ראיון אם מפקח סלולר ומולטימדיה OmeR
1. איך הכרתה את פורום אטרף ?
חבר שלי מהשכבה הכיר לי תפורום אז נרשמתי
2. בשביל מה נרשמתה לפורום ?
תאמת? בגלל הנקודות חח אהבתי את כל הקטע הזה של עשינו עסק!
3. מה מאפיין אותך עד היום בפורום אטרף ?
מה שמאפיין אותי בפורום זה ההשקעה שלי והרצון שלי לתרום לפורום ולעזור לחברי הקהילה.
4. איך הגעתה ליהיות מפקח"סלולר ומולטימדיה" ?
בהתחלה דיברתי עם אור ואמרתי לו לפתוח קטגוריה חדשה עם הפורומים: סלולרי וגאדג'טים הורדות לסלולרי iPhone/iPod והוא הסכים.. הייתי שבוע מנהל שני פורומים מהקטגוריה ואז כבר העלו אותי למפקח כי לעידן לא היה זמן להיות מפקח על שני קטגוריות,וגם הוא המליץ עלי שאני היה מפקח !
5. האם יש עוד פורומים באטרף שהייתה רוצה לנהל ?
אני כבר מפקח אז השאלה הזאת לא ממש רלוונטית,אבל בתקופה שהייתי מנהל רציתי מאוד את לנהל את פורום דיבורים.
6. איזה פורומים ניהלתה לפני שעליתה לפקח על "סלולר ומולטימדיה" ?
ספורט כללי,הבורר,iPhone/iPod וסלולרי וגאדג'טים
7. מי תמך בך כל הזמן שאתה רשום בפורום ?
מי שהכי תמך בי היה מייקל שהאמין בי כמנהל ספורט כללי 3 פעמיים אחרי שכבר איכזבתי אותו.. ואני חייב לו הרבה,וגם עידן שהיה המפקח שלי בטכנולוגיה ואינטרנט שלמדתי מימנו הרבה וגם הוא תמיד עזר ותמך בי!
8. מה עשיתה / איך הגבתה כשאמרו לך שאתה הולך ליהיות מפקח קטגוריית סלולר ומולטימדיה?
אני לא יתבייש ואני יגיד את האמת,שמחתי נורא באמת לא האמנתי שאני יגיע להיות מפקח כל כך מהר!
9. איך זה ליהיות מפקח ?
קשה מאוד,למצוא מנהלים ולפקח עליהם זה מאוד קשה אתה כל הזמן צריך להיות עם היד על הדופק שהכול בסדר וכל המנהלים עושים את העבודה ולא פחות חשוב מרוצים!
10. כמפקח קטגוריית סלולר ומולטימדיה איזה פורום בקטגוריית סלולר ומולטימדיה אתה הכי אוהב ?
אני אוהב את כולם אבל בימיוחד את iPhone/iPod כי זה היה רעיון שלי לפתוח אותו ואני השקעתי בו מאוד!
11. מ 1-10 מה אתה אומר על הפורום ?
לדעתי 8,יש עדיין הרבה בעיות בפורום לדעתי,אבל לדעתי זה רק משתפר!
12. מה משפט המחץ שלך ?
משפט המחץ שלי הוא שכול דבר בחיים אפשר להשיג עם רצון ועבודה קשה!
13. למה הסכמתה להתראיין ?
סתם כי זה ניראה לי ממש רעיון נחמד לעשות כזה דבר באטרף...
תודה ל OmeR שהסכים להתראיין !.
[לכל מי ששואל למה אני לא מראיין אותו , עשיתי הגרלה והיה רק משתתף אחד והמשתמש הזה יתראיין מחר [ אתם תדעו מחר מי המשתמש ] .

ציטוט ההודעה

. *

F.c Maccabi Haifa