כל מה שאני צריך זה ספידטסט
וסיבה משכנעת מספיק למה אתם רוצים את ההזמנה לאתר הזה.
2 אנשים שחילקתי להם בעבר פה פשוט לא משתמשים בחשבון שלהם וחבל לי לתת את זה סתם לאוספי אתרי הטורנט.
יאללה שכנעו אותי
כל מה שאני צריך זה ספידטסט
וסיבה משכנעת מספיק למה אתם רוצים את ההזמנה לאתר הזה.
2 אנשים שחילקתי להם בעבר פה פשוט לא משתמשים בחשבון שלהם וחבל לי לתת את זה סתם לאוספי אתרי הטורנט.
יאללה שכנעו אותי
|
|
תשמע אני צופה המן בתכנים של HD מצטער עם הסיבה לא ממש מספקת אבל אשמח
עם תתין לי הזמנה לאתר
כמובן שיש לי שימוש באתר הזה כי אני מחפש אתר עם הורדות של סרטים וסדרות HD, אני ממש אוהב לראות סרטים באיכות טובה, אני לא יכול לראות אותם על פחות מDVDRip או R5 (במידה בהאיכות הכי קרובה שיש לDVDRip) אני צופה בהרבה סדרות כמו Dexter, Heroes, Weed הפמילה, Super Natural, נמלטים ועוד הרבה סדרות, ואני מחפש אתר טוב שאפשר להוריד באיכות טובה תמיד ושהפרק יצא מהר (כמובן באיכות HD).
בקשר לSpeedTest האתר לא פועל כמו שצריך, אבל מהירות הורדה שלי היא 5 מגה, שאומר שההעלאה היא בערך40kb שזה די טוב, אבל בכל מקרה אני תמיד משאיר את ההורדה להעלאות ככה שאין לי בעיה עם רטיו נמוך!
הינה הספידטסט שלי
http://up196.siz.co.il/up3/djm1mrtkkz3o.jpg
דור
אני באמת מת כבר לאתר נורמאלי, אני כמעט חצי שנה מוריד סדרות וסרטים מאתרים גרועים ולוקח לי שעות להוריד סרטים אם אני רוצה באיכות טוב.
יש לי טלוויזיה 32 אינץ' שלא שווה לראות עליה אם זה איכות לא משהו, ואני רואה מלא סרטים וסדרות (heroes
house, himym, TBBT ועוד ועוד)
אז אני באמת אשמח לקבל הזמנה.
הנה הספידטסט
ואני תמיד משאיר את המחשב בלילה בשביל להעלות אז רטיו מעולם לא הייתה לי בעיה באתרים אחרים
תודה בכל מקרה![]()
נערך לאחרונה על ידי SpareT; 05-12-2009 בשעה 18:30.
יאללה נוסיף עוד הזמנה ונסגור את זה
השניים מעליי, שלחו לי בפרטי את המייל שלכם
ומנהלים אפשר לנעול
אני משאיר פתוח בשביל לוודא שהתרחשה החלוקה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
נשאר עוד?
תודה אחי קיבלתי![]()
אחלה שלחתי את האיימיל בפרטי,
תודה.
עריכה:
קיבלתי.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 06-12-2009 בשעה 15:36.
מאשר שקיבלתי לפני הרבה זמן, אחרי 2 דקות הוא שלח לי את ההזמנה פשוט לא שמתי לב להודעות!
איש אמין ללא ספק!