|
|
חחחחח כשאני רואה 2 כמוכם אני מרגיש יותר ויותר צעיר.. איך בחטיבה 7? יעני איך היה לך במסלול? בגדול אתה נהנה בשירות שלך או שאתה מרגיש חרא? ואני אומר לך תכלס אחי אין לי בעיה לטפל בטנק אולי אני לא יודע איך זה עוד אבל כמו שזה נראלי לא כזה נורא חחחח תקן אותי אם אני טועה אתה מבין יותר ממני.. ואם אתה יכול ספר כל מיני סיפורים שקרו לך בשירות. אלה הדברים שאני הכי אוהב לשמוע חחחח ושיהיה לך בהצלחה עברת כמעט חצי
ואללה אחי החטיבה הכי טובה בשריון.. אולי אנחנו עם הטנקים הכי גרועים אבל אנחנו הלוחמים הכי טובים כי אנחנו לא סומכים על הטנק אנחנו סומכים עלינו... במסלול יש רגעים שאתה שבוז מת כי אתה כל היום בטנקים.. אבל אחרי זה במבצעית רק צחוקים אחי המפקדים חברים שלך.. לעבוד על הטנק זה לא קשה לפעמים זה מבאס כי הטנק מלא בוץ וצרייך לזחול ולבדוק תזחל...
ואללה נשרף לי טנק באימון מתקדם המנוע יענו ... באמת שאני לא זוכר איזה משו ..
עדין לא הגעתי לחצי אחי יש לי עוד כמעט 7 חודש סימתי מסלול לפני חודש בערך..
תקשיב מרץ9, נעלין ידוע שזה קו של שיריון, גם אנחנו היינו שם בשלב מסוים. ותפסיק לדבר כמו צעיר ש7 זאת החטיבה הטובה ביותר זה סתם עושה אותך פעור.. מה שמזינים את השכל במסלול זה במסלול בתאכלס, בכל החטיבות שיש אותן אנשים, אותן משימות שמתחלפות באותה הרוטציה וסכ"ה הבדל בת"ש של הטנק.
ואני מכיר את כפיר, ואני מכיר את הגדוד, ויש לי שם אפילו איזה 2 חברים בגודוד, ואני לא גבי אשכנזי, אבל שכם זה של החירניקי"ם, אתם תתפסו קו ליד שכם, לא את שכם, בדוק חתום נעול אני שם כסף. זה כמו שאני הייתי ב"חברון" אבל בתאכלס הייתי בקו בסוסיא שזה קצת דרומית לשם בשטחים. מצעיר ותיק לצעיר צעיר, תפסיק להיות צעיר
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
שמע אחי יכול להיות שאני סתם מדבר כי אני תכלס לא יודע מה אני אומר חחח עוד לא התגייסתי.. אבל לדעתי עדיף לשבת בטנק מאשר לרוץ בג'בלאות כמו חייל קרבי.. שמזיינים לך תצורה כל היום וזה.. ואני בייחוד עם הברכיים שלי שהן חצי גמורות אז נראלי יותר מתאים שיריון מאשר צנחנים או גולני לא ככה? תקן אותי אם אני טועה
למה אתה אומר כמו חייל קרבי ?? שריון זה קרבי בדיוק כמו גולני צנחנים שייטת ומטכל.. לא יודע למה חושבים ששריון זה ת"ל..
ובקשר לשכם אנחנו הולכים לתפוס את הר הבל..
וואלה אחשלי אני מתגייס יום ראשון לשריון 29.11 מקווה לפלס"ר