צונזר
|
|
צונזר
נערך לאחרונה על ידי MartiNi; 18-11-2009 בשעה 21:39.
קרא חוקי חתימות
צונזר.
נערך לאחרונה על ידי MartiNi; 18-11-2009 בשעה 21:39.
יש גם חריגים מה לעשות קורה...
לא שופטים לפי העדה O_O
שופטים לפי הריח המסריח מהפה שלהם...
מי שיריח את הריח של החמאס יתעלף ם-ם
בכנות-מתי הם מצחצחים שניים?כל שנתיים? אערבושO_O
לעניין(סתם צוחקים איתכם למעלה ^^)
באתמ לא כל ערבי חרא של בנאדם O: כולם יודעים אבל יש כאלה אידיוטים O:
פסדר?פסדר!ם-ם
אני אוהב,שוקולד,ועוגת גבינה,עם קרם וסוכריות,ואת עודד מנשה D:
ברור שיש אנשים טובים שם.
העניין הוא שמבחינה פוליטית, אי אפשר לסמוך על ערבים, לא על ההסכמים שלהם ולא על המילה שלהם ולא על כלום.
הרמב"ם לפני 850 שנה כבר אמר, הטבע של בני ישמעאל הוא להיות איתנו במריבה, ועד כמה שתנסה להגיע איתם לשלום אתה רק תקבל בראש עוד יותר.
הם לא צד שמוותר או מתפשר, הדתיים שבהם נלחמים את מלחמת הג'יאהד וכל זה,הם יתאבדו על הארץ פה ולא ינוחו עד שלא יקבלו מה שהם רוצים.
המריבה בין ישראל לאותם אנשים שקוראים לעצמם "פלסטינים" לבינינו, יכולה להיגמר ב2 אופציות עיקריות:
1. קבוצת האנשים שקוראים לעצמם "פלסטינים" תושמד.
2. היהודים יאבדו את ארץ ישראל.
אני רוצה לראות את ה"גבר" הבא שיגיב בתגובה גזענית.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
נו ברור אבל רובם חארות.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
תשמע, יש ויש.
גם לא כול היהודים צדיקים, גם לא כול הנוצרים צדיקים, אז יש גם ערבים צדיקים.
אבל הרוב מניאקים.
כל מי שאומר שהערבים חראות אז טועה.
יש מיעוט של כ5-13 מליון ערבים\מוסלמים קיצוניים שהם אלה שמנהלים את כל העיניינים.
13 מליון ערבים זה מיעוט כי יש בערך מילארד ומשהו ערבים בעולם [או קרובים עלינו] שהם לא שונאים אותנו ולא מפרשים את הדת כמשהו קיצוני הבעיה ש...
א. התקשורת הישראלית [בעיקר ישראלית] מטומטמת!!! כל מי שמנהל את כל העיתונות רק מרוויח מהמיעוט הזה כי יותר אנשים מיתעניינים בזה. אם התקשורת הישראלית היתה יותר לטובת המדינה אז כבר מזמן גלעד היה חוזר הביתה ולא הינו ניראים בעולם כמו שאנחנו עכשיו בגלל שהתקשורת מפרסמת ש"האזרחים מפעילים לחץ על ראש הממשלה לשיחרור גלעד" ואז החמאס קורא את זה ואומר "ואללה, אם כל כך חשוב לאנשים שגלעד יחזור אז נעלה את המחיר"
ב. לא רואים בפוליטיקה\מנהיגות את רוב הערבים ה"נורמליים" שלא רוצים בהשמדת היהודים או משהו דומה כי המיעוט תפס פיקוד [לרוב בעל הכוח], וכולם מפחדים מזה שהקיצונים יעשו הכל למען המטרה [כולל רצח כמו נשיא שהיה במצרים, או חרם בסחר וכד'].
כולם פה סתם גיזענים וזה בדיוק מה שהיה בשועה, הכל מתחיל מדרך חשיבה רק שהתקשורת חושבת על כסף ומזרימה עלינו רק צד אחד של "עובדות" [כאילו 99% מהחדשות מדברות על רצח, ונעומים של אחמיניג'ד וכד' ורק 1% מדבר על נושאים חשובים ומשמחים יותר מ"רצח", "דקירות" וכד'].
קיצור תחשבו טוב לפני שאתם סתם זורקים מילים. [לא שמה שכתבתי וחפרתי באמת יגרום מישהו לחשוב]=
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
מרטיני חבוב תקשיב, לא רשמתי שום תגובה גזענית, חלאס לתפוס מעצמך איזה גבר!
רשמתי סך הכל שיש בינהם גם טובים, אבל לא הייתי סומך על ערבי!
חלאס לצנזר כל דבר!