בן 17.
תקשיבו אין לי כוח לפרט ואני גם לא צריך טיפים או משהו כזה כי אין לי כל כך מה לעשות בנידון אבל אני חולה למישהי על הצורה מכיתה ג'.. ושאני אומר שאני חולה לה על הצורה אני מתכוון לזה שאני חולם עליה מאז ועד היום כל לילה (אבל באמת חולם לא סתם משחק מילים או משהו כזה).. אני שומע שירים וחושב עליה.. עד היום.. ולא דיברתי איתה מכיתה ה' משהו כזה.. ואין לי כוח לפרט עוד על כמה שאני מאוהב בה כי אתם תחשבו שאני כבר חולה נפש חח אבל בקיצור הייתי מתחתן איתה עכשיו במקום.
וזה פאקינג מטומטם ופטטי כל כך כי לא דיברתי איתה בערך 7 שנים.. והיא אפילו לא בבצפר שלי 7 שנים.. (אבל אני יודע איך היא נראית היום ראיתי אותה כמה פעמים חח אני לא מפטנז על ילדה בכיתה ה')
עכשיו השאלה שלי היא אם גם לכם יש מישהי כזאת? מישהי שאתם מפטנזים עליה כל כך הרבה שנים? כי אני מרגיש שאני פטטי ומטומטם אבל מה אני יכול לעשות אני לא שולט ברגשות שלי.. וחשבתי לעצמי מצד שני אולי אני ילד נורמלי ולכל אחד יש איזה מישהי בפנטזיה שלו.. לא יודע תענו לי אתם חח
ותהיו כנים גם אלה שיש לכם חברה אל תגידו שאותה הכי הייתם רוצים בעולם.. אם כן אז יכול להיות אבל אני מאמין שהרוב לא..

ציטוט ההודעה