קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 18:47
  2. יש לי שאלה...
    על ידי White Dragon בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 00:12
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[שאלה] אינפקציה

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    81
    משפט מחץ
    How does it feel,To be without a home, Like a complete unknown, Like a rolling stone?

ברירת מחדל [שאלה] אינפקציה

לא ענו לי כל כך ופתאום ראיתי את הפורום הזה אז אולי אתם יכולים לענות לי.
    איך אני יודע שמתחילה אינפקציה בעגיל בלשון שלי ? אמרו לי שהחור נהיה טיפה סגול וכואב לי ממש לגעת בה.
    וזה הגיוני שאני מרים את הראש השריר טיפה מתוח (החלק הפנימי של הלשון) ויש לי איזה גולה קטנה שכואבת במיוחד ?
    הכל שלי^^

אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    1
    נקודות
    50

כן זה נכון חלק ממשאמתה
    מה יש כבר לירשום בחתימה?

חוף מ אוהבים מחבבים את מי את ה מנהל של פורום ****.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=520391

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    פעם חשבתי שהעולם גדול. והיום אני יודע: אין לי ארץ אחרת!

הנה מאמר שמצאתי, לפי מה שהסתכלתי, יש שם את המידע שאתה צריך, וגם איך למנוע את הזיהום בעתיד

פירסינג בפה כגון פירסינג בלשון ופירסינג בשפה הם תופעה אופנתית, הנראית בעיקר אצל צעירים, אך גם אצל מבוגרים. אתרים פופולאריים לפירסינג בחלל הפה הם בשפה, בלשון ובלחי. האנשים שעושים את הפרסינגים הללו אינם מודעים או מתעלמים מהסיכונים הבריאותיים הקיימים עקב פירסינג בחלל הפה, סיכונים המשפיעים על הבריאות הכללית וגם על בריאות חלל הפה. קיימים מספר סיכונים אוראליים הקשורים לפירסינג בלשון, פירסינג בשפה וכו':

1. זיהומים. כלי דם גדולים מחברים את חלל הפה עם שאר אזורי הגוף. זיהום החל בחלל הפה עקב הניקוב והמצאות גוף זר לא סטרילי בחלל הפה עלול לגרום להתפשטות חיידקים לאברים חיוניים בגוף כמו למוח ללב לריאות וכו'. זיהומים אלו הם מצב חרום ועלולים להסתיים במוות.

שניים מהזיהומים הנפוצים ביותר הם Ludwig's angina ואנדוקרדיטיס. Ludwig's angina הוא זיהום בקטריאלי קשה של הלסתות ושל ריצפת הפה העלול להופיע אם חיידקים יפלשו למחזור הדם דרך הפירסינג בלשון. הדבר גורם לנפיחות קשה בלסת, שתקשה על הנשימה או תפגע בבליעת רוק. מה שעלול להסתיים בחנק ובמוות. אנדוקרדיטיס הינו זיהום במחיצות הלב החל עקב התפשטות החיידקים מחלל הפה ללב מה שעלול לפגוע בתפקודו התקין של הלב.

2. פגיעה בתחושה ובתפקוד. כפי שהזכרנו בחלל הפה קיימים כלי דם גדולים ואיתם מאגר עצבים עשיר. במידה וחלה פגיעה בכלי דם או בעצב, כתוצאה מזיהום או מה"תכשיט" עצמו. חלה פגיעה בלתי הפיכה העלולה לפגוע בתפקוד ובתחושה בחלל הפה.

3. הפרעה בפעילות אוראלית יום יומית. הפרעות בלעיסה, בליעת מזון ואף בדיבור.

4. שיניים סדוקות/שבורות. זוהי תוצאה מיידית, בעיקר בשיניים הסמוכות לאביזר המתכתי. שפשוף של התכשיט עם השיניים, גורם לטראומה קשה למשנן בזמן השפשוף והתוצאה סדקים או שברים בכותרות השיניים. פגיעות אלו חמורות מאוד ועלולות להוביל לפגמים אסתטיים, רגישות לקור וחום וכאבים בלעיסה, מה שדורש טיפולים משמרים, טיפולי שורש או כתרים. בספרות תוארו מספר מקרים שהגיעו אף לאיבוד שיניים.

