אז ככה, הוספתי היום הארד דיסק חדש של TB, של סיגייט, דגם:
ST31000528AS
ב device manager הוא מופיע, אבל ב my computer לא.
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה.
אז ככה, הוספתי היום הארד דיסק חדש של TB, של סיגייט, דגם:
ST31000528AS
ב device manager הוא מופיע, אבל ב my computer לא.
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה צריך ליצור עליו מחיצה.
תעשה את זה כך(שאתה בתוך הניהול דיסקים).
A) Right-click an unallocated region of a basic disk, and then click New Partition, or right-click free space in an extended partition, and then click New Logical Drive
B) In the New Partition wizard, click Next, click Primary partition, Extended partition, or Logical drive, and then follow the instructions on your screen
נערך לאחרונה על ידי therider1; 26-11-2009 בשעה 20:23.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
תודה, אבל בסופו של דבר פרמטתי והתקנתי ווינדוס על ההארד דיסק החדש.
עכשיו, יש לי עוד בעיה.
במקור השארתי את ההארד דיסק הישן, וחיברתי את החדש.
פרמטתי את הישן, והתקנתי ווינדוס על ההארד דיסק החדש.
אחר כך, רציתי להוציא את ההארד דיסק הישן, וכשהדלקתי את המחשב הוא לא עלה, "DISK FAILURE".
בדקתי שהכל בסדר, ניסיתי לוודא הכל כמה פעמים, ואז חיברתי את ההארד דיסק הישן, ופתאום הכל עובד.
תודה, אבל בסופו של דבר פרמטתי והתקנתי ווינדוס על ההארד דיסק החדש.
עכשיו, יש לי עוד בעיה.
במקור השארתי את ההארד דיסק הישן, וחיברתי את החדש.
פרמטתי את הישן, והתקנתי ווינדוס על ההארד דיסק החדש.
אחר כך, רציתי להוציא את ההארד דיסק הישן, וכשהדלקתי את המחשב הוא לא עלה, "DISK FAILURE".
בדקתי שהכל בסדר, ניסיתי לוודא הכל כמה פעמים, ואז חיברתי את ההארד דיסק הישן, ופתאום הכל עובד.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אחרי שהוצאת את הישן תכנס לביוס (תלחץ DEL) ותחפש Boot Priority ויש לך שמה להגדיר את ההארדיסק שיעלה
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il