קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ***אתגר פורום מתבגרים ומתגברים*** אתגר הבעיות #4
    על ידי snopkin בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 14-02-2010, 21:47
  2. ***אתגר פורום מתבגרים ומתגברים*** אתגר הבעיות #3
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-11-2009, 20:36
  3. ***אתגר פורום מתבגרים ומתגברים*** אתגר הבעיות #2
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-11-2009, 21:05
  4. אתגר פורום מתבגרים ומתגברים יצא לדרך !
    על ידי xPo בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 18:57
  5. +~. אתגר פורום מתבגרים ומתגברים קרב ובא .~+
    על ידי Mr. Ingidao בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-05-2008, 02:01
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

***אתגר פורום מתבגרים ומתגברים*** אתגר הבעיות יוצא לדרך !

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ברירת מחדל ***אתגר פורום מתבגרים ומתגברים*** אתגר הבעיות יוצא לדרך !

***אתגר פורום מתבגרים ומתגברים***

מה הולך להיות פה ?
    אני אתן בעיה מסויימת,לרוב זו תיהיה בעיה נפוצה יחסית אך אני אשתדל להוסיף קצת פלפל לעניין ולאפשר לכם תשובות מרובות ומעניינות.

מתי זה קורה ?
    פעם בשבוע בפורום מתגברים ומתגברים שלנו =]

יש פרסים ?אני אוהב פרסים !
    כמובן ! האתגר יהיה פתוח כל השבוע לכל מי שרוצה להביע את דעתו,בסוף השבוע אני אבחר את התשובה שלפי דעתי יש בה את הפונטנציאל הכי גדול לפתור את הבעיה.
    המנצח מקבל 25 נקודות !
    לא זכית ? אין מה לדאוג,כל שבוע מחדש יש בעיה חדשה וסיכוי חדש לזכות !

רגע אבל יש לי שאלה אישית,אם ...
    שאלות אשיות ושאלות בכללי על האתגר תשלחו לי בהודעה פרטית ואני יענה לכם בהקדם,בבקשה לא לשאול פה שאלות למען הנוחות של כולנו =]

אז קדימה,לאתגר השבועי !

שלום,קוראים לי גל ויש לי חברה בת 16,בגילי.
    היא החברה הראשונה שלי ואני שלה.
    אנחנו ביחד כבר 6 חודשים.
    לפני חודש היא נישקה ילד אחד שאני לא כל כך מכיר מהשכבה שלי,אבל היא סיפרה לי על זה בעצמה ואמרה לי שהיא נורא מצטערת והזמינה אותי לארוחה במסעדה,סלחתי לה,למרות שחברים שלי סיפרו לי שהייתה שם יותר מנשיקה,אבל לא שאלתי אותה על זה.
    הבעיה היא,שלמרות שהייתי בטוח שעברו לי הרגשות לגבי הנשיקה ההיא,כנראה שזה לא נכון,שכבתי עם החברה הכי טובה שלה,זאת הייתה הפעם הראשונה של שנינו ואני מרגיש ממש רע עם עצמי אבל אני פשוט לא מסוגל לספר את זה לחברה שלי,יש הבדל בין סקס לנשיקה תמימה.

מה לדעתכם כדאי לי לעשות ? אני לא יודע איך להתמודד עם המצב !

אוקיי בהצלחה לכולם,אני מקווה שתיהיו יצירתיים בתשובות שלכם ולא תיקבעו בקופסא.
    אגב,רמז קטן,אני לא רוצה תשובה בסיסית שכל אחד יכול לתת,אלא משהו שבאמת יעזור מכל הבחינות הקיימות,תשובה עסיסית בקיצור =]
    נערך לאחרונה על ידי snopkin; 14-11-2009 בשעה 19:30.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

אתה יכול לנעוץ את הנושא
    בקשר לשאלה;

תקשיב, זה שהיא נישקה אותו זה לא טוב מצדה, אבל אתה יכול לדבר איתה על זה.
    ללכת ולבגוד בה ועוד עם חברה שלה, זה אחד מהמעשים הכי שפלים ונמוכים שיכולים להיות.
    אתה חייב לדבר איתה על זה, אבל להגיד לה שזה קרה בגלל תסכול שלא ידעת מה לעשות, שנודע לך שהיא נישקה אותו.
    היית צריך להסדיר איתה את העיניין של הנשיקה עם מישהו באותו הזמן שהיא סיפרה לך על זה.
    לך תדבר איתה, תגיד לה את זה.
    אל תצפה ממנה שתבין כי היא 99% לא תרצה לדבר איתך אבל אתה חייב להגיד לה שזה היה מתסכול ולא יכולת לשלוט על עצמיך בגלל הנשיקה.
    בהצלחה

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

Ori
    אורח

מה עם לנעוץ?

