הגיעה לי הקבלה השנייה!!
סתם לא באמת..
למישהו הגיעה הקבלה?
הגיעה לי הקבלה השנייה!!
סתם לא באמת..
למישהו הגיעה הקבלה?
|
|
עדיין לא...
נראה לי דפקו אותנו... היום ה-15 כבר...
ניראה לי שחליקו לכולם את הקבלה ה 2 מי שלא קיבל כמוני אכל אותה
לא קיבלתי עוד כלום סעמק
גם אני עוד לא קיבלתי...
עכשיו בערך שמונה בבוקר אצלם, הם עדיין לא עדכנו שום דבר בפייסבוק אז אולי הם עדיין לא חילקו היום או משהו כזה..יש לנו עוד זמן לקבל אז בינתיים נשאר רק לקוות
יאלה בהצלחה לכולם!!
נערך לאחרונה על ידי BlackiP; 15-12-2009 בשעה 16:34.
בדרך כלל הם מעדכנים בפייסבוק בין 18.00-21.00
אני מאמין שהיום בשביל למשוך זמן יהיה עידכון רק בערך ב 23.30.
אני מוכן לשים כסף שאף אחד פה לא יקבל גם אני היזמנתי איפוד וחצי פורום הזמין איפוד זה נשמע הגינוי שפתאום הם הביאו סחורה ל 340324324 איש ?
50K אנשים
ולך תדע אולי היום ישלחו 2 ספינות לאירופה, זה יכול להסביר למה לא קיבלנו עד עכשיו.
אולי המשלוחים לאירופה יוצאים רק היום?
חחח אני מרגיש מפגר מרוב אופטימיות
אני בדוק ב 100% שנא נקבל עכשיו ראיתי בפייסבוק 70 מיליון שאומרים שהם לא קיבלו אז הסיכוי שאנחנו נקבל הוא 1\7000000 אולי אני פסימי אבל קצת מציאותי שיודע אין דבר כזה משהו בחינם!!!
נערך לאחרונה על ידי matana1; 15-12-2009 בשעה 17:15.
רמאים- הם לא. הם חברת בת של אמזון, יש להם המון ספונסרים, וכבר יש המון המון הוכחות שרמאים הם לא.
יש כאלה שחושבים שזה עובד רק בארצות הברית אבל עובדה שיש כאלה שקיבלו גם פה פרסים וגם, אני יודע על כמה אנשים [מברזיל,הודו,ועוד איזה איזור] שקיבלו אייפוד טאץ', פלייסטיישן ועוד דברים שווים.
וגם, לוקרז אמרו שזה היה הריסטוק הכי הכי גדול שלהם, והם בעצמם הודו שהם רק לומדים עכשיו ולכן יש ויהיו באגים ודברים, כי הם רק בני אדם. וגם אני לא קיבלתי אז אני לא פחות מודאג מכם.
אה ועוד משהו- קצת תחשוב לפני שאתה כותב כי בריסטוק הזה הזמינו רק 50 אלף, ואתה אומר ש70 מליון התלוננו?..יש פער בין המספרים אתה לא חושב?..
אז קצת אופטימיות אנשים. בבקשה.
נערך לאחרונה על ידי BlackiP; 15-12-2009 בשעה 17:35.
חחח איזה באסה!!!!
אני פותח תאימייל אני רואה הודעה מלוקרז
כבר חשבתי יש הזמנה שנייה!
פתאום אני רואה שאחרי חודשיים הם נזכרו לשלוח לי את
Your Z-List T-Shirt Is On Its Way
חח איזה מנייאקים
טוב ניראה אם לא יגיע לאף אחד עד מחר בבוקר אז הם באמת רמאים..
אבל אני אופטימי..
נערך לאחרונה על ידי photoXman; 15-12-2009 בשעה 18:40.