קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] ספר "אומנות הפיתוי"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 09-09-2012, 03:26
  2. מזל טוב לגל מנהל אומנות הפיתוי והפיקאפ
    על ידי ירדן בפורום הכרזות
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-05-2010, 00:48
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 18:06
  4. [בקשה]אומנות הפיתוי
    על ידי ToNiC בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 21:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

הבסיס של אומנות הפיתוי (או: המערכת בגדול)

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל הבסיס של אומנות הפיתוי (או: המערכת בגדול)

האמת שאני מסתובב פה כבר כמה זמן (עד כמה שמתאפשר לי, בכל אופן..) ואם שמתי לב למשהו, זה שאנשים פה מנחשים הרבה יותר מידי.

אין פה ניחושים. אין פה "לדעתי". לא ברמות הבסיסיות האלה שאנחנו מדברים עליהן. הדעות שאנשים זורקים פה לרוב לא מבוססות על שום עיקרון פסיכולוגי, ובסכ"ה חוץ מכמה אנשים שבאמת מבינים על מה הם מדברים, אנשים פה זורקים שטויות.

זה מדע מדוייק חברים. כשאתם רואים חבורה של אפסים, שתוך כמה שבועות של אימונים יכולים לשבת מול בחורות מהממות ולנשק אותן אחרי חצי שעה של שיחה - ולא משנה אם הטקסטים והרוטינות הם שלהם או לא, יש פה מדע.

זה בדיוק כמו לקחת חבורה של אנשים שלא יודעים לשחק כדורגל, ולהכניס להם טקטיקה - זה מסגרת. את היכולות האישיות - הזריזות, הכדרור, הדיוק (במקרה שלנו, חוש ההומור, הדיבור, הטבעיות, הביטחון העצמי הכמעט מופרז שצריכים בשביל מה שמנסים להשיג פה) יישתפרו עם הזמן, אבל בלי טקטיקה, אתם יורים על אוטומט.

אז נכון, מידי פעם פוגעים. אבל אין פה סיסטמטיות, אין פה שיטה, ובגדול - אין פה גיים. אתם לא עושים פיק-אפ, אתם עושים רנדומלי.

אז כדי להתחיל בכל אופן לתת פה פרופורציה למה זה בדיוק פיק-אפ, בחרתי להתחיל עם הסברים על השיטה אולי הכי מפורסמת, שבלי ספק כל אדיוט יכול ללמוד - ואין שום ספק על היעילות שלה: Mystery Method.

צריכים לתפוס מושג בסיס אחד: אנחנו בנויים לשני דברים בעולם הזה.
    הישרדות ורבייה. גברים באופן טבעי ואבולוציוני פחות צריכים לדאוג לעניין ההישרדות, ולכן הם נמשכים לנשים (בגלל זה גם אנחנו נמשכים לבנות מאוד מסויימות, ולא לכל הבחורות). נשים לעומת זאת צריכות לדאוג פחות בנוגע לרבייה ונמשכות בבערך 80 אחוז, לגבר שייתן להן ולצאצאים שלהן, סיכוי מתמטי טוב יותר לשרוד.

משיכה של נשים לגברים, תלויה (ברובה) על ארבע תכונות:
    הגבר הוא מנהיג - ביטחון עצמי גבוה, נינוחות, אי-צורך לחפש תשומת לב.
    הגבר נבחר בעבר ע"י נשים אחרות.
    הגבר מגן על הקרובים אליו (חברים, משפחה, בת זוג)
    ושהגבר בריא נפשית. (ז"א, דורכים לי על הרגל, אני צועק "איה", ומתעצבן, אני לא מחייך.)

כל מה שמוזכר למעלה נקרא Social Value - או ערך חברתי.

בכל מקום מפגש המוני אפשר לראות את זה - הבחורות יימשכו לבחורים שלא יירדפו אחריהן, הבחורים ייתנו תשומת לב לבחור שכולם סביבו, כשמישהו יכנס עם שתי בחורות מחובקות איתו, באופן אוטומטי כולם יסתכלו עליו.

בכל מקרה, יש המון תאוריה ואני לא הולך לתרגם את The Venusian Arts מילה במילה, אם זה מעניין אותכם, תורידו את הספר - מה שכן,
    אם תבינו את התאוריה, כל השאר יהיה מובן מאליו. כאילו תמיד ידעתם את זה.

ה"משחק"- המשחק עובד (לפחות לפי MM), בשלושה שלבים בשלושה מקומות שונים -

ההיכרות (או נקודת המפגש) -- בניית נינוחות -- והפיתוי.
    כאשר בין השלב הראשון של ההיכרות (הפתיחה), לשלב האחרון של הפיתוי (סקס), יש בין 4 וחצי לשבע שעות שהן חובה. כשמדובר ברב האוכלוסייה הלא דתית בגילאים 18 - 23 +.

שוב, חשוב לי להזכיר שאני לא מדבר על נקודות קיצון כמו בחורות שיוצאות בכוונה למצוא סקס ללילה (והן יימצאו את הסקס של הלילה שלהן תוך הרבה פחות מ7 שעות, אם תשחקו לפי החוקים...), או בחורות שלא ישכבו עם אף אחד עד החתונה מטעמים אידיאולוגים.

אני אנסה לצייר את זה לפי שלבים, חלק ממכם בטוח כבר מכירים את המערכת הקטנה הזאת, אתם לא חייבים לקרא את זה, זה ב-סיסי ביותר:

A1,A2,A3 -> C1,C2,C3 -> S1,S2,S3

אני אנסה לעבור (בכמה פוסטים כי כנראה ימאס לי לכתוב אחרי נקודה מסויימת) על השלבים פרקטית.

מבחינה מעשית:
    A1
    זה השלב שבו ניגשים לקבוצה של אנשים (מעכשיו "סט"), ופותחים איתם בשיחה. (בהטייה - לפתוח, פתחתי, פתחנו, וכו וכו..) כשפותחים שיחה עם קבוצה של אנשים, אנחנו לא פותחים בשיחה עם הבחורה שאנחנו רוצים. (מעכשיו "המטרה") אנחנו פותחים בשיחה עם כל הקבוצה.

יש כמה דרכים לפתוח שיחה -
    פתיחה ישירה - "היי את נראית לי ממש חמודה ואני ממש רוצה להכיר אותך."
    אהההההההההההההההה! תשובה לא נכונה.

בחורות (בעיקר בגילאים שאנחנו מדברים עליהם, פחות על גילאי חטיבה-תיכון, ותסלחו לי כל הצעירים..), שנראות טוב, מקבלות אולי 15 פניות שכאלה לפני שבכלל נכנסתם למועדון\קניון\כל נקודת מפגש המונית. הן לא רוצות להכיר עוד בחור שחושב שהן נראות חמודות\יפות\מהממות. הן יהיו כלבות, ולו רק מהסיבה הפשוטה שזו הדרך המהירה ביותר להעיף אתכם מהן.

ולכן, אנחנו נבחר בסוג שונה של פתיחה:
    או פתיחה לא ישירה: "ראיתם את המכות בחוץ? כן... שתי בחורות רבו בגלל איזה בחור אחד פה, פתאום אחת משכה לשניה את החצאית, כל השד שלה יצא החוצה... בדר"כ אני בעד, אבל לא ראיתי כזה ציצי מכוער כבר..." (זה אגב מהסרטון ה"מפורסם" של מיסטרי, ומשתמשים בו אולי מליון פעם ב"The pickup artist")או בפתיחת דעה - "היי, תקשיבו אני צריך דעה נשית.. מי לפי דעתכן משקר יותר, גברים או נשים..?" העובדה שאגב ביקשתם דעה נשית אוטומטית גורמת לדעה שלהן להיות פמיניסטית יותר- אבל זה כבר NLP ולא עקרוני לנו. הבנתם את הרעיון הכללי, כן?

בכל אופן, פתיחה היא רוטינה קצרה. זה סיפור קצר שאמור למקד את תשומת הלב של הקבוצה בך.

בנוסף אנחנו צריכים גם "להוכיח" שאנחנו לא מגיעים להתחיל עם המטרה שלנו בשיחה ואנחנו עושים את זה בשתי דרכים:

אחת - הערה "מעליבה" שנאמרת חצי בצחוק לכיוון המטרה. (לדוגמא "אני בטוח שכבר אמרו לך את זה הרבה.. (הפסקה דרמטית משהו), אבל את חייבת להרוג את הספר שלך.")
    ושתיים - הערה שפוסלת אותנו מהרעיון של להתחיל עם הבחורה. לדוגמא "את דווקא נראית טוב, חבל שאת לא הטיפוס שלי..."

אנחנו קוראים לשתי האפשרויות באותו השם "נג" (Neg) - זה מגיע מ Negative Compliment, ולמרות שהמושג השתדרג עדיין קוראים לו ככה, זה פשוט יותר נוח.

חכו לפוסט הבא, אני אמשיך ל A2 וA3 (בתקווה שמחר, בלי נדר).

לקח לי זמן איכות לכתוב את זה, אבל:
    אני לא מאמין שמישהו ממכם באמת כל כך עצוב שהוא ייקח על זה קרדיט במקום אחר -
    ואם כן, שייבושם לו, זה לא הפוליצר שלי.

אני מאמין שבטוח מישהו פה יודע כבר את כל מה שרשמתי וירצה מאוד להגיב בהתנשאות -
    שייבושם לו, אני מאחל לו כל טוב ובהצלחה עם בנות.

אני מאמין שבמקום שאני עומד בו עכשיו יש לי הרבה לתת,
    וחבל להוציא לי את הרוח מהמפרשים עם ריבים וויכוחים לא רציניים
    - אם למישהו יש הערה, הארה, או בכלליות הצעות מגונות, אתם מוזמנים להוסיף אותם פה בשפה יפה, אני לא אגיב בכלל לכל מי שחושב שהוא יתחיל לקלל.

נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 30-11-2009 בשעה 08:17.

2. קישורים ממומנים

תודה על המאמר,נכתב ברמה גבוהה ורואים שאתה מבין מה אתה עושה.
    סחטיין ותמשיך לפרסם עוד כאלה שיוכלו לעזור להרבה(גמלי).

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

בוקר טוב.

נפתח בכמה דברים כדי להסביר את מה שעשית כאן.
    חבל לי שלא ראיתי לכל אורך המדריך את המילה MYSTERY METHOD או שלא הזכרת את מיסטרי עצמו איפהשהו , כי מה שעשית זה לתרגם את המתודה שלו ולהכניס קצת במילים שלך.

דבר שני , אני לעולם לא אסכים לראות במאמר שמדבר על הפיקאפ את המילה "מדע מדוייק".

וכי למה ? פיקאפ לחלוטין לא יהיה מדע מדוייק לעולם . מדע מדוייק (מתמטיקה , פיזיקה ) הוא מדע שכשעושים X מקבלים Y , בפיקאפ ההשפעה של המעשים שלנו על נשים תהיה שונה (אפילו אם זה שינוי מינורי , יש שינוי ולרוב השינוי בכלל לא מינורי.) מתוך העובדה שאנשים חושבים אחרת ובעלי תפישה שונה אחד מהשני.

דבר שלישי , אני לא אוהב להדבק למתודה של מיסטרי . אני מאמין שהוא צודק , ואני מאמין שזה יעבוד , מצד שני אני מאמין שיש אנשים (כמוך , למשל) שלוקחים את זה כתורה , ושוב כ "מדע מדוייק " .

יש מקום לפן אישי (והרבה מקום) צריך לקחת את זה לאן שאתה רוצה , ולהכניס את ה"אני המאמין ". אני אוסיף , יש דברים שאני עושה שמיסטרי יכול להגיד "מה זה מה הוא עושה?! זה לא מה שלימדתי "(בגלל שהוא כזה אינטיליגנט והוא יבין מה אני עושה , הוא לא יגיד את זה אף פעם כן..אבל במצב היפוטתי...)
    אבל גם מה שאני עושה עובד (במקרים מסויימים , יותר טוב ממה שמיסטרי "אמר " לעשות).

שים לב , הכל פה דינאמי , צריך לקחת בחשבון כל כך הרבה משתנים (סביבה , חברות , מכשולים , מצב רוח של הבחורה , מצב רוח שלך , מקום ההתרחשות) ע"מ להגיע לפיתוי אופטימלי.

בכל זאת , תודה על הדברים , זה יעזור מאוד למתחילים , אבל חשוב להבין את מה שכתבתי כתגובה , ומי שלא הבין שישאל.

בהצלחה ,
    1o1x

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

Edit -> Search בדפדפן, תחפש MM, Mystery Method, The Venusian Arts אתה תמצא את כל השלושה, אפילו כמה פעמיים.

בנוגע להאם זה מדע מדוייק או לא.. הוא מדוייק בערך כמו פסיכולוגיה. בעוד שהרבה דברים יכולים לעבוד על נשים שונות, זה לא באמת ייחשב פיקאפ אם מישהי תזרוק את עצמה עליך. החוכמה היא לגרום למערכת לעבוד בתנאים הכי קשה (בחורים בלי ביטחון עצמי שנראים לא טוב, ובחורות ברמה הכי גבוהה - דוגמניות, וכו).

ואני אסכם בעיקרון - אני לא מאמין שזו הדרך היחידה. אני לא מאמין שכל מה שמיסטרי אומר זה תורה מסיני,
    אני מאמין שיש עוד מערכות שעובדות.

חחח, אלוהים איך אין לי כוח לבוקר הזה,
    שיהיה בוקר טוב לכל מי שקורא את זה...

זה קצת כמו לנהוג ברכב, בהתחלה אתה צריך להתרכז בכל הפרטים הקטנים - להעביר הילוכים, מהירות, 'מי מקבל זכות קדימה!?', אבל עם הזמן הדברים האלה הופכים לטבעיים בשבילך, אני כבר לא חושב במושגים של A1, A2, זה טבעי בשבילי כמו לנהוג. קשה לי שלא לדבר ככה עם בנות. עדין חושב שהמערכת לא הופכת למערכת טבעית של מקרים ותגובות - בדיוק כמו אצלך? (אם אתה רוצה אפשר להמשיך את הדיון הזה פה או במקום אחר, מבחינתי אין בעיה..)

לא לעבוד לפי השלבים - לפחות בהתחלה, זה לזרוק את עצמך לג'ונגל בלי סכין, בלי מצית, בלי מנגל.. (אח אני חזק על הדימויים בבוקר...) כשאתה עובד עם מערכת, כל מה שנשאר לך לשפר זה את היכולות האישיות שלך,
    וכשהן ברמה גבוהה - אפשר לעזוב את המערכת, ולשמור על כמה "חוקים" שהם אוניברסלים, כמו דיאנג'לו, או גאמבלר.

ונסיים במשפט ששמעתי איפשהו באינטרנט, אני לא זוכר מי בדיוק אמר את זה אבל לומדים הכי הרבה, כשעושים משהו שבהתחלה חשבת "אני בחיים לא יעשה דבר כזה, זה לא אני...", אני מניח שזה גם לא אני לעבור רוטינות, לחשוב בקופסא מסויימת, אבל אין ספק שלמיסטרי מת'וד יש יותר השפעה עלי מלכל דבר אחר ששמעתי.
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 30-11-2009 בשעה 08:44.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

טוב אז בוא נשבור את המיתוס שלך , זה לחלוטין לא מדע מדוייק אין פה ויכוח בכלל .(תכף נוכיח לך)

אני ממש לא מסכים עם משל הג'ונגל והסכין שלך .
    לי הספיקה התאוריה והתפישה הכוללת (כל העניין של להרגיש הפרס ועוד הנחות יסוד כאלה) וגיבשתי לעצמי שיטה משל עצמי בהתבסס על התובנות שלי.

לא עבדתי מעולם לפי סדר של A1A2 או ...מה שכן עשיתי זה לפתוח , ליצור משיכה , נוחות , גם לזה לא נצמדתי ממש. לפעמים התחלתי אפילו מנוחות ואז עברתי למשיכה...עבד ? כן עבד...אהה! איך עבד ! אבל אמרו קודם משיכה ואז נוחות! אז הנה..לא מדע מדוייק.
    אני ממש אוהב לקחת את זה ולעשות ממש מה שבא לי , ולא להצמד לסקריפט. יש הרבה דברים בפיקאפ שאני רואה כGUIDELINES כאלה , שבאים לתמוך יותר במתחילים , ולפעמים אפילו מטעים את המתקדמים יותר , אבל זה כבר להכנס עמוק מדי לענייני פסיכולוגיה , נרד מזה הפעם.

