המאמן האהוב עליכם בארץ ובעולם !?
בארץ אני אוהב את אלי גוטמן ונמני ,
בחו"ל אני לא ממש זוכר אבל אני אוהב את המאמו של ברצלונה !
מי אתם אוהבים ?
המאמן האהוב עליכם בארץ ובעולם !?
בארץ אני אוהב את אלי גוטמן ונמני ,
בחו"ל אני לא ממש זוכר אבל אני אוהב את המאמו של ברצלונה !
מי אתם אוהבים ?
|
|
בארץ : אלישע לוי , רוני לוי
חוץ : אברם גרנט , פפ גווארדיולה רק כי הוא צעיר והוא נראה מזה מאמן סחבק
בחול : ז'וזפ גוארדיאולה
בארץ : ראובן עטר ואלישע לוי
ומה יצחק שום עשה בקריירה תעשה טובה האליפות ביוון הייתה צפויה מראש, וגם מה שהוא עשה בארץ לא כזה גדול, בגלל הקבוצות בהם הוא אימן, ובנוסף הוא האשם שבית''ר קיבלה 5 בראש מויסלה, והוא אשם איפה שבית''ר נמצאת עכשיו.
כי יש בעלים ויש אותם שחקנים הוא אשם. המאמן שבנתיים הכי מוכיח את עצמו בליגה הישראלית זה ראובון עטר, זה לא היה פשוט לקחת קבוצה כמו נתניה למקום שני שיש קבוצות עשירות יותר, וגם הכי הערכתי אותו אחרי ה4-0 שבית''ר קיבלו מהפועל הוא שיחק התקפי לא פחד לנצח קיבל בראש, אבל אחרי המשחק הזה בית''ר נראו טוב. בחו''ל אין לי בנתיים.
בארץ : שלמה שרף, רק בקדנציה שלו בנבחרת ראינו נבחרת ישראל שלא מפחדת לתקוף למרות שהוא לא העלה אותנו לשום טורניר משמעותי אבל תחתיו היה כדורגל מהנה
בעולם:קאפלו, גאון כדורגל תראו מה הוא עושה עם אנגליה הלוזרית התמידית
דאבל ביוון זה בכלל לא בא ברגל, וזה דבר שלא נעשה עדיין ע"י אף מאמן ישראלי!
7 נקודות עם מבי חיפה בליגת האלופות זה הישג עצום לכדורגל הישראלי, ושוב, זה דבר שלא נעשה עדיין ע"י אף מאמן ישראלי!
איזה עוד מאמנים ישראלים יש לך שעשו כאלו פריצות דרך בכדורגל הישראלי
(אולי מלבד אברם גרנט)???
ולגבי בית"ר, אף מאמן לא היה מצליח ככה! טוב שלא החליפו בבית"ר 5 מאמנים בשנתיים, שחקנים באו והלכו כמו בשוק ואפילו החשקן הכי מעפן קיבל 300 אלף משכורת ותפס תחת.. אז איך ינצחו את ויסלה קרקוב?
ועוד משהו על ראובן עטר, יש לו פוטנציאל, אבל הוא עדיין לא עשה משהו מיוחד בקריירה שלו.. הוא צעיר עדיין