קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] עומרי כספי - צחוק מעבודה
    על ידי Avi Rikan בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-12-2010, 18:16
  2. [פרסום] טור שבועי של עומרי כספי לONE
    על ידי BlacK MamBa בפורום כדורסל
    הודעה אחרונה: 03-01-2010, 14:02
  3. [פרסום] טור של עומרי כספי לONE
    על ידי BlacK MamBa בפורום כדורסל
    הודעה אחרונה: 24-11-2009, 16:09
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-10-2009, 12:59
  5. שרון ששון או עומרי כספי ישוחררו ממכבי
    על ידי shachar4490 בפורום כדורסל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-08-2007, 13:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[פרסום] טור של עומרי כספי לONE

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    1,748

ברירת מחדל [פרסום] טור של עומרי כספי לONE

שלום לכל גולשי ONE, אני כותב כאן לראשונה ושמח שאני יכול לשתף אתכם בחוויות ובתחושות שעוברות עליי כאן בסקרמנטו ובכלל בליגה הטובה בעולם, למרות שבחלקים גדולים מהזמן אנחנו במסעות של משחקי החוץ. כל שבוע אכתוב טור אישי ואשתף אתכם בכל החוויות שאני עובר ב-NBA.

אחרי ארבעה ניצחונות רצופים, הגיע ההפסד לשיקאגו, אבל אם יש דבר אחד שהספקתי ללמוד כאן זה שאסור להוריד את הראש אחרי הפסד, כי פשוט אין זמן לזה. הרי בעוד יומיים כבר משחקים שוב - זה ה-NBA. יש פה אפילו תקופות של ארבעה משחקים בשבוע.
    מול שיקאגו נראינו פחות טוב, היתה הרגשה של פחות שיתוף ומסירות מאשר במשחקים האחרונים. מבחינה אישית, אני חייב לומר ששתי הפציעות האחרונות בקרסול הורידו לי את הביטחון וזה השפיע.
    אולי בדיעבד היה עדיף שאנוח כמה ימים נוספים, אבל אני לא אוהב לשבת בחוץ וזה חלק ממי שאני וממה שאני נותן. אם אתה לא משחק טוב, או אפילו לא משחק בכלל, מישהו אחר יבוא וינסה לקחת את ההזדמנות.
    לא הרגשתי טוב כמו במשחקים הקודמים ושוב, זה בא לידי ביטוי בעיקר בגלל ירידה בביטחון שנובעת מהפציעות, אבל אין מה לעשות. אני צריך לחזור מהר לקצב, יש המון משחקים בעונה כאן וזה משהו שאי אפשר לתאר.
    זה לא כיף, אבל אני לא מודאג, עוד יומיים יש עוד משחק ואני מקווה לחזור להציג את היכולת הטובה שלי. יש לנו שלושה משחקי חוץ קשים עכשיו ואני מקווה שנמשיך בקו שבו התחלנו.
    אם להתייחס לציפיות ממני כאן ולסוג השחקן שהם מצפים ממני להיות, אני יכול לספר שבקבוצה מדברים איתי הרבה על הובלת הכדור ויכולת המסירה. אומרים לי כל הזמן שאני מן סוג של היידו טורקוגלו.
    דיברו איתי הרבה על הדרך שהוא עשה מטורקיה ולאורך התקופה שהוא היה כאן ומרבים להשוות בינינו מבחינת סוג השחקן, שזה דבר מחמיא בהחלט, כי מדובר בשחקן מצוין. כיף שמשווים אותי אליו, אבל הדרך עוד ארוכה ואני באמת מרגיש שכל יום פה אני לומד משהו חדש.

את מרבית הזמן שלי בעיר סקרמנטו עצמה אני מעדיף להעביר בבית ולנוח כדי לנקות את הראש, כי הרבה זמן לנוח אין. בגדול סקרמנטו זו עיר שקטה מאוד, ההפך הגמור של עיר כמו ת"א, אולי יותר קרוב לסגנון של קרית שמונה בצפון.
    אני נהנה כאן ממסעדות טובות מאוד ונמצא כאן כל העת עם אחי. אני מאוד נהנה כשהמשפחה מגיעה לבקר ואני יכול לדבר עברית. הזמן איתם חשוב לי כי אין פה יותר מדי "פאן".ברור שאני מתגעגע לארץ, למשפחה, לכלב, לחברים, אבל אני לא חושב על זה הרבה. אני רוצה לשמור על ריכוז ולהיות מכוון למטרות שלי. בסך הכל בעידן האינטרנט יש מצלמות ודרכים לשמור טוב על קשר, אז מסתדרים.
    ואם כבר מדברים על מטרות, אני יכול להגיד שלא הצבתי לעצמי מספרים, זה יותר עניין של תחושה אישית שלי, שעשיתי את הכי טוב שאני יכול ולהיות אחד מהטובים בקבוצה.
    אני שואף לבסס את עצמי כשחקן לגיטימי ב-NBA ולהיות שחקן חמישייה כאן. בינתיים, אני מקווה שהביטחון יחזור מהר ואתרכז בלחזור לכושר טוב.
    להתראות, בינתיים.

קרדיט לONE

אז כמו שאמרנו, נאחל לכספי בהצלחה, באמת רואים שיש לו קצת חוסר ביטחון, וזה הכי בולט בקליעות עונשין ששם כפסי מציג סטסיסטיקה מאכזבת.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

קודם צריך שהוא יחלים מהפציעה המעיקה הזאת בקרסול ואז הוא יתחיל לשחק כמו שהוא יודע

ופעם המיליון שיהיה לו בהצלחה.
    ושמתם לב ש...סקרמנטו נראית טוב יותר בלי קווין מרטין?אז כן,היא נראית טוב יותר כי הוא פשוט לא שומר והשחקנים שלו חוגגים עליו

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    1,748

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    קודם צריך שהוא יחלים מהפציעה המעיקה הזאת בקרסול ואז הוא יתחיל לשחק כמו שהוא יודע

ופעם המיליון שיהיה לו בהצלחה.
    ושמתם לב ש...סקרמנטו נראית טוב יותר בלי קווין מרטין?אז כן,היא נראית טוב יותר כי הוא פשוט לא שומר והשחקנים שלו חוגגים עליו
    אני מסכים איתך אבל לא בהכול, אני לא חושב שהם מפסידים איתו בגלל זה שהוא לא שומר טוב, הסיבה היא בגלל האחריות שהוא לוקח עליו, ולדעתי הוא לא צריך לקחת את כול האחריות הזאת, הוא זורק הרבה נכון שהוא קולע הרבה, אבל שאר השחקנים לא מרגישים חלק מההצגה. ושהוא לא נמצא כולם משתתפים בהצגה כביכול. אני חושב שסקרמנטו השנה יכולה להשיג לפחות 25 ניצחונות, יש להם סגל לא רע בכלל, כולם שווים, וההגנה תעבוד טוב יותר.

תותח הבן אדם

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Més que un club

שיהיה לו בהצלחה

משתמש מכור האוואטר של BaByShaQ
    שם פרטי
    בר:)
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    משפט מחץ? זה כמו קוץ בתחת!

שיהיה לו בהצלחה בסקרמנטו, ושיחילים מהר

הפרויקט הכי גדול באטרף

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,053 | הודעות: 8,201,646 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect