|
|
בטח שיש את זה.. יש את ProjectXPQ ומי שמדבר אם שאנקס ומשוגר לשם זה מודיע לכל הCH & לGuild שהבן אדם נכנס..
מתי יהיה אפשר להוריד את השרת?
נערך לאחרונה על ידי nvnv110; 17-12-2009 בשעה 19:18.
לא יודע אני אולי יעשה גירסאת בטא לבדיקות.(מה זה אומר? זה אומר שאני ישחרר את השרת ואתם תשחקו תתרשמו ואז אני סוגר שוב את השרת משפר מוחק את המידע מהבטא הניסיוני ומשחרר בטא פתוח חחח)
הורדתי את החנות שמוכרת הכל במשחק.
במקום זה הוספתי חנות של השרת שתמכור את הדברים הבסיסיים שצריך.(ועוד כל מיני דברים חחח)
הוספתי מנעול למכירה.(מה זה המנעול? זה מונע מהאייטמם ששמתם את המנעול עליו להיזרק, ככה שאם זה אייטם נדיר ופרצו לכם או משהו אתם לא יכולים לאבד אותו)
הוספתי את הפקודה shop@ והוספתי קווסט NX חדש.(קווסט קשה אבל משתלם! אתם תקבלו 500000 500 אלף לאלו שלא הבינו את המספר. כל פעם שתגמרו את הקווסט)
הוצאתי את הNPC שמביא NX בחינם! נעשה את המשחק קצת יותר מאתגר ומעניין.
הוספתי למערכת ריסטים של השרת שלושה דברים שצריך להשיג כדי לעשות ריסט.(כדי להשיג אותם לכל אייטם יש דרך אחת להשגה! אחד צריך להשיג אותו דרך קווסט! אחד זורקת מפלצת! ואחד צריך לקנות בעד מיליארד וחצי!)
נערך לאחרונה על ידי Warden; 18-12-2009 בשעה 23:10.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
הכמות NX בקווסט גדולה מידי לדעתי..
אלא אם כן זה קווסט להרוג 15 פעם את הזאקום או משהוא קשה כמו זה, זה יהיה קל מידי..
תעשה 10K או משהוא כזה ככה שאנשים יעשו את זה כמה וכמה פעמים..
ותגיד..אפשר ת'ICQ שלך? בא לי להציק לך..![]()
השרת נשמע פשוט פצצה!
הדבר היחיד שיכול להרוס לך אותו זה לאגים או צוות מעפן.. תשתדל לבחור תצוות הכי טוב שלך
(מזתומרת בקשות ע''י טפסים?)
נכון מאוד.
ווואו! 1,024 צפיות!חחח.
ותודה לכל מי שאומר שהשרת הולך להיות מעולה.
אוקיי אז עוד כמה עידכונים.
תיקנתי באג קטן.(לא משהו רציני סתם איזה NPC נדפק)
גמרתי את הKarmaMS PQ!(יש לי עוד כמה שיפורים ועריכות לגמור אבל בכללי הPQ כבר גמור!)
אני ערכתי את הFM שמתי שם את רוב הNPC's שצריך! אני יערוך את הFM שוב ויוריד משם את הNPC's כדי להפוך את Shanks להיות הNPC שפותח את כל NPC's!
אני הולך לשחרר גירסאת בטא לבדיקות עוד בערך יומיים.
אני הולך לגייס צוות עוד בערך שלושה או ארבעה ימים!(אני עובד כרגע על טפסי בקשה ככה שהם יכסו את כל הדברים החשובים!)
בבקשה אל תשלחו לי הודעות פרטיות כמו "אפשר להיות גיאם?!!!" "אחי אני רוצה gm בשרת שלך!" "אפשר gm? הייתי gm 54 פעמים!" וכו'!
תודה!
היי טל, מישהו העלה רעיון של PQ מיוחד לעיסוקים... לדעתי זה רעיון מעולה..
ויש לי עוד רעיון מקורי משלי..
EVENT'S מיוחדים לעיסוקים!
נכון שאמרת שלכל עיסוק יהיה רייטים משלו?? אז לפי הרייטים האלו אתה תעשה את האיוונטים..
למשל איוונט זימונים (מזמנים בוסים) אז אתה מגדיל את הרייטים בהתאם לעיסוק... מקווה שהבנת.
עוד שאלה- יש לך את הפקודה של pro item בשרת (אני יודע שזה רק ל-GM's. חח אני פשוט מתעניין)
ואמרת לי שיכול להיות שתפתח היום את הבטא ולמעלה רשמת עוד יומיים -_- מה שתית?? חחח סתם..
תתחבר לאייסי או למסן יש לי עוד כמה שאלות..
שי..! ><
שרת מאוחסן.. האיחוד של BangMS, KarmaMS וTequilasunrise מגיע...פרטים בקרוב..
חחח מצטער על העיכוב הייתי במסיבת יום ההולדת של סבתא שלי...
וכן אולי אני יעשה איוונטים לפי עיסוקים.(למרות שזה מציק לעשות אבל זה נראלי אפשרי![]()
)
ואני עובד על השרת קצת משפר ועורך לפני הבטא חח.
טוב יאללה אני זזתי לעבוד על השרת... יש עוד מה לשפר חחח...
לשפר את הPQ של השרת ולהוסיף עוד אחד מושקע יותר.
לערוך את הFM להעביר כמה NPC's ולסדר אותו...
לערוך קצת את הסופר ריסט...
לערוך את הריסטים.(לעשות אותם קצת יותר קשים)
להוסיף עוד פקודות וכו'.
וכן יש proitem! חחח...
נערך לאחרונה על ידי Warden; 20-12-2009 בשעה 22:03.
הייי טל..! איך מתקדם בשרת? מתי תפתח אותו? מה עוד נשאר??
אני כ"כ מחכה לשחק בו xD
שרת מאוחסן.. האיחוד של BangMS, KarmaMS וTequilasunrise מגיע...פרטים בקרוב..
-הצ'אנל שלי-
http://www.youtube.com/user/xGrOffical
תאמינו לי זה הולך להיות שרת מצליח !
תחבר כבר לאייסי משעמם לי תחת![]()