לא, תצטרך ללכת עם המפרט לחנות בירושליים.
או שתזמין משלוח.
|
|
דיברתי עם XYZ123, את שלך יש בכפר סבא ובעפולה ואני לא הולך לקנות משם כי אני לא שולח כסף ומקבל, אם היה אפשר לשלם שאני מקבל את זה הייתי מזמין.. נראה אני אלך ל-KSP ו"אציע להם" כמו שאמרת.
-מה אתה אומר אז יותר טוב שלך או שלו?
-אין לי מושג מה זכרונות עושים חח ולא בטוח שאני ישדרג, אם אני אשדרג משהו זה משהו שיהיה זול או שיתקלקל לי או שאני ישדרג את הכרטיס מסך מתישהו אבל אני לא אוהב לשדרג כי נגיד שילמתי 200 ואני רוצה לקנות יותר טוב ב-400 אז שילמתי 200 סתם..
אתה לא קולט את הקטע של שוק המחשבים בימינו.
גם את תקנה היום מחשב ב20000 שקל, עדיין תוך 5 שנים אתה תרצה לשדרג כי המהירות לא תספיק.
מה לעשות? ככה זה.
כן אני חושב ששלי יותר טוב.
אני אמור לבדוק עכשיו ולשאול כמה שיותר שאני לא ידפק אח"כ אבל אני כבר מת לקבל אותו אחי נשבע לך!
אני יראה את שלך לבן דוד שלי, אם הוא יגיד ששלו יותר טוב אני קונה את שלך, אם הוא יגיד ששלך יותר טוב אני קונה את שלך ומאושר חח
עריכה:
-הכרטיס מסך שנתת לי הוא טוב? נגיד GTA IV יעבוד חלק? איזה כרטיס מסך יותר טוב, מה שאני כתבתי או אחד מבין שתיכם?
-איזה מבין המעבדים הכי טוב: E8400, Q6700 או שני אלה שאתם הבאתם לי?
נערך לאחרונה על ידי EMINƎM; 20-11-2009 בשעה 14:55.
המפרט שאני נתתי יותר טוב.
המעבד יותר חזק.
בקשר לשאלה האחרונה, המעבד שלי יותר חזק + משתלם יותר.
בעתיד כשמשחקים ידרשו 4 ליבות המעבד E8400 שבקצת יותר חזק מהמעבד ששמתי כיום, יתקשה להריץ אותם.
חוץ מזה, המנהל שם לך כרטיס מסך מחברת Power Color שזאת חברה לא הכי טוב נגיד ככה, שמעתי הרבה בעיות איתם + שהמאווררים שלהם עושים רעש במצבים מסויימים.
לך על המפרט שלי, תעשה משלוח, כי המארז ששמתי לך שווה את זה..
מאוורר לא עושה רעש, יש לי כרטיס שלהם והוא שקט כמו עכבר.
המארז מרעיש יותר (ANTEC TWO HUNDRED), וגם את הרעש המינמלי בקושי שומעים.
אני ראיתי הוחכות, שכשאתה לוקח תמונה מהשולחן עבודה פותח אותה, ועושה זום הוא עושה רעש..
ראיתי הוחכות ממנהל בפורום F** שבגלל זה גם החליף את הכרטיס, וגם קראתי קצת ביקורות.
קראתי מזמן אחי, תחפש קצת בגוגל תמצא..
לXYZ, ,תקרא את המשפט הראשון מהקישור הבא:
http://www.iopanel.net/forum/thread19951.html
![]()
מכיוון שכבודו לא הבין, הוא יקבל הסבר.
כבודו אמר ואני מצטט:
"חוץ מזה, המנהל שם לך כרטיס מסך מחברת Power Color שזאת חברה לא הכי טוב נגיד ככה, שמעתי הרבה בעיות איתם + שהמאווררים שלהם עושים רעש במצבים מסויימים."
בזמן שהוא בעצמו מביא דגם "בעייתי" של חברה אחרת.
מה שאני מנסה לומר זה שלכל חברה יש דגמים טובים יותר וטובים פחות. אין לשפוט ע"פ מקרים בודדים.
בשורה התחתונה, גם פאוור קולר וגם סאפהייר נחשבות כחברות טובות.