קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קרתה לי עכשיו תאונה של החיים כנסו כולם
    על ידי TheKingMan בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 00:36
  2. כנסו כולם
    על ידי DJ BooYaka בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 13:04
  3. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 23:46
  4. נואש למשחקקקק כנסו כולם!!!!!!
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 08:13
  5. דחוףףףףףףףף כנסו כולם
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 03:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 36

נשבר לי הזיין ...כנסו כולם!!

ברירת מחדל נשבר לי הזיין ...כנסו כולם!!

בגיל 12 הוא תפס סכין הצמיד לי אותו לגרון ואיים לרצוח אותי...
    גיל 13 הוא בא מסטול מת לבר מווה שלי
    14-17 חטפתי מכות רצח במקום אמא לשי ואחי הקטן
    היום אאני בן 18 אלא החיים שלי ...

בגיל 12 הלכנו לחינה של בן דוד שלי שם הוא שתה והשתכר , סילקו אותנו מישם כי הוא רב אם אחד האורחים (מן הסתםשמגיע לנו) חזרנו הבית אני אמא לשי אחי הקטן והוא הוא התחיל להתעצבן והחליט להוציא ת הכוח שלו על חלשים ממנו אז הוא פשוטהתחיל להרביץ לאחי הקטן ואמא שלי ..הייתי בן 12 אני האח הבכור והבכור צרךי להגן על המשפחה שלו אז דחפתי אותו ועמדתי בינו לבין אחי הקטן ואמא שלו הוא רץ למטבח והביא סכין של בשר כבדרץ חזרה עלי והצמיד לי אותה לגרון ואמר שהוא ירצח אותי ואז יתאבד ...עדמתי לא זזתי לא כי אני אמיץ כי הפחד שיתק אותי אלב לא הסכמתי להראות לו שניא חלש לא בכיתי עמדתי ושתקתי ..אחרי כמה דקות הואפשוט התחיל לקרוע אותי מכות ...ועזב את אחי הקטן ואמא שלי...אחי הקטן התקשר ישר לבני דודים שבאו ותפסו אותו כמובן שאני הייתי במצב כבר לא טוב לא הצלחתי לעמוד ...בכוחות האחרונים שלי יצאתי מהבית לרחוב תפסתי שם פינה מאוחרי איזה שיח והתחלת ילבכות במשך חצי שעה ..בכיתי עד שנגמר לי כל הכוח האחרון ..בכיתי עד שנגמרו לי הדמעות בכיתי כדי להוציא את הפחד שהיה לי לפני ומאז נשבעתי שאני לא בוכה .......

נרשמתי לחדר כושר מגיל 14 כדי שניא יולכ להתעמת איתו בעתיד וזה באמת מה שקרה ...מגיל 14 אני זוכר שאבא שלי זינק על אמא לשי כדי להרביץ לה ואני נכנסתי לתמונה והפרדתי בסינהם ..יורת נכון תפסתי אותו שאיפגע באמא שלי עד שהוא החליט שהוא פוגע בי והתחיל לריב איתי ....הפעם הייתי קצת יותר חזק חטפתי פחות....

בגיל 15 הוא עשה בלאגן חוזר ושוב העיף כלים הפך ספות שבר עלי כמה דבריפ וסילק אותי מהבית (כי שוב הגנתי על אחי הקטן ואמא שלי ) מצאתי את עצמי חבול וזרוק ברחוב ביום שישי בערב בלי מקום לישון ובגדים קרועים ..יצאתי החוצה למגרש הכדורגל שיחקתי קצת לפחות להנות לא ככה ..ואחרי שכולם הלכו נשארתי שם אני ועוד ילד וכששאלתי אותו למה הוא פרץ בבכי ואמר שהוא ברח מהבית ברח מאבא שלו חיבקתי אותו והוא התחיל לבכות ככה היינו מחובקים עד שהוא הפסיק סיפרתי לו שזה בסדר אני באותו מצב שלו והראתי לו כמה צלקות שיראה שהמצב שלו הוא דיי סבבה (תראו לאיזה מצב אני הגעתי שלחשוב שלחטוף מכות ברמה פחות כואבת זה סבבה) העברנו את אותו לילה במגרש עם סיפורי ספוגי כאב על הילדות שלנו ....

ככה בילינו את היומיים הקרובים ברחוב ..אני לא זוכר איך הסתדרנו אם האוכל..ככה שאל תשאלו אני חושב שלא אכלתי באותם יומיים..לא היה לי מה ....

חזרתי בסופו של דבר הבית לאותו סיפור מתמשך רק שעכשיו אני כבר בין 17 וחזק יותר עבדתי והוצאתי את המשפחה שלי מהבית בעוד שניא מנסה להוציא בגרות מלאה וללמוד כמו ילד רגיל ...דבר שהיה לי דיי קשה אבל לא סיפרתי לאף אחד ושמרתי את זה בסוד בגלל שהבטחתי למשפחה הגדולה לא לספר כדי לא לפגוע בו ..

אחרי כמה זמן לא הצלחתי לעמוד בקשיים והוא שיכנע את אמשלי שהכלבסדר ואנחנו יכולים לחזור ..הבאנו כלבה קטנה אפילו לאחי הקטן ליום הולדת ומפה החיים שלי התחילו סיוט שונה לגמרי ..יש לו אובססיה של ניקיון והכלבה הייתה גורה וכל פעם שהיא עשתה פיפי או קקי בבית הוא הרביץ גם לה דבר ששוב א הייתי מוכן שיקרה אז כמעט כל יום הייתי מתעמת עם אבא שלי וזה הגיע למצבים קשים שאין לי כוח אפילו לכתוב עליהם ...

היום אני בן 18 ועשיתי את כל הבגרויות וסיימתי בהצטיינות את הלימוידם אני עדיין בבית והיום בשעה 2 בלילה שמעתי אותו מרביץ לכלבה קמנו כלהמשפחה בגלל הצרחות של הכלבה ורדפתי אחריו שרדף בדיוק אחרי הכלבה היאהצליחה לברוח ואני עם גופיה ובוקסר יצאתי אחריה ב2 בלילה והוא אמר לי ככה : עוד דקה אתה לא עולה הבית אתה לא נכנס ...משפט פשוט נכון? המשכתי לחפש תכלבה מצאתי אותה אחרי שעה של ריצה מטורפת(אני דיי מהיר ^^אני מתאמן בריצה המון זמן בגלל הצבא , אני הולך ליחידות המובחרות) וכמובן שלא יכולת להיכנס הבית אז ישבתי בחוץ בפינה היכ חמה שנראת לי אחרי הכל אני עם בוקסר וגופיה ושאחי הקטן הציע לי מלמעה להביא לי משוה אמרת ילו לא כי ידעתי שאם הוא יוצא מהבית גם הוא לא נכנס אמרתי לו שהכל מעולה ושאני בסדר ואפילו ישבתי עד שעה 6 בחוץ קופא מקור והכלבה עצמה רטובה ורועדת אז החזקתעי אותה חזק כדי שתקחלב ביטחון (לא יודע אלב תמיד לאן שניא הולך היא אחרי שניא יוצא מהיבתה יא בוכה אני דיי מפנק אותה ,הביאו אותה לאחי אבל אני פשוט חולה על הכלבה הזאת היא כוסית אעשש ^^) תפסתי אותה עד שהפסיקה לרעוד ונרגע ..נשבר לי היזן כבר מלשבת 4 שועת בחוץ קופא מיקור אז ניסיתי את מזלי ועליתי הבית ...הדלת הייתה פתוחה אז נכנסתי הושבתי אותה במקום שלה והוא כמובן שהתעצבן אלב הפעם לא עשה כלום...

אז ...אני עייף ,אבל עדיין אני גבר אני לא בוכה ,עמדתי בקשיים מטורפים והצלחתי להוציא תעודת בגרות ממוצע של 95 ,היום חסכתי מספיק כסף שוב כדי להוציא את אחי ואמא שלי לתקופה ארוכה מהבית ככה שבזמן שאני התאמן ביחידות המובחרות של צה"ל אני יוכל להיות רגוע שאמא שלי אחי הקטן ואיזה כלבה אחת כוסית במקום חם וטוב ..זה הסיפור שלי מאוד בתימצות קרו דברים גרועים יורת אבל זה מה שבחרתי לספר ...אני לא יודע עם יש לכם תגובות או אין אבל אני שמח לפרוק ..
    ועוד דבר אחד הוא זה אבא שלי כמו שבטח כבר גילתם בעצמכם והוא חתיכתתולכת בת זונה שהביא ילדים כדי לגרום להם לסבול אני מצדיע לאחי הקטן שהוא עומד איתן וחזק ואני כל כך אוהב אותו כי אחרי כל פעם שהייתי מקבל מכות ולא מצליח לעמוד אז הייתי פשוט יושב על הריצפה הא היה יושב ליידי ומחבק אותי ואומר לי שהכל יהיה בסדר ..תגידו שהוא לא מלך איך חוסן נפשי יש לו ...לא יודע למה אבל יש לי דמעות בעיינים אלב תסמכו עלי אני לא אתן להן לרדת ...

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

ואני מצדיע לך.
    תמשיך להיות חזק, אף אדם לא צריך לסבול את הדברים האלה.
    גם אם המשפחה המורחבת או אנערף ביקשה להגן עליו, עוד מעט תתגייס, לא תוכל לשמור עליהם! תתקשר למשטרה, לאגודה לזכויות הילד והאישה. הם יוכלו לעזור. כי מגיע לו להיענש. ולא די בכך שתוציא אותם לתקופה מהבית.

יהיה טוב אני בטוח.
    חזק ואמץ

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

אני מעריץ אנשים כמוך כל הכבוד..
    וכמו שאתה עושה תרחיק אותם כמה שיותר מהמשוגע הזה..

וגם אח שלך יצא מעולה יחסית לילד קטן הייתה לו ההבנה
    שזה לא בסדר ושבשבילו אתה חוטף חלק מהמכות אין אין
    פשוט תותחים אתם =]

Ori
    אורח

אני לא יכול להתחיל לתאר לעצמי את הסבל שעברת כל יום עם הבן אדם הזה בבית.
    באמת שכל הכבוד רק אושר וכוח שיהיה לך בעזרת השם, אני מאוד מקווה שתתפסו את עצמם בידיים ותשלחו את החולרא הזה לאלף עזאזל (גם אם זה בניגוד למה שהמשפחה המורחבת מעדיפה) כי שורה תחתונה אתם אלו שהיו צריכים לסבול את כל היחס הזה שלו ואתם סבלתם ממנו יום יום.
    קיצור שיהיה בהצלחה להתקבל לכל יחידה שרק תחפוץ בה רק הצלחה

כל הכבוד, אין מילים אחרות.
    הסיפור שלך מדהים, מרגש, אני חושב שכל אלה שמדברים פה על היתאבדויות צריכים לקרוא את זה .
    אין דבר העומד בפני הרצון, ובזמנים הקשים צריך לחשוב על אלה שאוהבים ורוצים בטובתך, לא על אלה השונאים אותך .

שוב כל הכבוד, חזק ואמץ.
    אני מאמין שתצליח להיתקבל לכל יחידה שתירצה ולהצליח בכל דברים בחיים .
    מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד

חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
    ספוילר:
    http://i26.tinypic.com/1e8f9s.png

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

אחי אין לי מילים בכלל, מה שאני מבקש זה שתשלח לי הודעה פרטית עם המייל שלך אני רוצה לדבר איתך
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

תודה רבה על כל התגובות החמות ..זה באמת עוזר לדעת שיש אנשים שתומכים בך מהצד ... (גם אם זה רק מפורום)

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תודה רבה על כל התגובות החמות ..זה באמת עוזר לדעת שיש אנשים שתומכים בך מהצד ... (גם אם זה רק מפורום)
    אל תזלזל בעובדה שאנחנו כותבים לך בפורום, מאחורי כל הודעה יש סיכוי שיושב בנאדם ולא ילד מייפל כל הכבוד לך!

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    81
    משפט מחץ
    How does it feel,To be without a home, Like a complete unknown, Like a rolling stone?

וואוו
    רק משהו אחד,
    אתה באמת לא צריך לסבול את זה.. תדבר עם מישהו, אל תהיה אנונימי.
    תחשוב שלשניה זה קורה לו שוב ותצטרך לעמוד בהלוויה של אחד מבני משפחתך, שלא נדע.
    הכל שלי^^

אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    18

כל הכבוד.
    אני הייתי כבר דוקר אותו .

מורחקים
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    0
    נקודות
    -41
    משפט מחץ
    מי שירד על עוגי קודם יצטרף לרדת עלי!

ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    אל תזלזל בעובדה שאנחנו כותבים לך בפורום, מאחורי כל הודעה יש סיכוי שיושב בנאדם ולא ילד מייפל כל הכבוד לך!
    צודק בחיים לא שמעתי דבר שכזה ואני שמח שכך תמשיך להיות ככה יש לך מלא רצון ותכניס את אבא שלך לכלא זה מה שמגיע לאיש שכזהו ויש לי שאלה אתם פניתם לאגודות וכו'?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

אין לי מילים , פשוט להצדיע לך כמו שכתבו מעלי. בהצלחה בצבא !
    תקשיב , את אבא שלך חייבים לשלוח לאישפוז ומהר.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

ציטוט נכתב במקור על ידי DrinK צפיה בהודעה
    צודק בחיים לא שמעתי דבר שכזה ואני שמח שכך תמשיך להיות ככה יש לך מלא רצון ותכניס את אבא שלך לכלא זה מה שמגיע לאיש שכזהו ויש לי שאלה אתם פניתם לאגודות וכו'?

לצערי לא פנינו לשום אגודה ....בגלל המשפחה המורחבת ..וכן הם לא עוזרים בכלל רק יודעים איך לסתום לנו את הפה ולאיים ..אז מה שנשאר לי לעשות זה לתפוס פיקוד וללכת לאיים עליהם שלא יתקרבו יותר לאמא שלי ויאימו עליה או יאשימו אותה במה שקורה ,הזהרתי אותם לא להתקרב יותר למשפחה שלי !
    מה שגרם להם לשנאות ולהתנקר אלי ככה שמיבחנתי אןי לי משפחה חוץ מאשר אמא שלי אחי והכלבה ...בשבילהם אני חיי כרגע.

מחר אנחנו כבר עוזבים את הבית והפעם אני מקווה לפחות שהצבא ישמע את הסיפור שלי ויעזור ...

משתמש כבוד האוואטר של Joni
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    500

ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    רק דיברת

ציטוט נכתב במקור על ידי Killer4TheGod צפיה בהודעה
    כל הכבוד.
    אני הייתי כבר דוקר אותו .
    ...
    בברכה, Joni

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אין לי ממש הרבה מה להגיד על מה שקרה לך חוץ מזה שאני מעריץ אותך על המעשים שלך.
    אתה לא צריך לסבול בן אדם שפוגע בך ועוד אחד שקרוב אלייך.במקומך הייתי שם זין על המשפחה המורחבת ודופק לו את הצורה[למרות שהוא אביך].אמא שלך,אתה ואחייך לא הייתם צריכים ולא צריכים לסבול יחס רע כמו שסבלתם במשך חייכם.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,574 | הודעות: 8,174,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect