..אז מה ?!
בדיוק כמו שקורה לבחורות יפות. תעצרו בחורה מדהימה , ותגידו לה "ואו את ממש יפה" איך היא תגיב ? היא לא תגמור במקום, ולא תטיז ניטים אני מבטיח...אמרו לה את זה כבר! אתם לא מחדשים לה..זה כמו להגיד לאינשטיין "איזה חכם אתה" ..נו ...ו?!
זאת הגישה במקרה הספיציפי הזה.
לשמור על קור רוח , להיות קול , לעקוץ אותה קצת , מדובר בתפישה , ולא איך ניסחתי , ואיך ההוא היה מנסח.
לכל אחד צריכה להיות הדרך שלו , כשכולן(הדרכים) מבוססות על תפישות שהגרעין, והבסיס של הבסיס (הבסיס הכי נמוך) דומה , ומשם הכל יכול להיות שונה.
ומשפט שיסכם לנו הכל , לקחתי מפורום אירופאי של פיקאפ אין לי מושג של מי המשפט אבל קרדיט לו...(גם את הניסוח אני לא זוכר 1ל1 אבל תתמודדו , אתם ילדים גדולים).
"
Pickupers make pickup so much harder than it really is
"
שלכם ,
1o1x.

"
ציטוט ההודעה