תגידו.. כדאי להתגייס לשיריון?
אל תגידו לי אתה תמות ולא כדאי וזובורים וזה..
תגידו לי תכלס אם כדאי או לא.. אם זה שירות מעניין או משעמם..
איך התנאים וכו'..
ואם כן להתגייס אז לאיזו חטיבה? אם זה נתון לבחירתי בכלל
תגידו.. כדאי להתגייס לשיריון?
אל תגידו לי אתה תמות ולא כדאי וזובורים וזה..
תגידו לי תכלס אם כדאי או לא.. אם זה שירות מעניין או משעמם..
איך התנאים וכו'..
ואם כן להתגייס אז לאיזו חטיבה? אם זה נתון לבחירתי בכלל
|
|
התנאים קשים מאוד, השירות ממש לא פשוט.
זו האמת, השאלה אם אתה בנוי לזה? (בתאכלס הצבא לא בדיוק שואל אותך וזו לא בחירה שלך)
מה אתה מחפש מהשירות הצבאי שלך?
תשמע לא חסרים חברה שאני מכיר שימותו ולא יחליפו את שיריון בחי"ר
ולמען האמת כמעט כל מה שאתה שומע על שיריון אלו סטיגמות..
העיניין הנכון הוא שבאמת הפעילות היא די שוחקת והעבודה לא קלה..
אבל שאתה מסתכל על התמונה הגדולה השירות היום יומי הוא חלק מאוד קטן מההנה שלך אלו האנשים.. כי לא משנה איפה תהיה או איפה תיפול מה שעושה את ההשירות שלך אלו האנשים שאתה עובר איתם את כל החרא והזבלה..
אז תחשוב על זה בצורה כזאת..
אם אני חושב שאני יפול על קקה של אנשים או שאני נותן לעצמי סיכוי לפגוש אחלה חברה לא משנה איפה אני אפול![]()
כל שירות יכול להיות מעניין או שוחק ומשעמם רצח! זה רק תלוי בגישה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שריון זה קרבי. זה לא מגיע ליותר קרבי מזה. לוחמים אחד אחד.
אין שום דבר מעניין או כיף במיוחד בלהיות קרבי, אולי חוץ מההכשרה, וגם זה רק בדיאבד.
אם תגיע בראש טוב, יהיה טוב. אם תגיע שבוז מזה שאתה בשריון ולא בגולני, אז תיהיה שבוז ומסכן.
שמע אחי הגישה שלי זה שישימו אותי איפה שישימו אותי בכל מקרה אני אתן את ה100% שלי אני מלא מוטיבציה לצבא.. אבל יש מנילה והיום אני יכול לבחור לאן אני רוצה להתגייס.. אז בעיקרון אני בהתלבטויות וזה ואני רוצה לראות איך בשיריון... כאילו איך התנאים איך האימונים וכו'..
התנאים עקרונית פחות טובים מאשר בחי"ר, מבחינת הקצאות וסד"כ - מה שאומר שכנראה תסתובב עם הרבה פחות ווסאח מאשר לוחם חי"ר וגם תסגור יותר. מצד שני, אתה בתוך טנק שמייצר כוח אש בערך כמו חטיבת חי"ר - באימונים שמים לב לזה, וכשכל החירניקים אוכלים זין בחוץ בתרגילים אתה יושב בתוך טנק. ההתקדמות לתפקידי פיקוד מהירה בהרבה (מבין הקרביים, ההתקדמות המהירה ביותר לקצונה). בשגרה חוץ מאימונים אתה תתפוס קווי חי"ר, מה שאומר שתעשה גם שמירות וסיורים..
למה התנאים פחות טובים מחי"ר? כאילו במה זה מתבטא? ותלוי איזה חי"ר חחחחח.. קיצר שירות מעניין לפי מה שאתה אומר פה ובאמת כוח אש של טנק ראיתי את זה פעם ראשונה לא מזמן זה פשוט מטורף לא האמנתי שזה כזה דבר הייתי בשוק
בתור מישהו שבשיריון כבר איזה שנה וארבעה חודשים אני אגיד לך.. קודם כל הרבה מההקצאות של שיריון ילכו לטנקים, כי זה העיקר תאכלס ואצל חיר ילכו על החיילים עצמם כי הם העיקר אצלם אז בנוחות שלך זה פוגע אבל לא בצורה שאתה מרגיש זה די בגדול.