ערב טוב ,
    1o1x.

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

מטודות שמטודות חח מה זה משנה, למרות שכן קראתי
    המון כאלו. קראתי הרבה, לקחתי מה שמתאים לי, ובניתי לעצמי
    בראש מטודה משלי שאני בטוח שהתפיסה שלה מבחינתי לוקחת הכל.
    כל הזמן שאני מתחיל לפתות אין לי כוח שמיסטרי התקע לי בראש
    עם כל הכבוד. כ"כ יצאתי מהתחום הזה כי הכל טבעי אצלי כבר
    שתכלס, באמת בא לי להקיא כבר מהחומר הזה. ואני מקווה מאוד
    בשבילכם שכולם בסופו של דבר יגיעו לרמה של להקיא מהחומר הזה
    עקב אי צורך בקריאתו יותר.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    Edit -> Search
    החוכמה היא לגרום למערכת לעבוד בתנאים הכי קשה (בחורים בלי ביטחון עצמי שנראים לא טוב, ובחורות ברמה הכי גבוהה - דוגמניות, וכו).

ואני אסכם בעיקרון - אני לא מאמין שזו הדרך היחידה. אני לא מאמין שכל מה שמיסטרי אומר זה תורה מסיני,
    אני מאמין שיש עוד מערכות שעובדות.
    תקראו שוב את מה שכתבתי, אני לא חושב שאין סיכוי שתתחיל בדרך אחרת ולא תצליח.

אני כן חושב שיש נכון ולא נכון. אני כן חושב שאפשר לשחק פוקר ולשים את כל הכסף על יד אחת של KK, ואפשר לנצח. אבל סטטיסטיקה עושים עם מדגם מסויים של אנשים ולאורך זמן, לא על מה עובד לך, או על מה יכול לעבוד.

מה שאתה אומר זה - לקחתי את העקרונות ואת החוקי ייסוד (3 שניות, לא להשען פנימה, Qualification, נגים..) , ואולי איזו שיטת NLP פה ושם, והולך לי עם בנות.

בסדר גמור, אבל אין פה שיטה, אין פה מערכת, במילים אחרות - אתה מוצלח, לא השיטה שלך.

בקיצור, לא הוכחת שהשיטה לא עובדת, רק שיש דברים שעובדים.
    אז לא הוכחת שאין פה מדע מדוייק. אני יכול לפתור משוואה ריבועית מהראש, אבל זו עדיין לא שיטה מתמטית, וככל שהמשוואה תיהיה מסובכת יותר (באנלוגיה לבחורה יפה יותר, או מנוסה יותר), זה יהפוך להיות קשה יותר ויותר. ומהרגע שאתה יודע את החומר, ניסית אותו, והחלטת שאתה יכול להוריד חלק ולשנות חלק, תיהיה בריא סחבק, מצאת את מה שעובד לך, זו עדיין לא שיטה.

אבל באמת, כל הכבוד לך ולשון שאתם כבר מכירים את כל החומר ושבחרתם את הדרך שלכם. אני בספק שמיסטרי בעצמו עובד לפי השלבים בכל פעם מחדש - אבל זה לא סותר את מה שאמרתי...

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

אחלה מאמר, אהבתי ביותר...
    וסוף סוף הבנתי מה הרוטינה הזאת של הבנות שהולכות מכות
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    תקראו שוב את מה שכתבתי, אני לא חושב שאין סיכוי שתתחיל בדרך אחרת ולא תצליח.

אני כן חושב שיש נכון ולא נכון. אני כן חושב שאפשר לשחק פוקר ולשים את כל הכסף על יד אחת של KK, ואפשר לנצח. אבל סטטיסטיקה עושים עם מדגם מסויים של אנשים ולאורך זמן, לא על מה עובד לך, או על מה יכול לעבוד.

מה שאתה אומר זה - לקחתי את העקרונות ואת החוקי ייסוד (3 שניות, לא להשען פנימה, Qualification, נגים..) , ואולי איזו שיטת NLP פה ושם, והולך לי עם בנות.

