.........................
|
|
אני לא יודע מה בדיוק את יכולה לעשות בנידון אבל אם יש אנשים שהם בקשר טוב איתה אז תשתמשי בהם להשפעה עליה שאולי מה שסיפרו לה הוא לא נכון בכלל וכו'. (אין לי מושג בכלל מה הסיפור אז יהיה נחמד אם תספרי כי אני מדבר בכלליות נוראה)
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 16-11-2009 בשעה 16:20.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מכותתתתת אלימות פותרת הכל
אני מוכן להתערב שהיא מרגישה אותו דבר גם כן.
לפי דעתי,דבר ראשון תתנצלי על הפעם ההיא שדיברת אליה לא יפה והתחלתן לקלל...משם תקווי שהשיחה תמשיך,אם לא אז את יודעת שלפחות התנצלת. (גם אם זה לא אשמתך והכול,עדיף להתנצל,תיהי חכמה ואל תשחקי משחקים מטופשים) .
נראה שגם עוד דבר שמשפיע על הנתק הזה שלכן חוץ מזה שאתן לא מדברות אחת עם השניה זה לחץ חברתי חזק מאוד על חברה שלך,הן רואות אותך כילדה "מגעילה" משום מה,יכול להיות בגלל שהן מקנאות או בגלל שהן שמעו עלייך משהו או אפילו שנוצר גם עליהן לחץ חברתי...יכולות להיות הרבה מאוד אפשרויות אבל הן לא חשובות כרגע,חשוב כרגע שתתנצלי ואם זה הולך טוב ואת מראה לה שאכפת לך ממנה והיא מחזירה לך אותו דבר,תגידי לה שאת רוצה לשכוח מהטעות שהייתה,להמשיך הלאה ואולי לבוא איתך לאנשהו סתם לסגור מעגל לדבר על מה שלא דיברתן כל כך הרבה זמן.
בהצלחה =]
לכי אליה פנים אל פנים תגידי לה היי
ותבקשי ממנה סליחה על הפעם הזאת (כן קצת באיחור אבל איך אומרים עדיף מאוחר... )
ותשפכי את הלב בפניה תספרי לה את כל מה שיש לך לספר לה
אני מאמין שהיא תסלח ואתם תחזרו להיות ביחד
למה שתהיי מושפלת? אז היא תהיה לידה אז מה היא כבר תגיד? תרשמי לה יכול להיות שדברים ישתנו...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
ואני עניתי לה מה זה מגעיל
זה היה משהו כמו " מה את רוצה ממני מה את באה אלי ביציאות לא קשורות לעולם הזה "
זה מה שגורם לנו לחשוב שאת צריכה לבקש סליחה ...
ובסה"כ כמו שסנופקין אמר זה לא משנה מי התחיל מי אשם או תירוצים של כיתה א
אם את רוצה לחזור לדבר איתה את צריכה לעשות צעד כי היא כניראה לא תעשה את זה כי היא מושפעת אולי מהחברות האלה שאמרת שמלכלות עלייך