ואני וחברה שלי 5 חודשים ביחד, ואנחנו מתככנים לעשות סקס בעוד חודש בערך, פעם ראשונה. שנינו בתולים. ומעיון מהיר בפורום הבנתי שאנשים ממש לא נהנו פעם ראשונה.
יש איזה המלצות לפני? טיפים? הכל יעזור לי בערך.
תודה חברה![]()
ואני וחברה שלי 5 חודשים ביחד, ואנחנו מתככנים לעשות סקס בעוד חודש בערך, פעם ראשונה. שנינו בתולים. ומעיון מהיר בפורום הבנתי שאנשים ממש לא נהנו פעם ראשונה.
יש איזה המלצות לפני? טיפים? הכל יעזור לי בערך.
תודה חברה![]()
|
|
אמ....
1)תתקלחו שניכם במיוחד היא באיזור למטה (איבר המין )
2)עדיף(בשבילך)שהיא תהיה מגולחת אלא אם כן אתה אוהב שערות ...
3) תביא איתך איזה מי וורידים או משהו שיפיג את הריח כי הריח באיבר המין אצל בחורות לא מזכיר ורדים ושושנים (רובן לא כולן)
4) תהנה..
נערך לאחרונה על ידי keddan; 05-12-2009 בשעה 16:09.
^^
אם הם התקלחו שניהם, והיא סיבנה את האיזור טוב יהיה ריח בסדר.
אל תקבעו מתי, תעשו את זה בהכי ספונטני שאפשר.
תדאגו שהבית יהיה ריק, ונעול עם בריח, לא רק מפתח.
משחק מקדים, תן לה להשתחרר, להרגע ולהיות בטוחה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
איזה שטויות כתבת...
מה זה קשור לטיפים לפעם ראשונה מה אתה בתול?
לפותח האשכול פשוט תהנה..
קח קונדום של דורקס חומר סיכה ממליץ על LOVE GEL נמכר בסופר פארם.
תשים חומר סיכה די הרבה על הקנדום.
והכי הכי חשוב אל דחוף לה את הכל בפעם אחת (טוב נו גם אחרי חצי שנה איתה של סקס על ההתחלה אף פעם אל תתדחוף את כולו) מאד יכאב לה תעשה את זה לעט לעט שלב אחרי שלב כל פעם תוציא תכניס טיפה יותר וכך עד שהוא יכנס עד הסוף ואז פשוט תוציא קצאת תכניס עד הסוף וזהו תעשה מהר לעט חזק חלש איך שהיא תואהב...
ולא איזה מי ורדים להתקלח ביחד מה זה השטויות האלה וקח סמרתות לחדר יש מצב שירד לה דם משם...
הלו חכם בלילה תקרא שוב את מה שכתבתי ..אני כתבתי להתקלח ביחד ...ואם כבר מדברים לקחת קונדום..ואללה אם לא היית אומר הוא לא היה עולה על זה היה מזיין אותה בלי כלום ...
הוא רצה שתהיה לו פעם ראשונה שהוא יהנה בה ...ככה שאם הוא רוצה להנות אז שידאג שחברה שלו תהיה נקייה אחרת שום קודום או חומר סיכה לא יעזרו לו להנות חכם בלילה
נ.ב. לאט ולא לעט ...
נערך לאחרונה על ידי keddan; 05-12-2009 בשעה 17:00.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
תלכו לחנות צעצועי מין אבל מן הסתם שתתביישו אז תשתמשו קודם באצבעות ובאיזה משהו ארוך וטיפה עבה שיקרע לה את הקרום בעדינות אבל אל תחפשו דם יכול להיות שלא יהיה פשוט תסללו דרך ואז תקיימו יחסי מין בחופשיות
הכי טוב אני ממליץ זה במקלחת חמימה הכל מחליק זה יהיה לכם קל וגם אם יהיה דם לא תיגעלו כי זה הוא ייעלם בשנייה![]()
פשוט תעשה את זה לאט ובעדינות כי יכאב לה ותדאג שהיא תיהיה רטובה לפני ככה פחות יכאב לה..
תיקח משו שלא יהיה דם על המיטה ולא בטוח שיצא לא לכולן יוצא..
ופשוט תהנו (:
מה אתם ממליים לו על קונדומים מיוחדים, צעצויים, חומרי סיכה וזה...
זאת הפעם הראשונה שלו, במקרה הטוב הוא יגמור אחרי שהוא ישים את הקונדום![]()
אתה לא מבין מהחיים שלך הא? החיים זה לא פורנו וסקס לא נראה כמו פורנו.. בטח לא בפעם הראשונה.
וכמה שכולם חושבים שזה קל לדחוף זין לכוס.. כבר שמעתי על כאלה שהיו עם מישי לא בתולה והיסתבכו בהתחלה.. אז תחשוב מזה ששניהם בתולים?
לדעתי העיקר, בלמנוע מצב בעיתי זה למצוא תנוחה נוחה.. יש בנות שאיבר המין שלהם מאוד צפוף, כי הן לו דחפו/או דחפו להן אצבעות. (פעם פעמיים שלוש זה לא נחשב).
אני אישית גיליתי שעם בתולות הדרך הטובה ביותר להכניס תזין בלי שיכאב להם ובלי להישתמש בכוח כאילו אתה מכניס לה בורג. זה רגליים (שלה) מפוסקות אבל שהברכיים קרובות לחזה. זה מרים את החור לתנוחה שהזין נכנס ישר..
בכל מקרה.. יש לגברים נטיה לחשוב שברגע שהזין מתחיל להיכנס הם מתלהבים ומתחילים להישתגע.. אל תעשה את זה! זה יכאב לה בטירוף.
תלך לאט בקצב שלה. ואל תרגיש מפגר, ותשאל אותה אם הכל בסדר כל כמה שניות..
ומה שכן. חובה אבל חובה חומר סיכה.. אני לא צוחק.. אלא אם יש לה כוס מגה ג'ורה אתה חיב לשים חומר סיכה ובכמויות. ולא רק על הקונדום אלא גם קצת על הפתח של החור שלה.
ואל תשכח משחק מקדים בהתחלה, זה מרטיב את האיבר מין שלה. וכמובן משחרר אותה מהלחץ שרק מכווץ את השרירים.
רק עכשיו שמתי לב לתגובה של שגיב.
למ שיגלח למטה? מה הוא אישה?
אני מציע לך גם לרדת לה לפני הסקס כי בנות גומרות בדרך כלל פחות מהר מבנים
אז תחרמן אותה לפני ואז תפעל