מרוקאי חוזר לבית שלו ורואה את אשתו ערומה ובין רגליה את השכן שלהם שוכב עם ראשו על שדה, הוא נהיה עצבני ושואל אותם, מה אתם עושים ? אז השכן אומר לו : אני שומע רדיו דרך השד השמאלי שלה, אז הבעל ניגש, שם את ראשו גם הוא על השד ואומר לשכן, אני לא שומע כלום ! אז השכן אומר לו : נו מה הפלא, אתה לא מחובר.
================================================== =======
אישה אחת עלתה לאוטובוס עם שני ילדים קטנים, שואל אותה הנהג, תגידי הם תאומים ? אז האישה אומרת שלא, ושואלת למה ? אז הנהג אומר לה : כי אני לא מצליח להאמין שמישהו זיין אותך פעמיים !
================================================== =======
רב מלמד את תלמידיו בשיעור תורה ואומר להם שהם הגיעו כבר לגיל הבגרות, ועליהם רק לדעת מספר דברים בחייהם ואז הם יוכלו להמשיך הלאה בלימודיהם, והוא אומר : אני אתאר לכם את זה ככה : אישה ופנינה, אישה משחילים בחור אחד ופנינה משחילים בשני חורים, אחד התלמידים החרדים מרים את היד ואומר : אבל את אשתי אני משחיל בשני חורים, אז הרבי קם ושואג : אישה יש לך ?! פנינה יש לך !
================================================== =======
אישה הולכת למגדת עתידות, היא חוזרת לבית שלה קצת מרירה, בעלה שואל אותה למה את כזאת מרירה ? עונה לו האישה, היום הייתי אצל מגדת עתידות והיא אמרה לי שאתה תבגוד בי עם אישה רזה ויפה, אז הבעל אמר לה : תגידי, היה שם במקרה את הטלפון של אותה בחורה ?
=====================================



ציטוט ההודעה








