במחזור שלי זה היה רק בשריון עכשיו הבנתי זה התחיל בהרבה מקומות לא יודע להגיד לך
יש לי מדי פעם זמן שאני יוצא הבייתה
בקרבי לא יהיה לך מחשב ובטח שלא אינטרנט
במחזור שלי זה היה רק בשריון עכשיו הבנתי זה התחיל בהרבה מקומות לא יודע להגיד לך
יש לי מדי פעם זמן שאני יוצא הבייתה
בקרבי לא יהיה לך מחשב ובטח שלא אינטרנט
|
|
תאמת גם אני כל היום בפייסבוק דרך הפלאפון
שלום לך מר.מבולבל.
1. אני מבין שנורא כיף לעשות סתטיות בעזה , או שאתה נורא מדוכא מזה .
2.לפני שאתה מדבר על חרוב תברר קצת ואל תדבר באוויר ותבדוק איך נהרג מ"פ מסיעת חרוב .
3.מעצרים זה אחד הכיפים ושובר שגרה שלא כמו חטיבות אחרות עושות רק עמדות ומטבח .
4.עוקץ היחידה הכי מסריחה בצהל , ולא מאנשים שמדברים אלה ממה שאני ראיתי בעיניים שלי .
עזוב אנשים מסריחים רצח כולם שם צהובים ומפילים חברים שלהם , גם להיות תקוע אם כלב בלי חברים כל השירות זה מסריח רצח.
הסיבה היחידה שכפיר לא נכנסה למלחמה עד עכשיו , כי לא היה טיעום חטביתי , ולא היה ימחים .
ימחים אמורים להיות מוכנים תוך 3 חודשים בערך , וסבב האימון החטיבתי אמור להסתיים תוך 4 חודשים או פחות .
לאחר מכן החטיבה תהיה מוכנה למלחמה , משהו שלא היה עד עכשיו .
במידה ויש לך יחסים טובים אם המ"פ שלך תוכל לשאול אותו מה סדר כניסת הכוחות למלחמה הבאה , אני דיי בטוח שתופתעה .
אם אתה לא מבין את השיקולים לבחירת חטיבות וגדודים ללחימה ולמלחמה עדיף שלא תדבר ותבלבל אנשים אחרים .
נערך לאחרונה על ידי 7-.; 13-11-2009 בשעה 16:28.
בוא אני ייצג את כפיר בקטע הזה בתור אחד שבקורס מ"כים.
מה שהבחור אמר לך זה חירטוטים. כמעט כל הUNDERDOGS כמו כפיר שיריון וכל אלה באים למלש"בים ומרעילים אותם על החטיבה ומבטיחים להם איזה גדוד שהם רוצים. כל עוד זה לא דבר שהוא מוכן להתחייב עליו ולחתום בכתב אז זה שווה לתחת.
בקשר לחטיבה עצמה, יש לה עוד דרך ארוכה. החטיבה צעירה והאנשים שמתגייסים עכשיו הם אלה שבונים את ההיסטוריה שלה, בניגוד לצנחנים וגולני שכבר עשו להם את זה.
הפעילות המבצעית שהחטיבה עושה היא אכן לרוב מעצרים בהשוואה לגדודים אחרים בחי"ר. אבל רוב המעצרים זה לדפוק בדלת, לעשות חיפוש בבית ולהביא מישהו איתך בחזרה, שזה לא מה שכולם חושבים. לעיתים נדירות יש באמת 'אקשן' בפעילות.
בקשר לגיבוש כל אחד שמתגייס לכפיר עכשיו זכאי לגיבוש עוקץ כל עוד הוא רוצה אז שלא יעבוד עליך.
ומיסטר זום, באמת שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. החבר שלך שהיה בשיריון היה בשיריון. שיריון זה לא חי"ר אז הם לא בדיוק האוכלוסיה הייעודית לפעילות מבצעית. זה שהוא לא נכנס לבית זה לא בגלל שהוא קלע אלא בגלל שהוא היה במשהו שנקרא חוליית סגירה שהיא אחראית על קיפול הכוח. הדוד שלך שהיה במגלן וקראו לו לתקן גלגלים זה גם נשמע לי מוזר. אין מצב שהוא באמת לוחם במגלן עם הקטע הזה. אולי הוא היה תומך לחימה או משהו דומה.
עריכה: לא שמתי לב בכלל שיש עמוד שני.
-7 חרוב חיים בסרט שהם נכנסו למלחמה הקודמת. הם נכנסו להחליף את הכוחות ששומרים שם ובתור כוח תגבור בלבד. אני בטוח שאם יש פה מישהו מחרוב (או אתה) ישר תקפצו ותגינו על הגדוד, אז סבבה, נכנסתם לעזה וראיתם הרבה יותר פעילות ממה שלרוב יש, ואני בטוח שיצא לכם לראות אקשן ולהכנס לבתים אבל זה לא משתווה בכלל למה שגולני גבעתי וצנחנים עשו בכלל.
נערך לאחרונה על ידי Shookies; 13-11-2009 בשעה 21:22.
פשוט העובדות שלך לא נכונות זה הכל
7 עם כל הכבוד עשיתי משני הכיוונים גם סטטיות גם מעצרים באיוש לידיעתך בחברון גם עושים מעצרים
וגם פעילות מבצעית בעזה
ומי כמוך יודעת מזה סטטיות כי עם יד על ההלב שנינו יודעים שכפיר ומג"ב בקטע הזה הכי טוחנים
ב. לא אמרתי שחרוב לא עשו כלום ומ"פ חרוב נתקל באש מחבלים ואני לא מוריד את מה שהוא עושה כי גם אתם וגם מה שחרוב עושים זה עבודה טובה ומועילה וכלם תורמים
לא באתי להוריד אף אחד ואף רמה פשוט סיפרתי איך זה באמת ולא יודע מה מרת עם הימחים
ותאמת זה נשמע חירטוט אבל אתה שם אז אולי אתה יודע
בכל מקרה כרגע כפיר לא היו במלחמה, אני למען האמת שאלתי את המ"פ שלי והוא לא שמע כלום על זה
שאלתי גם חבר שלי מ"מ בלביא וגם הוא לא שמע
מקווה בשבילכם
מיסטר זום או מי שלא תהיה תתגייס לכפיר תראה שאני צודק ושיבושם לך
ובאמת באמת שקלעים כן מנכנסים לבתים חלאס לפחות על הנושא הזה להתווכח
איזה צעיר מורעל, לא הבנתי ת'קטע של ה"יש לי דוד בגולני והוא שונא ת'חטיבה", למי אכפת מה דוד שלך אוהב, עובדה החטיבה הכי מבוקשת אחרי צנחנים, חוצמיזה לגבי כפיר, כשתגיע לצבא תבין שכפיר זה המקום "הקרבי" הכי חרא שאפשר להגיע אליו.
ורק שתדע, קלעים נכנסים באבואה בואה לבתים ולכל מקום שכל רובאי רגיל נכנס, וחלאס עם ה"אני עובד עם מישהו ממגלן בן 113 והוא סיפר לי ש..." "אני עובד עם מישהו מחרוב והוא סיפר לי ש"..חלאס אתה לא מבין שמאכילים אותך לוקשים
נערך לאחרונה על ידי AnthRax; 14-11-2009 בשעה 10:26.
הקטע שהוא לא צעיר הוא עוד לא התגייס ומעז להתווכח בכלל על התו"ל הצבאי לך תקרא עוד בויקיפדיה איפה שילדים בני 12 רושמים על הצבא
תבין , לפי התול אי אפשר להכניס רק גדוד אחד למלחמה , אפילו שעופרת יצוקה זה לא בידיוק מלחמה מבחינת תול זה היה מורכב ככה .
כפיר חטיבה כל כך צעירה שאין עדיין לוגיסטיקה וסירכולציה ברמת החטיבה לכן בנתיים כפיר לא ניכנסה וגם לא תיכנס למלחמה .
הסיבה היחידה שחרוב היו שם כי הם היו באימון וגם היו ניידים גם ככה .
לכפיר כרגע אין את היכולת הלוגיסטית ומבחינת הסיכרון ברמת החטיבה להיכנס למלחמה .
דבר שאמור להשתנות בזמן הקרוב ( כי 3-4 חודש).
נכון לעשיו אני מסכים איתך במידה ויהיה מבצע בעזה כפיר לא יכנסו אולי איזה גדוד נייד שנמצא באימון , אבל במידה ותהיה מלחמה אין דבר כזה שהחטיבה הכי גדולה בצהל לא תשתטף .
במלחמה כוללת גם קרקל ישתתפו זה לא מדד...
תתגייס לאן שיגידו לך ואל תעשה בעיות, אפשר להתקע בכל מקום ולהרגיש מבואס או להרגיש הכי גאה בעולם במה שאתה עושה.
שים לב שהבחור מגבעתי גאה במה שהוא עושה והבחור מכפיר מגן על החטיבה שלו כמו אריה,
כל הקישקושים האלה לפני הגיוס על איזו חטיבה יותר מבצעית ואיזו לא, קישקוש בלבוש.
יש מספיק אקשן לכולם, ועדיף שלא יהיה.
איפה שלא ישימו אותך תיהיה גאה, ותעשה את המקסימום כדי להיות הכי טוב במה שאתה עושה
(אם מ"כ, אז מ"כ אם קצין, אז איכס, אבל בכל זאת, קצין, אם מרגמות, אז מרגמות).
אל תהיה קטנוני אתה יודע למה התכוונתי ,
וחזרה לנושא בקשר למפקד הזה שבא אליך הביתה זה מין קמפיין פרסום של החטיבה , אתה יודע איך קוראים לו ?
ואני יגיד לך תאמת קשה מאד לשנות שיבוץ , אני מכיר אנשים שישבו חודש בכלא ובסוף לא קיבלו כלום ,ככה שאני לא יודע אם לא להתפנות יעזור לך.
דווקה סיפור שאני מכיר על מישהו שלא היה משבוץ לגולני ובא ביום גיוס של גולני והתגייס לשם , לא יודע כמה זה אפשרי וכמה זה נכון באמת .
ועוד דבר אם אתה לא רוצה כפיר אז תתעקש לפחות על גבעתי , אולי יש להם באח מסריח והם מקבלים לפעמים קו צפון שזה מסריח , הכי חשוב זה האנשים שמסביב ,
בתור אחד שיצא לו להיות בכמה קורסים אם חטיבות אחרות ,
ממה שאני ראיתי אם אתה מחזיר אותי אחורה למנילה שלי לא הייתי רושם שום דבר חוץ מגבעתי וכפיר .