יש לי גורת חתולים (בת איזה חודשיים), והיא לא ממש מתה על האוכל לחתולים שיש לנו וניסינו להחליף וגם את זה היא לא רצתה והחתולים האחרים שלי כן אוהבים את האוכל הזה.. ניסיתי לתת לה חלב כמה פעמים והיא ללא נגעה בזה.. מה לתת לה?
יש לי גורת חתולים (בת איזה חודשיים), והיא לא ממש מתה על האוכל לחתולים שיש לנו וניסינו להחליף וגם את זה היא לא רצתה והחתולים האחרים שלי כן אוהבים את האוכל הזה.. ניסיתי לתת לה חלב כמה פעמים והיא ללא נגעה בזה.. מה לתת לה?
|
|
הקפצה..
זה חשוב לי אתם יכולים להגיב בבקשה?
תנסי אולי להחליף למזון של חברה אחרת, או שתשימי לה משהו טעים בכמות קטנה ביחד עם האוכל בצלחת ולאט לאט היא תתרגל לאוכל הזה.
בת כמה היא ?
יכול להיות היא קטנה מדי בשביל לאכול כמו יתר החתולות הבוגרות
גם לי היה את הבעיה הזאת ואז נתנו לי עצה מחנות בחולון " המרכז לטיםוח הכלב " - לערבב עם פחית שימורים וזה עבד לי מצויין
יש כזה בשר בשימורים .. אין חתול שלא יטרוף אותו .. החיסרון היחידי זה שהחרא שלהם יהיה מסריח במיוחד
ואתה תאלץ להחליף את החול (אלא אם כן היא מחרבנת בחצר)
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
1 יש כמה סוגי טעם לחתולים תנסה תיקנה פעם כזה פעם אחר אם היא לא אוכלת את זה תערבב עם משהו שהיא אוהבת אם חלךב לא אז שים לה חתיכות דג כאלה ותאמין לי בסוף היא תאכל
!מישתמש שפיץ!