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    מה עם לנעוץ?
    הורדתי מנעוץ כי אנשים לא שמים לב לדיון.
    אוקיי יש תשובה אחת מפורטת ויפה מאוד,כבר הצבת רף גבוה מאוד של תשובה,כל הכבוד ! =]
    נערך לאחרונה על ידי snopkin; 11-11-2009 בשעה 20:52.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

לך ולחברה שלך יש בעיית אמון, זה בטוח.
    רק חצי שנה, ואתם כבר בוגדים אחד בשני? אולי הקשר בבסיסו לא טוב.

אבל, יכול להיות ששניכם עשיתם טעויות, כל כולנו בני אדם וכולנו נועדנו להתרבות ומעדתם,
    אז לשאלה שלך, "מה לעשות שתקעתי את חברתה הטובה ביותר?", קח נשימה ארוכה קודם.
    אתה צריך לטפל בנושא בעדינות יתר, כי הקשר חשוב לך לפי מה שאני קורא פה.
    אז דבר ראשון, תיפגש עם חברה שלך, קודם כל שניכם תאכלו, תתמלאו, כי בשורה כזאת עדיף לקבל על בטן מלאה, אולי אפילו לסיים בקינוח מתוק.

קח אותה, לטיול בטייל, תשב איתה על ספסל, ותאמר לה מה שמציק לך אבל בזהירות ותשקול כל מילה.
    אולי אפילו במקום ארוחה תעשו פיקניק, תהיה יצירתי ורומנטי.
    אם אתה לא תראה שהנושא הוא רציני באופן טרגי, היא לא תקח את זה ככה, כי היא בחורה והיא מצפה שאתה תוביל את מערכת היחסים.

אל תצפה שהיא תשכח מזה בהינף יד, אל תחיה בסרט: אחרי הכול, אתה שכבת עם החברה שלה.
    אבל יש בחורות שבשבילן נשיקה זוהי גם בגידה בדיוק כמו שיחסי מין הם בגידה, ואולי החברה שלך היא אחד מהבחורות האלה.
    תגיד לה רק את האמת, אם אתה עשית יחסי מין כי רצית ולא כי הרגשת חרא בקשר למה שקרה, אז תחתוך, כי הקשר הזה לא יחזיק מעמד גם שבוע.
    אבל אם כן עשית את זה מתוך רגשות בילבול, ומתוך כעס, היא תבין, רוב הסיכויים שהיא תבין.
    אתה תצטרך לתחזק את המערכת יחסים כי היא סבלה פגיעה ישירה עכשיו, אבל אתם יכולים להמשיך להיות ביחד, יש לי מספיק זוגות בחבר'ה שקרה להם בדיוק אותו דבר (רק בלי הקטע של החברה הכי טובה, אבל מספיק קרוב).

בקיצור אחי, אני בטוח שיסתדר, ובמקרה הכי גרוע אם לא, תמשיך הלאה, כי החיים יפים מדי בשביל זה.
    קצת חפרתי, אבל היה שווה את זה.
    אם אתה צריך עצה או מרגיש שאתה חייב להבהיר כמה פרטים לגבי המקרה, דבר איתי בפרטי, אשמח לעזור.
    בהצלחה
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש מכור האוואטר של Syncope
    שם פרטי
    =]
    לייקים
    1
    נקודות
    129
    משפט מחץ
    ג'נטלמן לעולם לא עוזב את הגברת הזקנה שלו

אוקיי אז ככה יש כמה אפשרויות הכל תלוי במה שאתה רוצה שיקרה עכשיו
    אפשרות ראשונה אתה הולך מספר לחברה שלך שעשית את זה מספר לה שזה היה מתוך קנאה/תסכול/או מתוך מה שלא גרם לך לעשות את זה אחרי זה אתה מתחנן שבוע ומקווה שהיא תסלח
    אפשרות שנייה להיפרד פשוט וחלק בלי לספר על המקרה ופשוט להיפרד
    המלצה שלי קח שבוע פסק זמן אחד מהשני תבדוק מה אתה מרגיש כלפי מי וכמה לחשוב עם מה שהיא עשתה זה חד פעמי או שזה יכול לחזור על עצמו לחשוב עם מה שאתה עשית זה חד פעמי כי בסה"כ לפי הסיפור ניראה שאף אחד לא רוצה לפגוע בשני פה ... אחרי הפסק זמן ואחרי שחשבת יהיה לך יותר קל לבחור בין האפשרות הראשונה לשניה

תודה לעצמי

פורסם במקור על ידי -ערן-
    Nova קיבל באן
    תתחילו להרגע כאילו בחיים לא ראיתם זוג שדיים ענקיים
    פורסם במקור על ידי yonyon
    אוי איזה קעקוע היית כותבת " אני פרחה" על המצח היה יותר טוב .
    חחחחח הרגו אותי ^^

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

חחח אחלה אתגר...
    התשובה שלי היא קצרה אין יותר מידי מה להרחיב.
    בחור יקר זה לא תסכול ולא כעס זה נקרא נקמנות! וזה דבר שלא אמור להמצא במערכת יחסים ולא משנה מה תעשה לא יתקן את המצב כי היא תעשה בדיוק את אותו הדבר כנקמה גם אם היא תגיד שהיא סלחה והכל יהיה בסדר.
    ולכן ההמלצה שלי היא שאל תספר לה כי אתה תפגע בה יותר ממה שהיא צריכה להיפגע, תיפרד ממנה בתרוץ כלשהו וסיים את הקשר הזה שנועד לכישלון.
    דבר נוסף שלא תחשוב שיש כאלה שסולחים והכל נגמר אין דבר כזה ברגע שבן זוג פוגע אוטומטית הפגיעה חוזרת מבן הזוג השני זאת רק שאלה של זמן וסיטואציה ושלא יבואו כל החוכמולוגים ויגידו מה הרי אין דבר כזה יחסים בלי לפגוע וזה נכון אבל השאלה היא מה רמת הפגיעה ואצלך היא אנושה כך שאני לא צופה אותך מתאושש ממנה גם אם במידה והיא היתה מסכימה לקבל אותך חזרה.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    חחח אחלה אתגר...
    התשובה שלי היא קצרה אין יותר מידי מה להרחיב.
    בחור יקר זה לא תסכול ולא כעס זה נקרא נקמנות! וזה דבר שלא אמור להמצא במערכת יחסים ולא משנה מה תעשה לא יתקן את המצב כי היא תעשה בדיוק את אותו הדבר כנקמה גם אם היא תגיד שהיא סלחה והכל יהיה בסדר.
    ולכן ההמלצה שלי היא שאל תספר לה כי אתה תפגע בה יותר ממה שהיא צריכה להיפגע, תיפרד ממנה בתרוץ כלשהו וסיים את הקשר הזה שנועד לכישלון.
    דבר נוסף שלא תחשוב שיש כאלה שסולחים והכל נגמר אין דבר כזה ברגע שבן זוג פוגע אוטומטית הפגיעה חוזרת מבן הזוג השני זאת רק שאלה של זמן וסיטואציה ושלא יבואו כל החוכמולוגים ויגידו מה הרי אין דבר כזה יחסים בלי לפגוע וזה נכון אבל השאלה היא מה רמת הפגיעה ואצלך היא אנושה כך שאני לא צופה אותך מתאושש ממנה גם אם במידה והיא היתה מסכימה לקבל אותך חזרה.
    אמרת לגל למה מה שהוא עשה זה מעשה לא טוב,אבל לא הסברת לו בכלל איך (לפי דעתך) הוא יכול לסדר את המצב,מה המעשה שעליו לעשות.

אגב,האתגר השבועי מסתיים בשבת בערב,ככה שכל מה שעדיין לא השתתף,אין לכם מה להפסיד !

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

זהו כי אין מה לסדר את המצב הוא חירבן את המצב לחלוטין! מילא בגדת אבל עם החברה הכי טובה?! מה נסגר?! דברים כאלה לא עושים למישהו שמרגישים אליו אהבה דבר כזה עושים אנשים שרוצים לנקום והקו בין אהבה לשנאה הוא דק מאוד והרבה לא שמים לב שהם בכלל שונאים ולא אוהבים במקרים מסוימים אז כמה שהוא לא ישמע לי מסכן ואומלל אני יודע בדיוק מה עבר לו בראש. (אחלה קצ' דרך אגב...)
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,503 | הודעות: 8,173,090 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect