samsung או western digital ?
דיסק קשיח 320 ג'יגה.
samsung או western digital ?
דיסק קשיח 320 ג'יגה.
|
|
לסמסונג יש 3 שנים אחריות.
העיקר שאין הבדל מהותי במהירות ובאורך חיים שלו..?!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש כמובן הבדלים בדרך כלל לא גדולים במהירויות קריאה, כתיבה וכו'
(יש דגמים שמשווים שיש הדבלים דיי גבוהים - אבל עדיין הכל יחסי)
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
סמסונג בכללי אחלה אם אפשר דגם יעזור יותר.
מ א ו ש ר
WD לפי דעתי יותר טובה מסמסונג, הם תמיד היו בתחום הזה.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
[QUOTE=someone Awasome;5171503]גם לי יש סמסונג...
ההבדלים הם לרוב מאוד מינוריים.[/QUOTE
ההבדלים לטובת מי?
מ א ו ש ר
לכאן או לכאן לכל אחד יש את היתרונות שלו וזה לא מורגש אז אין לך מה להתרגש או לחקור זה סתם לא יועיל שניהם מצוינים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כל פעם לטובת מישהו אחר...
תלוי בדגם מול דגם..
אבל מה זה משנה - ביום יום לא ישנה לך אם תחכה 14 שניות כדי שתוכנית X טטען או 14.5...
או לחילופין כשאתה מעביר קבצים מכונן C ל D אם זה לוקח 10 שניות יותר או פחות.
תודה לכל המגיבים.
העיקר שזו חברה טובה והארדיסק יהיה מהיר ולא ילך לי תוך שנה..
![]()
מ א ו ש ר
כן זו חברה טובה ומהניסיון שלי שניהם מהירים ומחזיקים את אותו הזמן + - אז אין מה לדאוג.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!