5. פגיעה ברקמת חניכיים. מחקר אמריקאי שבדק השפעת פירסינג בלשון ופירסינג בשפה על רקמת החניכיים הראה נסיגת חניכיים של כשלושה מ"מ בממוצע ב-60% מהמקרים שנבדקו. המחקר מוכיח כי שפשוף האביזר המתכתי עם רקמת החניכיים העדינה, אפילו לתקופת זמן קצרה, גורם ברוב המקרים לאודם ונפיחות ובסופו של דבר לאיבוד רקמת החניכיים ואיבוד התמיכה סביב השיניים. מה שעלול להוביל לאיבוד השיניים. רבים מהאנשים בעלי פירסינג נדרשים לניתוחי חניכיים וטיפולים אינטנסיביים על ידי מומחה חניכיים.

6. בליעת האביזר המתכתי. הפירסינג מצוי בחלל הפה ונמצא תחת לחצים תמידיים בסביבה האוראלית. האביזר המתכתי עלול להיפתח, להיבלע ולגרום כך לחנק וחסימת מעבר אויר לריאות.

7. תגובה אלרגית. עלולה להתפתח תגובה אלרגית למתכות מהן עשוי התכשיט המתכתי בעיקר אם האביזר עשוי ממתכות לא אצילות. תגובה אלרגית זו היא פתאומית וקשה, הגורמת לנפיחות, חנק ומוות.

8. neuralgia. פירסינג בלשון גורם לעתים ל-neuralgia שהוא כאב חמור ומתמשך החל עקב פגיעה עצבית.

9. צהבת (הפטיטיס) ואיידס. כלים לביצוע פירסינג בלשון ופירסינג בשפה שלא עוברים חיטוי בצורה נאותה עלולים לאפשר מעבר והדבקות בזיהומים ויראליים כמו צהבת או איידס. אלו זיהומים שאינם בעלי ריפוי, לכן מומלץ להימנע מפרוצדורות מעין אלו.

על רופאי השיניים חלה המחויבות ליידע על הסיכונים הקיימים בפירסינג בלשון ופירסינג בשפה, ואילו על בעלי "תכשיטים" מסוגים אלו להגיע לרופא השיניים ולשיננית באופן מסודר וקבוע על מנת להימנע ולאבחן במהרה את הסיבוכים החלים עקב "תחביבים" אלו.

במידה ואתם מעוניינים בכל זאת לעשות פירסינג בלשון או פירסינג בשפה - להלן מספר הצעות להפחתת הסיכון בתהליך ואחריו:

חשוב לבחור תכשיט ממתכת אשר אינכם אלרגיים אליה.

חשוב לבחור תכשיט בעל סוגר חזק ויציב.

שמירה קבועה של ניקיון התכשיט על ידי שטיפה, הברשה וחיטוי, חיוניים למניעת הצטברות חיידקים וזיהום.

מומלץ שלא לישון עם התכשיט, ולהימנע מאכילה עימו.

מעקב תקופתי אחר בריאות הפה - חניכיים, שיניים והלשון, חיוני, למניעת נזקים או לשיקום מהיר של נזק קיים.
    נערך לאחרונה על ידי Slavic; 06-11-2009 בשעה 20:50.

-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תשתה מים עם 2 כפות של מלח בבוקר בצהריים ובערב.. וזה יעבור לך תוך
    4 ימים מקסימום שבוע..
    אני יודע כי גם לי יש.. עגיל
    היי קוראים לי יאשה 15 בת ים P:
    חחח הרג אותי
    ציטוט נכתב במקור על ידי UsL צפיה בהודעה
    צודקים הוא יכול ליהיות שאתה לא נמשך לבנות ועובר לצד האפל?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני ממליצה בכל זאת לגשת לרופא "נפלאות הפירסינג" לא כאלו מופלאות שיש אינפקציה.
    חבר שלי עבר אותו תהליך , והרופא נתן לו חמישה ימים אנטיביוטיקה, מאחר והכל נהיה דלקתי.
    למרות שאזור הלשון הוא מבין האזורים שמתרפאים בקלות יותר מכל איבר אחר בגוף.
    אחרי הכל לא מדובר ב בדיקת קולונוסקופיה שקשה לשאת אותה , רק בדיקה ידנית ואבחון על ידי
    הרופא בין אם מדובר בדלקת מתקדמת או רק בתחילתה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,686 | הודעות: 8,201,279 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect