הגלישה לא זזה לי כשהיוטורנט ברקע.. למה זה? צריך לשנות בהגדרות של היוטורנט משהו?
האמת זה קרה לי מאז ששינתי את ההגדרות, שאומנם הקפיצו את מהירות ההורדה, אך הגלישה באיטרנט כמעט ולא עובדת.
הגלישה לא זזה לי כשהיוטורנט ברקע.. למה זה? צריך לשנות בהגדרות של היוטורנט משהו?
האמת זה קרה לי מאז ששינתי את ההגדרות, שאומנם הקפיצו את מהירות ההורדה, אך הגלישה באיטרנט כמעט ולא עובדת.
|
|
כי ככה זה... אם היוטורנט תופס לך את כל הפס ומוריד מהר.. אז ברור שלגלוש יהיה איטי.. חייבים להחליט אני ממליץ להוריד רק בלילה
.God is only one, we can outnumber him
לכולם זה ככה :/
יש מגבלה למהירות האינטרנט, אם הכל הולך על הutorrent אז הגלישה לא תהיה אפשרית כמעט..
אם אתה רוצה אתה יכול להגביל את ההעלאה וההורדה של הutorrent גדי שיהיה לך גם את זה וגם את זה
זאת בעיה ידוע.
תוודא שהפורטים פתוחים, ושאין תוכנת אנטיוירוס שמפריע, כמו נוד נגיד.
בכל מקרה יש האטה במהירות גלישה כאשר היוטורנט פתוח כי הוא לוקח את הרוחב פס.
מה שאתה יכול לעשות זה פשוט להגביל את מהירות העלאה או הורדה למהירות כזאת שאתה גם יכול לגלוש איתה, או להפסיק את ההורשה בזמן שאתה גולש במחשב.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אוקיי תודה רבה..
מן הסתם שזה יוריד לי את מהירות ההורדה בביטורנט לא?<
רציתי להסביר, אבל נזכרתי שבוויקיפדיה זה כתוב בצורה מגניבה:
פרוטוקול הביטורנט מאפשר לאנשים רבים להוריד קובץ בלי להאט את קצב ההורדה של אנשים אחרים. דבר זה קורה על ידי כך שהמורידים עצמם משתפים את החלקים שהם הורידו עם שאר המורידים, במקום שכולם יורידו את הקובץ משרת אחד אשר רוחב הפס שלו מוגבל. בדרך זו, לא רק שהמשתמש משתמש ברוחב פס, אלא הוא גם תורם רוחב פס בחזרה לשאר המשתמשים. עובדה זו גורמת לכך שבדרך כלל הפעלת ביטורנט גורמת להאטה משמעותית בעבודה עם יישומי אינטרנט אחרים.
תחי וויקי![]()
מוזר הייתי בטוחש הגבתי באשכול הזה :/
בכל מקרה שמח שעזרו לך, אפשר לנעול?
*תקנתי כותרת פעם הבאה שמור על כותרת תקינה או שהאשכול ינעל!