טוב אז ככה אני יספר טיפה על עצמי..
בן 15,גבוה,רזה,מתלבש יפה סה"כ XD
אני מתעסק בפיק-אפ כבר חצי שנה בערך..
טוב אז ככה..
שישי בערב היינו עם חברים שתינו אפשר להגיד ש"תפסתי ראש" אז סתם היינו עם חבר והתחלנו בערך עם כל דבר שזז והכל עבד בערך .. ישנו איזה 6 פעמים עם חבורות שונות של בחורות אבל אפחת לא משכה אותנו מספיק אז הלכנו..
בקיצור יש איזה ילדה אחת בשכבה שאני קלטתי אותה כבר לפני שבועיים וחשבתי שהיא חמודה..
בקיצור אני רואה אותה הולכת לבד בדרך הביתה ..
(בשלב הזה כבר לא הייתי מסטול טיפה הרגשתי out כזה וזהו..).
אז באתי אליה "איך בחורה יפה כמוך חוזרת לבד הביתה?" משו כזה זה יישמע ערסי אבל אמרתי את זה בטון יפה וזה מה שיצא =\
אז היא צחקה ועצרה ואמרה "רגע,אתה בשכבה שלי נכון"? ואמרתי יש מצב בצחוק והמשכנו ללכת קיצור שאלתי אותה איך קוראים לה .. ומאיפה היא חוזרת.. וסתם ליוויתי אותה בדרך הביתה קיצר זה היה 10 דק' הליכה ככה..
שהגענו לליד הבית שלה אמרתי לה אם באלה לשבת לדבר כמה דק' היא אמרה "בכיף למה לא? " אז סתם ישבנו ודיברנו רבע שעה..אני לא זוכר על מה כי לא היה משו מקוון פשוט סתם כזה..קיצר היא עושה לי כזה"עכשו אתה חוזר לעיר?" (עיר=איפה שכל הילדים נמצאים מהגיל שלנו..) אמרתי לה כן ואמרתי"יאללה בואי איתי מה ישלך לעשות בבית (היה כבר 3 בלילה ככה ) היא אמרה סבבה וחזרנו(שכחתי לציין שמקודם הייתי עם חברים ואמרתי להם שאני עוד רגע בא)קיצצר חזרנו אחרי חצי שעה ככה..אני רואה את כל החברים שלי וכולם עושים לי פרצוף כזה עם חיוך (XD) טוב אז ישבנו שמה עם עוד 2 חברים וכמה ילדות מהשכבה שלי (שהם לא במיוחד בקשר עם זאת שהייתה איתי)
אז אחרי זה אמרתי לה אם באלה ללכת לסיבוב ,קיצר הלכנו לרחובות הצדדים והתרחקנו די הרבה..
שמה כבר התחבקנו כל שנייה כי היה ממש קר והיא גם חיבקה אותי וזה..
קיצר חצי שעה דיברנו שוב ואמרתי לה שנחזור כבר..
אז התחלנו לחזור ובאמצע הדרך אמרתי לה שכואבות לי הרגליים XD
וישבנו שוב ושמה הרחתי לה את הצוואר , ובאתי לנשק אותה,היא אמרה כזה "לא" קטן כזה..אז אמרתי טוב (אולי כי היתי מסריח מוודקה או שלא היה נעים בכזאת מהירות)קיצר המשכנו ללכת חזרנו לחברים שלי ואמרתי שאני ילווה אותה הביתה ליוויתי אותה..
קיצר שנפרדתי ממנה נראלי היא באה לנשק אותה אבל בסוף זזתי טיפה אז נתתי לה על הלחי וזהו D:
--------------------
אין פה הרבה שימוש בפיקאפ כי הייתי מסטול ולא כזה זכרתי..
אבל בכ"ז עד לנשיקה זה עבדXD
והיא די זרמה..
תגובות בונות[: