קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני מרגיש חראאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 20:09
  2. מה זה מה קורה פה????
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 14:37
  3. אחים שלי מה קורה פה?
    על ידי Sapaki בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:18
  4. מה קורה אנשים? איך בבציפר? קניתם תושים?
    על ידי Semion בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:20
  5. נדיר - מה קורה שאתם קרובים מידי לקרחון
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 01:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

מרגיש שמשהו קורה...

ברירת מחדל מרגיש שמשהו קורה...

בשבועיים האחרונים התחילה להתקרב אליי ידידה טובה שלי(שנה מתחתיי) מקטע של ידידים לקטע של יותר טלפונים הודעות נגיעות וכו'. ואני מרגיש שמהו קורה אצלה לגביי. עכשיו אני בתסביך די רציני לגביה. אז ככה, היא יצאה עם חבר טוב שלי והם נפרדו פני כמה חודשים, מה עוד הייתי מאוהב בחברה ממש טובה שלה עד לא מזמן ברמות של מאוהב שגם היינו ידידים טובים ברמות עד שהתרחקנו(לא שמתי לב אפילו!) ועד עכשיו יש לי רגשות אליה למרות שאני לא רוצה אותה. ואני גם לא יודע אם בא לי כל כך עליה כי היא גם לא כל כך מושכת אותי(היא נראית טוב, פשוט לא מושכת אותי) וזה יהיה ממש מוזר אם יהיה ביננו משהו פתאום, גם בגלל חברה שלה שהייתי מאוהב בה שתסתכל עליי כאילו אני עושה משהו רע, גם חבר שלה הקודם שאני והוא חברים ממש טובים וגם בכל כל החברים של שתינו. (ובדר"כ כלל על הזין שלי מה אחרים אומרים, כל עוד טוב לי לא מעניין אותי אף אחד) אבל הפעם משהו מפריע לי..אמרתי בינתיים נתקרב עוד קצת אבל לא רוצה לפתח דברים יותר מדי בקטע של קשר עד שאני לא יהיה סגור על כדי שאף אחד לא יפגע..מה הייתם עושים?

2. קישורים ממומנים

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

לך לפי הלב שלך אחי, אם אתה חושב שאתה מרגיש אליה משהו אפילו משהו מתחיל תנסה, אם לא אז אתה סתם תפגע בה.
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

כמו שהוא למעלה אמר לך... לך לפי הלב שלך לא לפי הראש.

במקרה והחבר שלך הוא חבר ממש טוב והוא עדין אוהב אותה
    ואתה רוצה להתקדם הלאה תנסה לדבר איתו לראות אם הוא עדין מרגיש אליה משהו.
    Erik Lamela 8

Ori
    אורח

טוב אני אומר את זה בפעם המי יודע כמה..
    מה אתה זורק זין מעופף מה מישהו יגיד אם זה מתאים לך תעשה את זה לא מתאים לך אל תעשה נקודה סוף פסוק לא צריך להיכנס לתסביכים בגלל שטויות כאלו

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אני יגיד משהו שונה, לך לפי הראש ולא לפי הלב! במקרה שלך אתה חייב לחשוב טוב אם באמת יש לך משהו שהוא יותר מאני מרגיש משהו אתה צריך להבין היא מאותתת שיש לה כנראה משהו אם לך אין משהו תנהג בה כמו שהיית רוצה שינהגו בך אם היית בסיטואציה דומה כלומר אל תשחק משחקי אוהב לא אוהב כי הלב הוא הפכפך ועד שלא מבינים בשכל שהתחושה היא אמיתית זה יכול ללכת ולבוא.
    בדברים כאלו צריך לשבת ולחשוב מה עושים ולאן הולכים לא מבצעים מהלכים אימפולסיבים כי הלב מרגיש שאתה חייב אותה בוקר אחד ובבוקר השני אתה יכול להרגיש שאין לך כל עניין בה אז חבל לפגוע בה.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

אתמול יצאנו ביחד, דיברנו על דברים שאף פעם לא דיברנו עליהם ולא יודע למה היום חשתבי עליה הרבה פעמים והיו כמה רגעים שרציתי להתקשר. ובקשר לחבר שלי הוא כבר מאוהב מעל הראש במישהי אחרת..אני לא יודע אם זה בא מתוך רצון לקשר או מזה שאני רוצה שחברה שלה תקנא(זאתי שהייתי מאוהב בה)

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

נשמע שאתה לא ממש מתלהב ממנה והיא אקסית של חבר.
    אני במקומך הייתי מוצא מישהי אחרת.

