לכו זדיינו חשבתי אתם רציינים
|
|
ילד אתה צריך לשבת בבית, ולהכין שיעורי בית ולהקשיב לכל דבר שאמא שך אומרת.
העאלק בן 12, לך לך תחפש חיים, מעשן סיגריות ולא מוכרים לך אותם?
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 11-11-2009 בשעה 20:02.
פשש ניהיה מסוכן פה בפורום
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
גדלתי כבר בר מצווה
גדלתי כבר בר מצווה
(כל הזכויות לענת בנאי הגבר)
בקיצור אני מפחד בפורום כה מסוכן, אז תוריד תרמה, אתה סה"כ בן 12 שמשחק אותה זין, והבעיה שככה החברה שלנו ניראת, שילד בן 12 בה מאיים על ילד פי שתיים בגובה שלו בסוף הוא אוכל בוקס והולך לבכות לאח שלו או למשהו בסיגנון, אם ימשיכו הקללות הבאנים יחלקו בהתאם.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 11-11-2009 בשעה 20:39.
יאאלה הדור של היום
כבר בגיל 12 מעשנים סיגריות
לא חבל על הבריאות שלך לדפוק את הריאות מגיל כזה?
King
חח איזה ילד הומו.. בן 12 וכבר מתחיל לעשן? 100% פוזה.. בכל מקרה אני יענה לך
לך למג'יק לקיוסק של אבי ימכרו לך יחידה בשקל וחצי..
פחח איזה הומו... באמא שלי אני קולט אותך באשדוד אתה אוכל כאפה.. מזה הדיבור הזה בפורום..
המלך חזר
חחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחח !!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וואלה... למה בא לך לנסות הא? נכון חברים שלך אמרו לך?
פלאש ניוז=\... בן 12 163 זה לא גבוה
וWOOOOOOW יותר ערס ממך
אתה לא צריך את זה.. חוץ מזה שתיחנק
חגורה ירוקה בג'ודו? :\
די לקלל