אממ.. המבצעית של שיריון זה כמו כל הגדודים שיש בצבא בערך.. שאתה תופס חי"ר אתה עושה סיורים מחסומים וכל מי שחירני"ק עושה ובאותה רמה פחות או יותר (כמובן שהקווים לרוב יותר משעממים) ובקו טנקים אתה דבוק לטנקים. ההכשרה בגדול פשוטה יש הרבה משמעת אבל בתאכלס היא פשוטה, השירות עצמו קשה.. תלוי למה באת
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
שמע דבר ראשון סחטיין על זה שהלכת לקרבי שסיימת מסלול ואתה לוחם ועוד כמה דברים.. כל הכבוד!! חחחחח דבר שני אני מודע לעניין שקשה להיות חייל קרבי שקשה לשרת בשיריון אני מודע לזה.. אני סתם רוצה לשאול פרטים שאני לא יכול למצוא באינטרנט.. כאילו על המסלול והכל אני זוכר בע"פ כבר מרוב הפעמים שקראתי.. אני רוצה לדעת איך אתם ישנים איפה אתם משרתים כאילו בצפון או בדרום איך לך שם איך האנשים ודברים שאני לא מוצא באינטרנט שאני יכול לדעת מה הולך שם רק מכאלה שהיו שם או כאלה שם כמוך..
השאלה עצמה היא מצחיקה - כי הרי אנחנו לא יודעים מי יהיה בשריון מתי שתתגייס
מה שכן, אני יכול להבטיח לך שיהיו אנשים שתאהב פחות, אנשים שתאהב יותר, מה שבטוח
לא תיהיה לבד.
אל תדאג יותר מידי בנוגע לשינה וכאלה, אתה תישן במוצבים כשתעשה קווי חי"ר, ויהיה בסדר.
בנוגע להקצאות - הקצאות לצורך העניין זה הכסף שמוציאים על היחידה (האמת שזה לא, אבל תחשוב שזה כן),
אז כנראה שלא תסתובב עם פלאטופ, אלא עם אמ16 מקוצר רגיל, וכנראה שלא יהיו לך תמיד את הדברים חדש מהשקיות, אבל זה בסדר, זה לא נורא.
בנוגע לטחינות, אולי במחזור שלך יהיה איזה רצון עז לשרת בשריון ויהיו הרבה אנשים, עם סד"כ גבוה יש מצב שתטחן הרבה פחות. (בשנה +- האחרונה יש עלייה רצינית באחוזי מתגייסים לקרבי, מה שאומר שכנראה יהיו לך חיים יותר קלים) אל תדאג בנוגע לזה, עוד יום אחד בבסיס, פחות יום בבסיס, זה לא מה שיעשה לך את השירות. חוץ מזה, שאין דבר יותר מגבש ממירמור...
חחחחחחח אחלה אחי תודה על התשובות בהצלחה בשירות שיהיה לך מעניין אולי תהיה המפקד שלי או משהו חחחח שיהיה בהצלחה כל הכבוד שהתגייסת לקרבי
אחי אני בשריון בחטיבה7..
עכשו כל החטיבה שלנו באימון השבוע סימנו תרג"ד ..
בשריון אוכלים הרבה חרא למה זה לטפל בטנק אתה לא תלך לישון עד שהטנק לא סגור !! לבדוק זחל לנקות מאגים ו0.5 והרבה בוץ או פודרה..
אבל מצד שני להיות בתוך טנק שהוא יורה או נוסע הרגשה מדהימה כולם לא יכול לעצור אותך.. החירניקים בגשם נרטבים ואתה בסבבה בתוך הטנק... יושב בזמן לחימה עם ממתקים כריכים וקולה בטנק.. קווי חיר לא פחות מענינים משל חיר ..
חיר תופס קו בלבנון או בעזה אז שמה אתה עם הטנק וכולם יודעים שאתה הכוח הכי חזק באזור... הפלוגה שלי יורדת עוד חודש לקו חיר בשכם ואללה שכם...
אין לי יותר מידי מה לפרט דבר איתי בפרטי אם בא לך.. תשאל שאלות..