בסדר גמור, אבל אין פה שיטה, אין פה מערכת, במילים אחרות - אתה מוצלח, לא השיטה שלך.

בקיצור, לא הוכחת שהשיטה לא עובדת, רק שיש דברים שעובדים.
    אז לא הוכחת שאין פה מדע מדוייק. אני יכול לפתור משוואה ריבועית מהראש, אבל זו עדיין לא שיטה מתמטית, וככל שהמשוואה תיהיה מסובכת יותר (באנלוגיה לבחורה יפה יותר, או מנוסה יותר), זה יהפוך להיות קשה יותר ויותר. ומהרגע שאתה יודע את החומר, ניסית אותו, והחלטת שאתה יכול להוריד חלק ולשנות חלק, תיהיה בריא סחבק, מצאת את מה שעובד לך, זו עדיין לא שיטה.

אבל באמת, כל הכבוד לך ולשון שאתם כבר מכירים את כל החומר ושבחרתם את הדרך שלכם. אני בספק שמיסטרי בעצמו עובד לפי השלבים בכל פעם מחדש - אבל זה לא סותר את מה שאמרתי...
    אוקיי אז מיסטרי , עובד לפי השיטה שלו ?
    מיסטרי , לא הצליח להשיג את המטרה שלו אי פעם בסט כלשהו ? אני בטוח שכן.
    לא מדע מדוייק
    ואם אתה תגיד לי "שמע אם תהיה שפיץ על אין סיכוי שתכשל"
    זה כבר ברמת הבלתי אפשרי.
    זה כמו שאני אומר , "אם תהיה שחקן הכדורגל הטוב בעולם , תנצח כל שחקן אחר -זה מדע מדוייק!"
    :| .

זה לא מדע מדוייק , זה לא עובד על כל אחת , גם השיטה של מיסטרי וגם אם היא מבוצעת באופן הטוב ביותר . אפשר לומר שזה יעבוד על רוב הבנות בתנאי הנ"ל , אבל אי אפשר לומר שזה מדע מדוייק. אין פה ויכוח בכלל.מדע מדוייק זה לומר , עשה X קבל Y. או "תיצור משיכה , תזיין " זה ממש לא נכון. יכול להיות שהבחורה נמשכת אליך והיא בתולה\ עברה אונס או שהיא קתולית או לא יודע מה , בכל מקרה אתה תיצור משיכה ולא תזיין אותה , אז התאוריה שלך נפלה.

ופה נגמר הדיון , אם תרצה שלח ה"פ ...נסגר עקב חוסר עניין לציבור
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 30-11-2009 בשעה 23:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

יש הבדל גדול בין למשוך בחורה לבין להשיג בחורה.
    אפשר להגיד שאני משכתי עד היום יותר מ-1000 בחורות, האם זיינתי את כולן?

לפעמים יש בעיה של לוגיסטיקה, אתה יודע, הפרטים ה"קטנים" שהורסים לך את הכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

פשש אחי כל הכבוד
    תודה אחי על הבסיס

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי, אתה מסביר את כל העניין מצויין ונותן אחלה דוגמאות, אם תכתוב את איזה ספר על זה אני יקנה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

VENUSIAN ART אפשר להוריד את זה אחי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני מאוכזב ממך, הרי אם זה מדע, איך זה שאחד כמוך שמכיר את המדע הזה לא טורח להפוך כאן את הגולשים לאלילי פיקאפ?
    אם זה מדע, כל מאמר שלך אמור להיות מדוייק ולספק דרך מדוייקת לבצע את הרעיון של המאמר, כמו ההוקים שלך לדוגמה.

אם זה מדע, איך זה שלא כולנו מצליחים?
    אם זה מדע, למה כלכך קשה לי ליישם את המאמרים בשטח? הרי זה מדע!!!
    X+Y = Z!!! אני אומר X, עושה Y והיא יישר קופצת עלי!
    חוץ מהוקים ומקשר עין, אין כאן מאמר אחד שמספק דרך כזאת של X+Y=Z.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-02-2011 בשעה 20:05.

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

וואו נאטס כמה שהתפיסה שלך השתנתה מאז כתיבת המאמר
    ?What have you been up to lately

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,874 | הודעות: 8,173,461 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect