נכתב במקור על ידי WOOOOOOW תלוי כמה גדולה החבילה אם זה יכול להכנס לך לתיבת דואר אז לא קודם כול אם אין על זה מכס ורק אם זה נכנס לתיבה משלמים מכס מה הקשר לגודל??!?!?! אני יכול לשלוח לך חבילה בגודל שלך ולא תשלם כלום. ולילד ששאל יש פה איזה 50 תגובות על זה אתה לא מטומטם תקרא!!!!!
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW תלוי כמה גדולה החבילה אם זה יכול להכנס לך לתיבת דואר אז לא נגיד PSP או מצלמה או iphone.. זה יעלה לי?
Erik Lamela 8
אייפוד טאץ' שעולה שם 325 נקודות ה8 ג'יגה נראה לכם אני אצטרך לשלם עליו מכס?
[CENTER] My Design -מי שרוצה הזמנות ללוקרז במהירות שילחץ כאן/הודעה פרטית-
נכתב במקור על ידי G0ldéñM0ñkéy נגיד PSP או מצלמה או iphone.. זה יעלה לי? תקרא את כל התגובות נכתב במקור על ידי BlackiP אייפוד טאץ' שעולה שם 325 נקודות ה8 ג'יגה נראה לכם אני אצטרך לשלם עליו מכס? גם אתה :|
נכתב במקור על ידי omrixomri תקרא את כל התגובות גם אתה :| קראתי..אבל התגובות לא נותנות מידע ספציפי.. חבל שלוקח ללוקרז כל כך הרבה זמן לענות למכתבים בגלל כל העומס..
נכתב במקור על ידי BlackiP קראתי..אבל התגובות לא נותנות מידע ספציפי.. חבל שלוקח ללוקרז כל כך הרבה זמן לענות למכתבים בגלל כל העומס.. לוקרז לא יודעים גם. וכן אייפוד טאץ שווה יותר מ50$ ואתה תשלם מכס.
נכתב במקור על ידי omrixomri לוקרז לא יודעים גם. וכן אייפוד טאץ שווה יותר מ50$ ואתה תשלם מכס. כמה בערך אתה חושב שאני אצטרך לשלם?
נכתב במקור על ידי BlackiP כמה בערך אתה חושב שאני אצטרך לשלם? לא יודע, תחפש בגוגל
חוקי הפורום