המכשיר דיי הרוס ,מבחוץ הכל טוב ויפה ,חיצונית הכל מושלם אבל מבפנים הכל שבור ..עשה עלי את השבועית שלו חחחח
יהיה טוב ^^
המכשיר דיי הרוס ,מבחוץ הכל טוב ויפה ,חיצונית הכל מושלם אבל מבפנים הכל שבור ..עשה עלי את השבועית שלו חחחח
יהיה טוב ^^
|
|
תשמע זה באמת באסה אבל וואלה לא צריך להיכנס לאקסטזה בגלל דברים כאלו אני בטוח שתראה אותו שוב ותסגור איתו עיניין...
לפי איך שאתה מספר זה אומר שהחברים שלך מניאקים. אבל תחשוב רגע , איך החברים שלך ידעו שהוא גנב הבן ז*** ?
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
ori לגבי מה שאתה אמרת כן אני יודע ,פשוט כמו שכבר אמרתי הייתי ממש עצבני באותו רגע שהייתי חייב להוציא את זה החוצה ...אז פתחתי את האשכול הזה וכתבתי את ההודעה ,וגם אני מקווה שניא הראה אותו שוב והסגור איתו עניינים ..
Shlomi062 כן יצאו מניאקים ..וגם עליהם הוא כנראה הצליח לעבוד עובדה שהם אמרו לי שהוא אחלה וכו...לא נראה לי היו משקרים לי כדי שניא אדפק בצורה כזאת ...
וכן אני יודע שאני לא על אנונימי ...כתבתי באנונימי כי חברים שלי גולשים בפורום הזה ולא רציתי שיראו מה שכתבתי אבל אחרי שדיברתי איתם זה בסדר..
נערך לאחרונה על ידי keddan; 04-12-2009 בשעה 14:44.
תנסה לאתר את הבן אדם איך חברים שלך ידעו להמליץ עליו? זה אומר שהם הכירו אותו..תאתר אותו ותרצח אותו