אני עושה מכולם מפלצת
ככה שאם יציקו לי אני אדע איך לשגע אותם :}
|
|
הקצין מיון עבר אין סוף הכשרות (מלבד הכשרת הקצונה שלו),
כדי לדעת בדיוק מה מתאים לכל חייל. (לפחות ב 90% מהמקרים)
אם לא מגיע לך 5/9 יומיות (שד"א אין דבר כזה - אין תפקיד שמחייב 5/9... רק שבוע/שבוע),
אז לא מגיע לך.
אתה ג'ובניק שנהיה מסריח כי הוא עוד רוצה להיות חצי משירות המסכן שלו ליד הבית כי לקרוא ספר ברכבת זה קשה מדי
חחחחחחחחחחח הפלת אותי מיסטר זום
אני מקווה שיחטפו אותו ואז אחרי כמה שנים הוא יגיד כמה לא בא לו לברוח מהארץ חחחחחחח מואה מואה מואה לחול של אילת
זה פורום!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחח איזה אשכול מצחיק XD
מה ציפית פורום של ילדים קטנים, אתה לא פה בשביל האוכלוסייה אני מקווה
מצחיק חחחחח במידה מסויימת זה כמו להגיד שצריך להעיף את השמאלנים\ימנים מהפורום
בלי טבח חחחחח אין אוכל XDDDDD
כן בטח אני אסתדר אל תדאג לי תביא לי תפוח אדמה אני אמצא סכין קצת אש עם שמן ויש לי צ'יפס סעמק טבח כעלק מסתלבט עליי הא
אתה גאה מזה שתשתחרר מוקדם יותר אז מה אתה מתגייס בכלל תוציא פטור על פיגור שכלי תשב בכסא עם חמש גלגלים בבית טומטומים מה התגייסת? כעלק שנה שירות?חצי מהזמן אתה עוד רוצה להיות בבית והחצי השני לידו?
עבודות בחלקאות של תאילנדים נראה לי תורמות יותר ממנו
ובקשר לשאיפות שלו אל תדאג הוא רוצה לעוף מפה
אתה בנאדם מסריח ללא עקרונות שלא מבין בכלל שהוא סותר את עצמו ומתגאה ממשהו שלא צריך להתגאות אלא רק מוכיח לנו שהוא פשוט ילד פורום מסכן שהוציא מיליון פחות שלוש פטורים יא בטלן אני בשיא העצלנות שלי אפילו לא מצליח לדמיין שאני אי פעם יחשוב כמוך
ת'מבין בכלל מה שהילד הזה אומר בתגובות שלו
אבל אפשר לבקש, לטעון, להתנגד על לקבלת מה שאתה יכול ללכת לפי הנתונים שלך?
אני קורא את התגובות בפורום ובאמת ועצוב לי
אני לא הלכתי לקרבי בשביל שאנשים חארות כמו שיש פה(כמובן שלא כולם) יוכלו לראות טלוזיה בבית בשקט
אני מקוה שהתגובות שקיבלתי פה זה מילדים בני 15 ולא בני 18+ כי אם לא, אז אני באמתאני צריך להתחיל לחשוב על ירידה מארץ
לאן נעלמו הערכים?!
טוב קיבלתי את השבוע שבוע ליד הבית בבסיס שאני יכול לקמבן 5/9 ולהיות ג'ובניק כמו בן אדם
אפשר לנעול ותודה למי שעזר חח
נערך לאחרונה על ידי mister ZooM; 11-12-2009 בשעה 03:06. סיבה: לא לקלל