היי חברה שמעו לכל החברים שלי ואני לא הרבה לצערי יש חברים לא מעט
תראו איך אני יוצר חברים איך אני עושה חברים אני מת שיהיה לי חברים כבר
אני לא מצליח להתחבר לא יודע =[[
מה לעשות
היי חברה שמעו לכל החברים שלי ואני לא הרבה לצערי יש חברים לא מעט
תראו איך אני יוצר חברים איך אני עושה חברים אני מת שיהיה לי חברים כבר
אני לא מצליח להתחבר לא יודע =[[
מה לעשות
נערך לאחרונה על ידי snopkin; 02-11-2009 בשעה 20:18.
|
|
לחברים שלך יש חברים? תתחבר אליהם גם אחרי זה גם לחברים של החברים וכו וכו
ותעשה לעצמך עוד חברים אחי מהבית ספר שכונה עבודה חוג כל מקום שאתה נמצא בו תכיר את האנשים תדבר איתם גם אם אתה לא שומע אותו סגנון מוזיקה או שאין לכם את אותם התחביבים זה לא משנה
לא הבנת את התחביר של השורה הראשונה והשניה בכלל !
אבל אני חושב שהתכוונת שאתה רוצה שנסביר לך איך להשיג חברים ?
תיהיה בטוח שזה לא שונה יותר מידי מלהשיג חברה...
אתה פשוט צריך לבוא לקבוצת אנשים ולשאול איזשהי שאלה שתעניין את כולם,גם הבנים וגם הבנות ,משהו בדוגמא של "אני בוויכוח ארוך עם חבר שלי,אז תעזרו לי רגע פה...מה עדיף,קיץ או חורף ? " יעשה את העבודה..
הקטע זה להתחיל כמה שיותר שיחות עם אנשים שאתה לא מכיר ככה שתתרגל לרעיון של להרגיש בנוח ליד אנשים חדשים..אם תעשה את זה נכון,החברים כבר ימצאו אותך ולא אתה אותם.
סתם דיברתי עם ילדים בספורט אחר קח לדבר איתם שוב ?? כאילו סתם אמרתי להם איזה מילה פה ושם לדבר שוב
אוקיי אני ינסה תודה אפשר לסגור =]
נערך לאחרונה על ידי Okey; 01-11-2009 בשעה 14:57.
ילדים כמוך עם שקית על הראש מקבלים 21 בצו ראשון, מצטער אבל לשאול איך יוצרים חברים זה אידיוטי לגמרי.
בסדר הבן אדם ביישן תחת, וזה המקום היחיד שהוא מרגיש בטוח לשאול את השאלה הזאת.. אני מסכים שזה לא השאלה הכי הגיונית בעולם.
לנושא, אל תתרגש אחי, אנשים זה אנשים.
אם תשים חשיבות לבן אדם ספציפי שאתה רוצה להתחבר אליו יותר מדי, הוא פשוט לא ירצה קשר איתך.
תתנהג בטבעיות, באדישות ובקלילות, תכיר אנשים ואל תלחץ יותר מדי, וממש כמו בחורה תגיד "תן את הטלפון שלך אחי בוא נעשה משהו היום אחה"צ", וזהו.
רק אל תלך רחוק מדי עם האנלוגיה של "כמו בחורה" או שהוא ירביץ לך.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
תלך לחוג קראטה תצעק עם כולם האיאאא!! תלמד לספור ביפנית אולי תמצא חברים שיתאימו לך
תתקשר לנתן זהבי ב103 FM אולי הוא יעזור לך למצוא חברים הוא סך הכל איש טוב.
מה יש לך יכול להיות שהוא חדש בבית ספר או משהו או שהוא ביישן אני מכיר כמה כאלה ובכלל בתור מה אתה מדבר PUNKILLA אתה ניראה כמו איזה נאצי אם הייתי רואה אותך ברחוב הייתי מעיף לך ימינית לפרצוף ומדביק אותך לריצפה יא סמרטוט
נערך לאחרונה על ידי chenh007; 01-11-2009 בשעה 19:48.
כן אבל תראה אותו הוא חימצן לבלונדיני נראה כמו גרמני מה אני יעשה זה מה שהוא מזכיר לי