זקן אחד נכנס לתוך רכבת כולו קרוע מצחוק, בקושי נושם מתיישב ליד איזה מבוגר ואומר לו, אתה חייב לשמוע בדיחה על כורדים, זה משהו חזק, בחיים שלך לא שמעת משהו כל כך מצחיק, עונה לו המבוגר, אבל אני כורדי, אז אומר לו הזקן, אין בעיה, אז אני אספר אותה לאט.
================================================== =========
ספינת תענוגות נקלעה לסופה חזקה בלב הים, לפתע אחד הנוסעים שלא ידע לשחות נפל למים והתחיל לצעוק הצילו, אבל הנוסעים פחדו בשל הגלים הגבוהים ואף אחד לא קפץ, פתאום איזה בחור אמיץ קפץ, אחז את הטובע תפס בגלגל ההצלה שזרקו לו והציל אותו מטביעה, לאחר האירוע עשו מסיבה על סיפור ספינת התענוגות ונתנו את המיקרופון לאותו אחד שהציל את הטובע שיגיד כמה מילים והוא אמר : אני רוצה שיקום מי שדחף אותי למים !
איזה אחד יושב במסעדת סבארו, ניגש אליו המלצר ושואל אותו אם הוא רוצה להזמין, אז האיש עונה לו שאין צורך כי הוא עוד מעט מתפוצץ !
איזה סוג גלידה הפלסטינאים הכי אוהבים ? טילונים !
למה ערבים אף פעם לא נדבקים באיידס ? כי אפילו לווירוס יש קצת כבוד עצמי !
מזה ארוך, קשה, שחור ובפה של ערבי ? רובה אם 16
ילד אחד הולך בלילה לשירותים, עובר ליד חדר השנייה של ההורים ורואה אותם מזדיינים, יום אחרי זה האבא הולך לשירותים עובר ליד החדר של הילד ורואה אותו מזיין את סבתא, אז הוא צועק עליו : בן, מה אתה עושה ?! אז הילד עונה לו : מי שדופק את אמא שלי, אני דופק את אמא שלו !
סבא והנכד הקטן שלו הולכים לים, הסבא מוציא סיגריות ומתחיל לעשן, כשהילד בא ומבקש ממנו שייתן לו קצת לעשן הסבא עונה לו : הזין שלך מגיע לך עד לתחת ? הילד עונה : לא, אז הסבא אומר לו : אז אתה לא יכול לקבל, אחרי כשעה הסבא מוציא בקבוק בירה ומתחיל לשתות כשהנכד שלו שואל אותו אם הוא יכול לטעום מזה, אז הסבא שואל אותו, הזין מגיע לך עד לתחת ? אז הילד עונה : לא, והסבא אומר לו : אז אתה לא יכול לקבל, אחרי זה הם הולכים משם ובדרך חזרה לבית הם קונים כרטיס כל אחד מהכסף שלו של מפעל הפיס, הסבא לא מרוויח כלום והילד מרוויח 25,000 שקל, אז הסבא אומר לו : אתה תתחלק איתי בחצי ? אז הילד עונה לו : הזין שלך מגיע לך עד לתחת ? אז הסבא מרים את החזה גאה ועונה : כן ילד, אז הנכד שלו אמר לו : אז לך תזדיין !