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

לא הבנתי את הכוונה
    "יש לי רגשות אליה אבל אני לא נמשך אליה"

כיף לי כשאני איתה והכל זורם כזה..אני מרגיש שאני צריך להיות איתה עוד קצת ולראות לאיזה כיוון זה הולך(אם זה מקבל כיוון כלשהו..) ויכול להיות שאולי יקרה משהו כי בכל יום שעובר ושיוצא לי להיות איתה אני אחר כך חושב עליה, איפה היא מה היא עושה ורוצה להתקשר, לא יודע למה אפילו..סתם רק לדבר איתה לראות מה קורה איתה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

לדעתי המשיכה שלך היא פיזית עם כל ההכחשה שלך וזה לא סוג המשיכה שיוצרת קשר אמיתי בד"כ במשיכות האלו התחושה אח"כ היא טלפון לתחנת המוניות הקרובה אז אני לא יודע עד כמה אתה באמת רוצה אותה.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

אני מזה מבולבל כבר, אותה אחת יש לה ידיד טוב שהוא גם חבר ממש ממש טוב שלי והוא זרק לי איזה משהו בסגנון של צא איתה מה איכפת לך, אז שלאתי מה למה אתה אומר את זה הוא אמר שהיא אמרה שאנחנו מדברים הרבה וזה..והשבוע ראיתי את זאת שהייתי מאוהב בה(החברה שלה) ועוד יותר נכנסתי לתסביך! מה שהכי משגע אותי זה מה שחבר שלי אמר לי עליה, כי הם מדברים על הכל אפאילו על כמה פעמים בלילה הם עשו מה הם אכלו בבוקר כמו אחים בקיצור ולא יודע למה אבל יש לי הרגשה שהיא זרקה לו משהו שהוא יגיד לי לזרום עליה..

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לא הבנתי,מקודם לא התלהבת בכלל עכשיו אתה מאוהב ? אה ?

משהו כזה..אבל אני לא יכול להגיד שאני מאוהב כי כשאני מאוהב אני יודע ואני מרגיש את זה(זה כל כך טוב) ואני מרגיש כאילו אני רוצה אבל יש דברים שעוצרים אותי..אוף אני לא יודע מה לעשות

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    משהו כזה..אבל אני לא יכול להגיד שאני מאוהב כי כשאני מאוהב אני יודע ואני מרגיש את זה(זה כל כך טוב) ואני מרגיש כאילו אני רוצה אבל יש דברים שעוצרים אותי..אוף אני לא יודע מה לעשות
    אוקיי קרו לו לא מעט מקרים כאלו שהייתי במאין קשר-לא קשר עם בחורה ולא ידעתי איך אני מרגיש אליה מי מה מו למה כמה רציתי תשובות ולא ידעתי מה להרגיש ואיך להתנהג.

איך טיפלתי בזה ? ישבתי לאיזה שעה עם עצמי במיטה,נרעתי מבחינה נפשית,נתתי לכל המחשבות לזרום ואז אמרתי,ואללה,למה שיהיה לי אכפת מה יקרה אם אני יהיה איתה,כדאי לנסות וזהו,לא ילך אז לא...לא צריך לחשוב על זה יותר מידי (והגעתי למסקנה הזאת אחרי שחשבתי הרבה חחח).

אז בקיצור מה שאני מציע לך,הצעה סופית,למרות שהיא אקסית של חבר ולמרות כל המגבלות..פשוט לזרום עם זה ולעשות מה שטוב לך מבחינה אישית ולתת לזה כמה שיותר סיכוי לקרות.

בהצלחה.

כנראה שאני יתן לזה סיכוי אחרי הכל, ניפתח עוד יותר מקטע של ידידים ובפעם הבאה שנצא ביחד ננשק אותה ונראה לאן זה ילך..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,434 | הודעות: 8,174,021 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect