איך מעלים לאתר טורנטים כמו הביטס? אני חדש בזה
איך מעלים לאתר טורנטים כמו הביטס? אני חדש בזה
|
|
כדי לעלות קבצי משלך להביטס אתה צריך דרגת מעלה!
לקבלת הדרגה בדוק ב-FAQ מה התנאים, ובמדיה ואתה מתאים מלא את הטופס הבא:
http://www.hebits.net/uploadapp.php
בהצלחה!
כל פעם שאתה מוריד משהו תשאיר את התוכנה פתוחה כדי שהיא תעלה בחזרה.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אז איך אני עושה שתהיה לי יותר העלאה מהורדה?
שאתה מעלה תדאג שזה ישאר הרבה זמן בהעלאה וכך הרטיו יתאזן ויעלה.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אני רואה משתמשים שיש להם יותר העלאה מאשר הורדה איך הם עושים את זה?
הם מורידים קצת ומעלים הרבה... או שיש להם טרמינל ...
טרמינל זה שרת,
מה שהוא מתכוון זה שאנשים משתמשים בשרת הזה - שמהירות ההעלאה בו מהירה מאוד, בשביל לשפר את הרטיו שלהם
הם מורידים קבצים אל השרת, ואז משאירים בו את הקבצים - וככה, השרת מעלה את הקובץ לאנשים אחרים, והרטיו שלהם עולה
דרך אגב:
שים לב שיש בהביטס כל מיני דברים שהם "חצי הורדה" "FreeLeech" או "העלאה משולשת" - אם תוריד את הקבצים האלה, ותשתף אותם - תוכל לשפר משמעותית את הרטיו שלך