|
|
לא, זה אומר ש32 ביט לא תומך ביותר מ3.5 ג'יגה.
כלומר אתה לא תוכל להשתמש בכל הזכרון שיש לך, מה שיוביל לירידה קטנה בביצועים.
בקיצור, ב64 ביט אתה תוכל להשתמש ב4 ג'יגה ויתן לך ביצועים מספיק יותר (אתה לא באמת תרגיש הבדל, אבל אם כבר קונים 4 ג'יגה אז אני חושב שזה טיפשי לא להשתמש בהם.).
אחלה. וזה הזמן שוב לומר תודה. מכל הלב. עזרתם לי המון
שבוע הבא אני אמור להיות בחופש. וזה יהיה זמן מצויין לקנות מחשב חדש. חח
אז אני יקפיץ כשיהיו לי תוצאות.
שבת שלום. ושוב. אין עליכם פשוט עזרתם לי המון!
דרך אגב שמתי לב שאין במפרט כרטיס קול? זה הגיוני? או שזה פשוט מובנה ואני לא יודע?
טוב. חזרתי מ 4 חנויות שונות באילת. אני ממש מבולבל... מה שבטוח שהזול מבין כל ה -4 רוצה על המפרט 4200. [הזול!!] אני כבר פה מרגיש שמשהו מוזר...
עוד דבר זה שאף אחד מהם לא יכול להשיג G SKILL. וכולם אמרו שהם ישימו לי במקום CROSAIR או KINGSTOM...
כמו כן כל אח'ד שינה לי משהו אחר במפרט. כמו נגיד את החברה של הספק או דברים כאלה ואני לא מבין למה...
מה לעשות =\
לא יודע =\.. KSP זה אתר של השוואת מחירים לא?
קיצר גם אמרו לי שמאבד AMD לא מתאים למשחקים..
לא יודע אני מרגיש שמחרטטים אותי אחי.. אין באילת חנויות מחשבים כאלה. הכל זה דבירם מקומיים.
אני יביא לך דוגמה. באתי עם המפרט והמוכר מוציא לי משהו אחר...:
CORE I 5 750
GIGABYTE P55 SOC 1156
זיכרון 2X2=4GB DDR3 1333ציז CORSAIR XMS3 CL9
PCI EXPESS X 16
דיסק קשיח- 7200 SATA2 ATA 300 16MB BUFFER AT/SAMSUN/WD
12X USB2
GEFORECE 250GTS 1GB DDR3DUAL DVI+HDMI
DVD SATAX22 LGצורב
רשת 10/100/1000
8 ערוצים קול
מארז כמו שאתה אמרתה רק 300 לא 200
MUSTIF 120 FAN 24W 550
LCD 23 2MS+DVI
כל זה ב 4750...
ואמרו לי גם
שCLR5 בזכרון זה לא טוב... =\
יוו אני כזה מבולבל
אחי.. תשמע אני אוכל את עצמי כאן ולא יודע מה לעשות... ידעתי שזה מה שיקרה כשאני יתחיל ללכת לחנויות ובגלל זה בקשתי כאן מפרט...
הנה דוגמה למפרט שהכנתה לי ותראה בעצמך... זה מה שבעל החנות שלח לי... :
![]()
מצחיק הבעל חנות שהלכת עליו XD.
תגיד לו שישים לב שהוא נותן זכרונות שתואמים עם הלוח אם כי זה הולך להיות לו קשה לשים זכרונות של DDR2 עם לוח שתומך רק בDDR3.
שלא לדבר על זה שהזכרונות יקרים.
תגיד לו לתת לך זכרונות DDR2 יותר זולים ולוח בסגנון של מה שאני הצעתי.
בנוסף הוא לא ציין של איזה חברה הכרטיס מסך.
אתה מבין מה אני אומר לך?? אני נגיד לא שמתי לב לזה.. והנה המוכר החמוד מתכמן..
אלוהים ... מה אני יעשה..
תראה אחי אני שוקל להכין מפרט יותר יקר. לצורך העניין עד 5000. זה עוד השקעה אבל המחשב יהיה יותר חזק וליותר זמן.
יענו שכבר יהיה לו DDR3 וכרטיס מסך יותר טוב בנוסף במקום 4G אז 6 G אתה יודע דברים כאלה...
תשמע, זה החלטה שלך - אבל לדעתי עדיף מפרט ב3000 (או 4000 כולל מסך - די אותו דבר), כי הוא יספק אותך מאוד - כשהוא יתחיל לקרטע אז גם המחשב היותר טוב כבר לא יהיה משהו...
אז יאללה תעשה חושבים, תחליט ותודיע לנו.
תראה, האמתי שעד לפני היום הייתי סגור וכבר רציתי לרכוש. פשוט קבלתי פתאום מפרט יותר בכמעט 700 שקל מהחנות ( כמו שאתה רואה בעצמך...) ואז זה הכניס אותי לסרטים. כי רציתי חריגה של 500 גג. והגענו ל 3800 זוכר? אז פתאום 4500... זאת הסיבה היחידה שאני מבולבל כל כך ולא יודע מה לעשות... נטו כי לא תכננתי ככה...
אתה חושב שכבר עדיף לי לקחת DDR3 מאשר DDR 2? - זה אומר שאני גם רוכש לוח אם אחר. אבל לדעתי זה טוב להתבוננות לעתיד. זה יתמוך ביותר דברים.
עוד שאלה. 4GB מספיק לדעתך? או שצריך יותר? נגיד 6.
בכל מקרה אני יחכה לתשובה שלך. משם אני יגיש מפרט סופי לחנות הזאתי... אולי נשפר כמה דברים.
כרגע אני רק חושב על זכרון DDR3 ואולי כרטיס מסך אחר.
לילה טוב.
אני יעדכן מחר/ מחרתיים.
תודה רבה על העזרה.